|
||
| 2000 çıkışlı 4 çekerli skamtrak post grunge-punk grubu. Türkçe müzik yapmaktadır. Sadece kendi bestelerini çalar. Bu güne kadar 3 kişiydi. Davulcu hep değişti. 2006'da Özver ve Can gruba dahil oldu. Özver dışında herkes öğrenci. Grup şuan albüm hazırlığı içinde. Demoları [değiştir]Çocuklar ve Gençler için Şarkı Demeti (2002) Hayatta Herkesi Anlatan Bir Resim Vardır (2003) Düşersem Hatırla (2004) Kahrolsun Edebiyat (2005) Bonus (2006) Tolga Can Saygılı (gitar, vokal) Özver Yılmaz (gitar, geri vokal) Can Oral (davul) Ali Özdemir (bas gitar) http://www.cemiyettepisiyorum.com/ http://www.myspace.com/cemiyettepisiyorum |
||
|
||
| Tavsiye ederim dinleyin dememe gerek yok eklemezdim zaten tavsiye etmesem. Direc-t den tanıdığımız bilge nin vokalini andıran bir vokal ve iğneleceyi bazen de argo sözlerle desteklenen şarkılar.Eğlendiriyor yavaş yavaş alıştım kayıtları albüm için yapmaya başlasınlar harika işler olacaktır şarkılarını bulmakta kolaymış forumlarında hepsi var benden sonra sen şarkısı harikulade bir sound a sahip et şarkısı ilginçtir şiddetle dinleyiniz diyorum başka bir şey demiyorum eğleneceksiniz tabi sözlerden gerilirseniz o başka. |
||
|
||
| ilginç diyorum ya şarkı sözlerinide eklemek istedim. Cemiyette Pisiyorum - Benden Sonra Sen savas isteyenlerden farkimi anlatacagim küçük bir kuyudayim nasil olsa çikacagim verilen, hep son nefesti (bu)yapabileceklerimden. hepimiz ayri tarafta. görünen ve görünmeyen. el altindan çok sey geçti. yenilen ve yenebilen. karanliktan korkmayanlar için ele gelebilen. ne yaptim senden önce ben? ne yaptin benden sonra sen? Cemiyette Pisiyorum - Çikolata Kiz ailemden nefret ederim. benden nefret etsinler diye. onlar da benden nefret eder. onlardan nefret edeyim diye. sorun kimde? sorun nerde? tasin altinda buzun üstünde resmin içinde göt deliginde gecenin sesi , kulaklarimda. duyuyor musun? lütfen aglama. çikolata kiz,ömrün yeterse *ötüne girsin 5000 sise. çikolata kiz,kalbin islak tas. gözden çikan 5000 kör yas. pazar günleri patates soymayi severim. yikik hayatlardan nefret ederim. bak agliyorum. 5000 kör yas. gecenin sesi,kulaklarimda. duyuyor musun? lütfen aglama. çikolata kiz,ömrün yeterse *ötüne girsin 5000 sise. çikolata kiz,kalbin islak tas. gözden çikan 5000 kör yas. Cemiyette Pisiyorum - Kirmizi gözyasi kirmizi. kirmizi gözyasi altimdan çek tasi düsersem hatirla eski arkadasi kirmizi gözyasi sol cebime saplandi kalbin. unuttun mu? yok ki cebim. |
||
|
||
| herkes var,bir sen yoksun. gözler kırmızı. Cüneyt çekti dumandan kalanı. akşam olmadan sevkiyat yapalım bacadan çıkanı. herşey sarkıyor. geceler. çikolata için söz veremem. ağzım yoruldu. heceler. karmakarışık. geriye dönemem. hâlâ varsa,çek kafan güzel olsun. hâlâ varsa,çek çek çek,duman dolsun hâlâ varsa,çek kafan güzel olsun hâlâ varsa... herkes var,bir sen yoksun. |
||
|
||
| şöyle sanırım; cemiyet tepişiyorum....boşuna kafanızı şişirmeyin bence.değmez.. | ||
|
||
| hiç dinlemedim | ||
|
||
| Gripin şarkısı çok güzel... | ||
|
||
| bende duydum ama hiç dinlemedim......kızlardan pek hoşnamıyolar sanırımmm | ||
|
||
bende duydum ama hiç dinlemedim......kızlardan pek hoşnamıyolar sanırımmm hayır kızlara et olarak bakan erkeklerden nefret ediyorlar.çikolota kız var ama istisna herhalde çok acı veren birine yazıldı.şişeler ve çikolata
|
||
|
||
Bu arada harika kayıtlar yaptılar myspace eklendi albüm geliyor yavaş yavaş sözlerde ufak değişikler olmadı ama son kayıtları çok temiz çikolata kızı tavsiye ederim.yavaş yavaş geliyor albüm demoları harikaydı albümde çok iyi olacaktır argo sözlerin bulunmadığı şarkılarıda çok tatlıdır ayrıca hiç sıkmıyorlar.Festivallerede katılım arttı artık denk gelirseniz dinleyin kaçırmayın. |
||
|
||
bence çoook güzel bi grup dinlemeyede değer oldunu düşünüyorum mutant ve senden vazgeçtim şarkıları favorimdir bideee pantolon
|
||
|
||
| Bilge Kösebalan çok severmiş. | ||
|
||
pendor kızı sürtiye dinliyorum bir süredir deli gibi hikaye gibi,gözümün önünde canlanıyor resmen anlatılanlar(: ve orda çok güzel 'naber canki' diyorlar orada ya iyiler siyah giyer ile tanımıştım kendilerini o zamandan beri dinlerim(: |
||
|
||
Sözleri ilginc Aslında ilginc oldugu kadar da guzel cunku hayatın ta kendisini anlatıyor Soundları da gayet iyi bence sırf onun için bile dinlenir ![]() Biz bunları neden dinliyoruz cunku biz mutantız buyuk bir utancız
|
||
|
||
cunku biz mutantız buyuk bir utancız bunu onlar mı söylüyor yoksa sen mi ürettin (: güzelmiş..
![]() |
||