|
||
| TNK nin 2. klibi 2005 yilinda çikardiklari "Sira Bizde" E.P. sindeki "Kalpsiz" adli parçaya çekilecektir. "TNK uzun süredir üstünde çalistigi 15 yeni sarkisinin büyük bir kismini ilk albümlerinde sizlerle paylasmayi hedeflemektedir." |
||
|
||
| çok iyiler yaa çok seviyorummm | ||
|
||
| dinlerim Tnk'yi | ||
|
||
| TNK'nin ikinci müzik video'su yayında... http://www.youtube.com/watch?v=ofyAqQVcIlA |
||
|
||
| 2. klip süper ya şarkıda çok güzel inşallah devamı gelir. | ||
|
||
| Tnk'yi dinledim.Ama daha çok denemez albüm sırf duygusal şarkılardan oluşuyor.Dream da öncelerde bir röpörtajları vardı.Diğer albümlerdede duygusal temayı işleyeceklerini söylemişlerdi.Müzik türleri güzel daha çok klip şarkılarını beğendim.Oda hareketli olduğu için:).Bence ilerde daha çok tutulurlarsa ve tutulma nedenleri olarak müzik yaparkenki sözlerinin daha hüzünlü olması olabilir diye görüyorum.tabi herkesin yorumu farklıdır. | ||
|
||
| Çok severim...her şarkısını beğendiğim bi grup... | ||
|
||
| sesi harika bu abimizin ya. | ||
|
||
| başarılı olacakları açıkça ortada.adam da sesini iyi kullanıyor.sevdim. | ||
|
||
| süpperlerrr! | ||
|
||
bence bayaa hoşlar
|
||
|
||
| çok sevdiğim bir grup =) çok şirin insanlar... kalsiz,sıra bizde ve sensiz olmuyor parçaları gayet güzel =) | ||
|
||
severdim eskiden ama simdi bayilarak dinliyorum.. ![]() harikalar ya.. kalpsiz, söyle ruhum, sira bizde, bu sarkiyi söyleyin,..mutlaka dinleyin..
|
||
|
||
| "sen kalpsiz kaldın bensiz gidince..." açıkçası önceden pek dinler miydim, hayır.. son günlerde fena takmış bulunmaktayım kendilerine ne güzel.. baya önceden myspace'ten konuşmuştuk biraz onuda hatırladım, yüzümde garip bir gülümsemeyle dinliyorum kendilerini şu anda (: |
||
|
||
çok vasat bi grup pek beğendiğim söylenemez olsa da olur olmasa da Katılıyorum vokalin sesi çok sinir bozucu ve boğuk! |
||