|
||
| severim bu grubu... | ||
|
||
cunku biz mutantız buyuk bir utancız bunu onlar mı söylüyor yoksa sen mi ürettin (: güzelmiş..![]() |
||
|
||
arkadasımla cd'ciye gidip cemiyette pişiyorum albümü istedigimizde flört dyie bi grubun "cemiyette pişiyoruz" albümünü vermişti bizde bilmiyoruz tabi tasavvufi bi albümdü kırdık attık
|
||
|
||
arkadasımla cd'ciye gidip cemiyette pişiyorum albümü istedigimizde flört dyie bi grubun "cemiyette pişiyoruz" albümünü vermişti bizde bilmiyoruz tabi İnsanı farkında olmadan cemiyete sokmaya calısıyorlar zihniyete bakar mısın tasavvufi bi albümdü kırdık attık ![]() Albumleri daha cıkmadı diye biliyorum ben İndirin gitsin =)
|
||
|
||
arkadasımla cd'ciye gidip cemiyette pişiyorum albümü istedigimizde flört dyie bi grubun "cemiyette pişiyoruz" albümünü vermişti bizde bilmiyoruz tabi İnsanı farkında olmadan cemiyete sokmaya calısıyorlar zihniyete bakar mısın tasavvufi bi albümdü kırdık attık ![]() Albumleri daha cıkmadı diye biliyorum ben İndirin gitsin =) yanlış anlaşılmasın popülariteye ciddi derece karşı çıkan güzel grubumuz.çok severiz kendilerini. |
||
|
||
evet demoları var hatta korsanları bile var
|
||
|
||
| cemiyette pişiyorum gitaristi deli gömleği nin vokali olur aynı zamanda...grubuda severim (arkadaşlarım sağolsun sevdirdiler)gripin ve mutant favorim... babam dediki doğmasaydın keşke ben de dedimki doğdum bak şu işeee çünkü biz mutantız büyük bir utancız.... |
||
|
||
gripin şarkısı kaydın sonuna sesi dahada yükseltip dinleyin çok güzel oluyor senden diye kısım var arkadan vokal de geliyor gülerek söylüyorlar ama bezmiş bir haldeler derken şarkı bitiyor ve süpriz senden diye arkadan vokal yapana sendennnnnnn diyor gerisini bilen bilir ![]() |
||
|
||
gripin şarkısı kaydın sonuna sesi dahada yükseltip dinleyin çok güzel oluyor senden diye kısım var arkadan vokal de geliyor gülerek söylüyorlar ama bezmiş bir haldeler derken şarkı bitiyor ve süpriz ben biliyorum ama buraya yazmıyım şimdii... senden diye arkadan vokal yapana sendennnnnnn diyor gerisini bilen bilir ![]() ![]() |
||
|
||
"SÜMÜGÜN TADI KANA KARISTI"
|
||
|
||
| çok güzel bi grup yalovada konseri vardı giden varmı?? | ||
|
||
çok güzel bi grup yalovada konseri vardı giden varmı?? haberimiz vardı ama gidemedik hatta sadece cemiyette pişiyorum için gitmeyi hayal etmiştik çok eğlendirmişlerdir. yalova'daki konsere festivale giden varsa grup hakkında izlenimlerini dinlemek isteyenlerdenim.
|
||
|
||
| ben gittim işte o yüzden soruyorum çok güzeldi en iyi performans cemiyette pişiyorum verdi diyebilirim en fazla onlar sahne aldı ama çekemedim sarjım bittti malesefffff..... | ||
|
||
ben gittim işte o yüzden soruyorum çok güzeldi en iyi performans cemiyette pişiyorum verdi diyebilirim en fazla onlar sahne aldı ama çekemedim sarjım bittti malesefffff..... vavvvvvvvvvvvvvhangi şarkılar çalındı bazen diyorlar ki küfür var diye bazı şarkıları çalmalarını istenmiyormuş. o kadar abartı şeyler yok ama istenmiyor seyirci memnun yetkililere noluyorsa?? |
||
|
||
çok güzel bi grup yalovada konseri vardı giden varmı?? haberimiz vardı ama gidemedik hatta sadece cemiyette pişiyorum için gitmeyi hayal etmiştik çok eğlendirmişlerdir. yalova'daki konsere festivale giden varsa grup hakkında izlenimlerini dinlemek isteyenlerdenim. Ahh ahh sırf onları izlemek icin gidilirdi..Zamanı gelsin o kufurlu dedikleri, altında hayatın ta kendisi yatan sarkıları da soylemeye baslarlar..
|
||