mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: tokio hotel...

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Birgül 20.12.2007 08:08:15
SON YILLARIN EN KALİTELİ GERÇEKTEN ROCK YAPAN GRUPLARINDAN.ÇOK YETENEKLİLER .ŞARKILARININ HEPSİ TEK KELİMEYLE  MUHTEŞEM(ÖZELLİKLE ŞU SIRALAR İCH BİN DA)TARZLARI DA ÇOK TUTULDU.ZATEN NE KADAR KALİTELİ BİR GRUP OLDUĞU DA BU SENEKİ EUROVİSİONA KATILAMALARINDAN BELLİ OLUYOR(BU DA HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR)
bu sene eurovision a mı katılıyorlar?oo çok sevindim.  Cheesy bir de bill ya da tom için seviyorsanız hiç sevmeyin.müziklerini dinleyin.görünüşleri için sevenlere ve sevmeyenlere sinir oluyorum. Angry

Asi_GuzeL 20.12.2007 22:50:21
cocuklar cocuk tarzi müzik yapiyorlar fazla birsey söyleyemem

Let-Go 20.12.2007 23:27:25

Çoçuk 18 yaşında .. bir çok ünlü isimde 18 yaşında müziğe başladı..örnek avril , green day , good charlotte v.s

Birgül 21.12.2007 11:48:34

Çoçuk 18 yaşında .. bir çok ünlü isimde 18 yaşında müziğe başladı..örnek avril , green day , good charlotte v.s
kesinlikle katılıyorum.önemli olan yaş,görünüş falan değil.yaptıkları müziği beğeniyorsanız tamamdır.

^^LAURİ^^ 24.12.2007 20:32:10
ben begenmedimm bence solisti ne kız ne erkek  Grin

mynamesblack 25.12.2007 14:52:51
alman
hepsi birbirinden igrenc almanyada bunlari nasil seviyorlar anlamiyorum derken yurt disinda sevenleride cogaldi:)
Almanyan'da hiç sevmiyolar diye duydum. nefret ediyolarmış.alay konusuymuş .hep çoluk çocuk dinliyo diye.ama ne yalan söyliyim. scream şarkısı çok hoşuma gitti

ahmet347 25.12.2007 14:57:30
alman
hepsi birbirinden igrenc almanyada bunlari nasil seviyorlar anlamiyorum derken yurt disinda sevenleride cogaldi:)
Almanyan'da hiç sevmiyolar diye duydum. nefret ediyolarmış.alay konusuymuş .hep çoluk çocuk dinliyo diye.ama ne yalan söyliyim. scream şarkısı çok hoşuma gitti
almanyayı anlamak zor zaten ya. adamlar bunu sevmiyor, ismail yk yı, cankanı seviyor. garip valla  Grin Grin Grin Grin Grin Grin

mor_sevda 25.12.2007 15:10:12
yakın zamana kadar solistlerinin kız olduğunu sanıyordum tam kesin olmasada.Ne zamanki erkek olduğunu öğrendim  hafif bir şok atlattım.Aşırı derecede hatuna benziyoo.Ama tabi beni bu tür tercihleri ilgilendirmez.Müziklerine gelince sadece dinliyorum hayranı değilim. Müziklerinden etkilenmedim de.

Ayşe Gül 25.12.2007 19:18:32
SON YILLARIN EN KALİTELİ GERÇEKTEN ROCK YAPAN GRUPLARINDAN.ÇOK YETENEKLİLER .ŞARKILARININ HEPSİ TEK KELİMEYLE  MUHTEŞEM(ÖZELLİKLE ŞU SIRALAR İCH BİN DA)TARZLARI DA ÇOK TUTULDU.ZATEN NE KADAR KALİTELİ BİR GRUP OLDUĞU DA BU SENEKİ EUROVİSİONA KATILAMALARINDAN BELLİ OLUYOR(BU DA HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR)
bu sene eurovision a mı katılıyorlar?oo çok sevindim.  Cheesy bir de bill ya da tom için seviyorsanız hiç sevmeyin.müziklerini dinleyin.görünüşleri için sevenlere ve sevmeyenlere sinir oluyorum. Angry

Ben görünüşleri için dinlemiyorum tamam Bill i seviyorum ama onlar için şarkılarını dinlemiyorum şarkılarını sevdiğim için onları da seviyorum Winkşarkıları gerçekten çok hoş monsoonu ilk tv de görmüştüm ve çok etkilendim yaşlarına göre çok başarılılar ayrıca sadece kız deil erkek olarakta çok hayranları var benim tanıdığım bi çok erkek tipleriyle ne kadar dalga geçselerde şarkılarını çok seviyorlar özellikle ready set go hayranları çok Smiley

rumeysa 09.01.2008 15:55:14
yürovizyonda almanyayi temsil ediceklermis galiba.. iyi iyi yarismada birazda komedi olsun.. Grin gecen sene ukraynada güldügüm gibi bu senede almanyada gülücem desenize.. Grin Grin

mynamesblack 09.01.2008 15:59:29
ya ama avrupada fanları çok oy yağmuruna tutarlar valla kesin mi katılcakları?=?=

i am going under 09.01.2008 16:00:22
çok sevdiğim bir grup.bence çok başarılılar.şarkıları çok çok güzel.özellikle de spring nicht

Birgül 09.01.2008 16:11:38
ya solistinin erkek veya kız olması neden bu kadar önemli?erkek olduğu da bayağı belli yani.eleştiri yapılacaksa müziklerine yapılmalı. Wink

immortal_deniz 09.01.2008 16:58:31
ya hayranları filan imza kampanyası düzenliyorlar anket filan yapıyorlar eurovisiona katılsın diye ama o konuda birşey yazmıyor resmi sitelerinde
zaten katılmasınlar onlar gibi bir grupla mor ve ötesinin aynı platformda olmasına dayanamam..katlanamam

Man on the Moon 09.01.2008 18:13:53
almanlar ''Tokio Hotel'' den nefret ediyorlar.Ne kadar 20 ve üstü arkadaşım varsa Alman,hepside bu adamlardan tiksiniyorlar.İmaj kaygısı dışında hiç birşey diyorlar.Rock la uzaktan yakından alakası olmayan,efemine takılan veletlerin oluşturduğu emo grubu diyorlar.

eurovision a hayatta katılamazlar.Alman hükümeti sevmez böyle tipleri zaten.

Vokalist e gelince,yolda görsem kız zanneder laf atarım cinsten  Grin kız olsaymış maşallah güzel olurmuş.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18