|
||
SON YILLARIN EN KALİTELİ GERÇEKTEN ROCK YAPAN GRUPLARINDAN.ÇOK YETENEKLİLER .ŞARKILARININ HEPSİ TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM(ÖZELLİKLE ŞU SIRALAR İCH BİN DA)TARZLARI DA ÇOK TUTULDU.ZATEN NE KADAR KALİTELİ BİR GRUP OLDUĞU DA BU SENEKİ EUROVİSİONA KATILAMALARINDAN BELLİ OLUYOR(BU DA HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR) bu sene eurovision a mı katılıyorlar?oo çok sevindim. bir de bill ya da tom için seviyorsanız hiç sevmeyin.müziklerini dinleyin.görünüşleri için sevenlere ve sevmeyenlere sinir oluyorum.
|
||
|
||
| cocuklar cocuk tarzi müzik yapiyorlar fazla birsey söyleyemem |
||
|
||
cocuklar cocuk tarzi müzik yapiyorlar fazla birsey söyleyemem Çoçuk 18 yaşında .. bir çok ünlü isimde 18 yaşında müziğe başladı..örnek avril , green day , good charlotte v.s |
||
|
||
cocuklar cocuk tarzi müzik yapiyorlar fazla birsey söyleyemem Çoçuk 18 yaşında .. bir çok ünlü isimde 18 yaşında müziğe başladı..örnek avril , green day , good charlotte v.s |
||
|
||
ben begenmedimm bence solisti ne kız ne erkek
|
||
|
||
| alman hepsi birbirinden igrenc almanyada bunlari nasil seviyorlar anlamiyorum derken yurt disinda sevenleride cogaldi:) Almanyan'da hiç sevmiyolar diye duydum. nefret ediyolarmış.alay konusuymuş .hep çoluk çocuk dinliyo diye.ama ne yalan söyliyim. scream şarkısı çok hoşuma gitti
|
||
|
||
alman almanyayı anlamak zor zaten ya. adamlar bunu sevmiyor, ismail yk yı, cankanı seviyor. garip valla hepsi birbirinden igrenc almanyada bunlari nasil seviyorlar anlamiyorum derken yurt disinda sevenleride cogaldi:) Almanyan'da hiç sevmiyolar diye duydum. nefret ediyolarmış.alay konusuymuş .hep çoluk çocuk dinliyo diye.ama ne yalan söyliyim. scream şarkısı çok hoşuma gitti
|
||
|
||
| yakın zamana kadar solistlerinin kız olduğunu sanıyordum tam kesin olmasada.Ne zamanki erkek olduğunu öğrendim hafif bir şok atlattım.Aşırı derecede hatuna benziyoo.Ama tabi beni bu tür tercihleri ilgilendirmez.Müziklerine gelince sadece dinliyorum hayranı değilim. Müziklerinden etkilenmedim de. | ||
|
||
SON YILLARIN EN KALİTELİ GERÇEKTEN ROCK YAPAN GRUPLARINDAN.ÇOK YETENEKLİLER .ŞARKILARININ HEPSİ TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM(ÖZELLİKLE ŞU SIRALAR İCH BİN DA)TARZLARI DA ÇOK TUTULDU.ZATEN NE KADAR KALİTELİ BİR GRUP OLDUĞU DA BU SENEKİ EUROVİSİONA KATILAMALARINDAN BELLİ OLUYOR(BU DA HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR) bu sene eurovision a mı katılıyorlar?oo çok sevindim. bir de bill ya da tom için seviyorsanız hiç sevmeyin.müziklerini dinleyin.görünüşleri için sevenlere ve sevmeyenlere sinir oluyorum. ![]() Ben görünüşleri için dinlemiyorum tamam Bill i seviyorum ama onlar için şarkılarını dinlemiyorum şarkılarını sevdiğim için onları da seviyorum şarkıları gerçekten çok hoş monsoonu ilk tv de görmüştüm ve çok etkilendim yaşlarına göre çok başarılılar ayrıca sadece kız deil erkek olarakta çok hayranları var benim tanıdığım bi çok erkek tipleriyle ne kadar dalga geçselerde şarkılarını çok seviyorlar özellikle ready set go hayranları çok
|
||
|
||
yürovizyonda almanyayi temsil ediceklermis galiba.. iyi iyi yarismada birazda komedi olsun.. gecen sene ukraynada güldügüm gibi bu senede almanyada gülücem desenize..
|
||
|
||
| ya ama avrupada fanları çok oy yağmuruna tutarlar valla kesin mi katılcakları?=?= | ||
|
||
| çok sevdiğim bir grup.bence çok başarılılar.şarkıları çok çok güzel.özellikle de spring nicht | ||
|
||
ya solistinin erkek veya kız olması neden bu kadar önemli?erkek olduğu da bayağı belli yani.eleştiri yapılacaksa müziklerine yapılmalı.
|
||
|
||
| ya hayranları filan imza kampanyası düzenliyorlar anket filan yapıyorlar eurovisiona katılsın diye ama o konuda birşey yazmıyor resmi sitelerinde zaten katılmasınlar onlar gibi bir grupla mor ve ötesinin aynı platformda olmasına dayanamam..katlanamam |
||
|
||
| almanlar ''Tokio Hotel'' den nefret ediyorlar.Ne kadar 20 ve üstü arkadaşım varsa Alman,hepside bu adamlardan tiksiniyorlar.İmaj kaygısı dışında hiç birşey diyorlar.Rock la uzaktan yakından alakası olmayan,efemine takılan veletlerin oluşturduğu emo grubu diyorlar. eurovision a hayatta katılamazlar.Alman hükümeti sevmez böyle tipleri zaten. Vokalist e gelince,yolda görsem kız zanneder laf atarım cinsten kız olsaymış maşallah güzel olurmuş.
|
||