mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Amatör Gruplar

Konu: Cemiyette Pişiyorum

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4

charmed 14.06.2007 14:58:08
severim bu grubu...

14.06.2007 14:59:01
cunku biz mutantız buyuk bir utancız  Grin
bunu onlar mı söylüyor yoksa sen mi ürettin (: güzelmiş..
Onlar soyluyor,şarkının ismi ''Mutant'' =)

living dead 14.06.2007 15:00:18
arkadasımla cd'ciye gidip cemiyette pişiyorum albümü istedigimizde flört dyie bi grubun "cemiyette pişiyoruz" albümünü vermişti bizde bilmiyoruz tabi Cheesy tasavvufi bi albümdü Cheesy kırdık attık Cheesy

14.06.2007 15:04:39
arkadasımla cd'ciye gidip cemiyette pişiyorum albümü istedigimizde flört dyie bi grubun "cemiyette pişiyoruz" albümünü vermişti bizde bilmiyoruz tabi Cheesy tasavvufi bi albümdü Cheesy kırdık attık Cheesy
İnsanı farkında olmadan cemiyete sokmaya calısıyorlar zihniyete bakar mısın Grin
Albumleri daha cıkmadı diye biliyorum ben  Roll Eyes  İndirin gitsin =)

14.06.2007 15:07:28
İnsanı farkında olmadan cemiyete sokmaya calısıyorlar zihniyete bakar mısın Grin
Albumleri daha cıkmadı diye biliyorum ben  Roll Eyes  İndirin gitsin =)
demo olarak sitedelerinde var zaten hepsi demo indirmek yasal yani Grin yanlış anlaşılmasın
popülariteye ciddi derece karşı çıkan güzel grubumuz.çok severiz kendilerini.

living dead 14.06.2007 15:14:49
evet demoları var hatta korsanları bile var Cheesy

cenuz*23* 22.06.2007 10:02:46
cemiyette pişiyorum gitaristi deli gömleği nin vokali olur aynı zamanda...grubuda severim (arkadaşlarım sağolsun sevdirdiler)gripin ve mutant favorim...
   babam dediki doğmasaydın keşke
  ben de dedimki doğdum bak şu işeee
  çünkü biz mutantız büyük bir utancız....

22.06.2007 12:33:15
gripin şarkısı kaydın sonuna sesi dahada yükseltip dinleyin çok güzel oluyor senden diye kısım var arkadan vokal de geliyor gülerek söylüyorlar ama bezmiş bir haldeler derken şarkı bitiyor ve süpriz Grin senden diye arkadan vokal yapana sendennnnnnn diyor gerisini bilen bilir Grin

cenuz*23* 22.06.2007 20:51:50
gripin şarkısı kaydın sonuna sesi dahada yükseltip dinleyin çok güzel oluyor senden diye kısım var arkadan vokal de geliyor gülerek söylüyorlar ama bezmiş bir haldeler derken şarkı bitiyor ve süpriz Grin senden diye arkadan vokal yapana sendennnnnnn diyor gerisini bilen bilir Grin

ben biliyorum ama buraya yazmıyım şimdii... Grin Grin

26.06.2007 15:20:15
"SÜMÜGÜN TADI KANA KARISTI"  Lips Sealed

rockerpunk 27.06.2007 15:38:01
çok güzel bi  grup yalovada  konseri vardı giden varmı??

27.06.2007 15:40:12
haberimiz vardı ama gidemedik hatta sadece cemiyette pişiyorum için gitmeyi hayal etmiştik
Sad çok eğlendirmişlerdir. yalova'daki konsere festivale giden varsa grup hakkında izlenimlerini dinlemek isteyenlerdenim.

rockerpunk 27.06.2007 15:49:43
ben  gittim işte o yüzden soruyorum çok güzeldi  en  iyi  performans  cemiyette  pişiyorum verdi diyebilirim en fazla  onlar sahne   aldı  ama çekemedim sarjım bittti  malesefffff.....

27.06.2007 15:58:45
ben  gittim işte o yüzden soruyorum çok güzeldi  en  iyi  performans  cemiyette  pişiyorum verdi diyebilirim en fazla  onlar sahne   aldı  ama çekemedim sarjım bittti  malesefffff.....
vavvvvvvvvvvvvv
hangi şarkılar çalındı bazen diyorlar ki küfür var diye bazı şarkıları çalmalarını istenmiyormuş.
o kadar abartı şeyler yok ama istenmiyor seyirci memnun yetkililere noluyorsa??

28.06.2007 15:28:21
haberimiz vardı ama gidemedik hatta sadece cemiyette pişiyorum için gitmeyi hayal etmiştik
Sad çok eğlendirmişlerdir. yalova'daki konsere festivale giden varsa grup hakkında izlenimlerini dinlemek isteyenlerdenim.
Degil mi ya  Cheesy Ahh ahh sırf onları izlemek icin gidilirdi..Zamanı gelsin o kufurlu dedikleri, altında hayatın ta kendisi yatan sarkıları da soylemeye baslarlar..  Roll Eyes

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4