|
||
| TNK 2001 yilinda Ankara'da kuruldu. O yillarda Grubun davulcusu Ali Surel ile Caner lise arkadaslariydi. Onlar "TNK"nin bugunku muziginden cok uzak sert bir turun dinleyicileriydiler. Bir gun TNK'yi kurmaya karar verdiklerinde yani 2001 yilinda; Caner 16, Ali ise 18 yasindaydi. Yine Caner'in dersaneden arkadasi Basri, bassci olarak bugunku yerini alacaktir. Gruba ayni yil ama en son dahil olacak isimse dahi klasik gitarist Hasan'di. Beraberce cok genc yasta ama inanilmaz bir istekle bu ise baslayan bu 4 kisi ; 2002 yilinda duzenlenen "SingyourSong" adli yarismada "Gen.. Yetenek" unvanina layik goruldukten sonra calismalarina hizla devam edip; 2004 yilinda "Fanta Genc Yetenekler Ariyor" adli yarismada unlu muzisyenlerin ve produktorlerin (Melih Kibar (Muzisyen), Candan Ercetin (Sarkici), Levent Yuksel (Muzisyen), Meltem Taskiran (Muzisyen, MSM Konservatuari Pop Muzik Bolum Baskani), Afsin Akin (Aura Records), Asli Atasoy'un (Ada Muzik) bulundugu bir juri tarafindan "Turkiye birincisi" secilecektir. 2005 yilinda ilk 'EP'leri olan "Sira Bizde� On-Air etiketiyle yayinlanmistir. Album kayitlarinin bitimiyle Ali Surel Amerika macerasina ucmustur. Gencyasina gore cok iyi bir performans sergileyen davulcu "Arda Aksu" alacaktir Ali Surel'in yerini. Bugun ise gruba Ankaranin en onemli davulcularindan biri olan Onur Ertem ile grup son halini alacaktir. Su an grup album calismalarina ve konserlerine hizla devam ederek, istedikleri olan, farkli bir albumu Turkiye'de herkese dinletmek pesindedir... bir arkadaşın tavsiyesiyle dinledim ve gerçekten çok hoşuma gitti.myspacedeki şarkılarının hepsinin dinlenilmesi tavsiye edilir. www.tnkfan.info |
||
|
||
| yaptiklari müzik bayagi güzel. | ||
|
||
| çok çok sevdiğim bütün şarkılarına bayıldığım grup...şarkı sözleri çok güzel ve müzikle ayrılmaz ikiliyi oluşturuyolar...albümlerinde sadece 4 şarkı var ancak myspace de 2 yeni şarkıları daha var..herkese dinlemesini tavsiye ederim bende.. | ||
|
||
| singyoursongtan hatırlıyorum, yarışmaya dahil olmayan fakat genç yetenek olarak seçilen bir gruptu...bir türlü albüm yapamadılar, demoları fln çokça mevcuttu ama hala albüm hazırlıyorlardı en son gördüklerimde | ||
|
||
| bende 4 parçaları var ve hepsi birbirinden güzel bence çok hoşlar
|
||
|
||
| Dream da gördüm güzel görünüyor... | ||
|
||
| çok vasat bi grup pek beğendiğim söylenemez olsa da olur olmasa da |
||
|
||
| çok güzelll...... | ||
|
||
| Mars productions da yapilan kayitlar bitmek üzere.Yeni albüm yakinda... en son aldığımız bilgi bu...yalnız herkese yeni şarkılardan söyle yi tavsiye ederim hergün en az 50 kere dinliyorumdur heralde;D |
||
|
||
| TNK harika bir grup çok ama çok başarılı bence solistin yorumu ve sesi de çok güzel,şarkıları da öyle.kalpsiz adlı parçalarını dinleyin derim.sürekli dinliyorum ve acaip keyif alıyorum.umarım güzel yerlere gelir TNK..Ben çok sevdim | ||
|
||
çok vasat bi grup vasat mı?bence harika pek beğendiğim söylenemez olsa da olur olmasa da
|
||
|
||
ben dream de gördüm bence gayet başarılı ve solist süper yorumluyor şarkıları
|
||
|
||
ben bunları pek sevdim bee:) şeker şeyler
|
||
|
||
TNK harika bir grup çok ama çok başarılı bence solistin yorumu ve sesi de çok güzel,şarkıları da öyle.kalpsiz adlı parçalarını dinleyin derim.sürekli dinliyorum ve acaip keyif alıyorum.umarım güzel yerlere gelir TNK..Ben çok sevdim bencede katılıyorum
|
||
|
||
| www.tnkfan.info açıldı... | ||