|
||
çok güzel bi grup yalovada konseri vardı giden varmı?? haberimiz vardı ama gidemedik hatta sadece cemiyette pişiyorum için gitmeyi hayal etmiştik çok eğlendirmişlerdir. yalova'daki konsere festivale giden varsa grup hakkında izlenimlerini dinlemek isteyenlerdenim. Ahh ahh sırf onları izlemek icin gidilirdi..Zamanı gelsin o kufurlu dedikleri, altında hayatın ta kendisi yatan sarkıları da soylemeye baslarlar.. ![]() |
||
|
||
| ya küfürlü kısımları söylemezler seyirciye söyletirler bu kadar basit ;Dhem sorun olmaz hem daha zevkli olur... | ||
|
||
ya küfürlü kısımları söylemezler seyirciye söyletirler bu kadar basit ;Dhem sorun olmaz hem daha zevkli olur... kimse eşlik etmesede ben eşlik ederim yazdıkları sözlerde kışkırtmıyorlar güldürüyorlar. birine edilmiyor zaten çikolata kız hariç rahatsız edici bir durum yok hem abartılcak bir durumda yok küfür diyoruzda şarkılar bir kaç sırada işte hafif bir şey genelde.
|
||
|
||
Küfür etmek beni rahatlatıyor seve seve ederim valla..Hem de bir de bagırarak..Herhalde butun stresimi atarım ![]() Seve seve eslik ederiz efendim =) |
||
|
||
| zaten genelde öyle oluyor mesela rahit konserinde herkes dinazor u dinlemek istiyordu hepimiz bağırdık falan en sonunda çaldılar şarkıyı ama o malum yerleri onlar söylemedi biz söyledik.böyle yapılabilir konserlerde illaki şarkı çalınmıycak diye birşey yok... | ||
|
||
bateristine veda eden grup. Can'sız devam etmeyiz feLan dediLer diye biLiyorum.
|
||
|
||
Hayıııııır Yollarına devam etmeliler gerekirse ben gider bateri öğrenirim Efenim Can evine geri dön diye kampanya başlatacağım Yok yok devam etmeliler.. C.P. fanıyım demek bile bir ayrıcalık bizim için ![]() .:Sümüğün tadı kana karıştı:. |
||
|
||
Bencede devam etsinLer, oLdukça iyiydiler. Neyse efenim siz Can'ı geri döndürün etsinLer.
|
||
|
||
| billboard ağustos sayısındalar! | ||
|
||
arkadasımla cd'ciye gidip cemiyette pişiyorum albümü istedigimizde flört dyie bi grubun "cemiyette pişiyoruz" albümünü vermişti bizde bilmiyoruz tabi tasavvufi bi albümdü kırdık attık ![]() Ben biliyorum o şarkıyı 4 5 sene önce dinliydum sanırsam ama karıştırıyoda olabilirim.Turkcell 250 kontor alana veriyolardaı:) |
||
|
||
Dünyanin toz hali saf hali bez hali ![]() Özellikle "Hayatta herkesi anlatan bir resim vardır." Albümündeki Madness coverını su sıralar baya baya sevmelerdeyim. Guzel grup ayrıca dogzstarda konserleri vardı sanırım onumuzdeki gunlerde.. Ailecek seviyoruz, dinliyoruz - beğeniyoruz. xD |
||
|
||
Cok seviyorum bu grubu.Çok eğlenceliler. ![]() Küfürlü filan şarkıları ama arada küfürde etmek lazım canım. ![]() Dinlemeyenlere dinlemelerini şiddetle tavsiye ederim.
|
||
|
||
| aaaa... şey değil mi bunlar yaa? hani bir şarkıları vardı. ''cemiyetlee pişiyoruz yine cemiyetle...'' grubun isminden çaktım,ne zekiyim ![]() hatta böyle dört kişiydi sanırım sırt sırta dayanmış da gitar çalıyordu klipte... |
||
|
||
Muhteşem bir grup ya.2007 senesinde bir arkadaşın tavsiyesi üzerine dinlemeye başladım muhteşemler ![]() Adım at boka bat,senden vazgeçtim,çikolata kız,pantolon favorilerimdir tavsiye ederim.Adım at boka batla başlayın bağımlı olur çıkarsınız
|
||
|
||
uzun süre her sabah dinleyince gülme/sinir krizlerine sokabilecek şarkıların sahibi grup...
|
||