|
||
Man on the Moon içimden geçenleri,ve benim de söylemek istediklerimi söylemişsin valla çok sağol ![]() evet almanlar hiç sevmiyorlar onları..zaten hayran grubunun çoğu özenti ve18 yaş altı olan insanlar.Bence de imaj kaygısı dışında hiç birşeyler.Hele şu etrafta Türkçe'yi katledip Hayallerimin erkeğisieen Tom,Ashkımsıaaan Bill,Bidenem herseimm sni çoqqq sefiorrmm diyen ve bill'i kıza benzetenlere hiç de bileee o gerçeqten erkek,hem de sonuna kadaaar diyenlere ayrı bir uyuz oluyorum o da ayrı konu İki üç sene içinde unutacakları,hakkında birşey bildiklerini sandıkları çocukları dillerine dolayıp geziyorlar..Hayır adamların belli bir tarzı!! var fiziksel olarak yani niye bunu kabullenmiyorlar da kendilerini hemen ortaya atıyorlar onu da anlamıyorum.kalıcı bir grup olmayacaklar..valla ben diyorum..mvö ve thyi aynı platformda görürsem kalpten filan giderim herhalde.. |
||
|
||
| gerçekten güzel bir grup. ayrıca bazı arkadaşlar "bune böyle yaa çocuk bunlar daha" gibi şeyler söylemişler, onlara hiçte katılmıyorum. Bill ve Tom küçük yaştan beri bu grubun içindeler ama ilk zamanlarda tanınmıyorlardı. bence bu bi ayrıcalık çünkü o kadar küçük yaşta bu kadar şey başarmak, bir sürü ödül almak ve tüm dünya tarafından tanınmak öyle her babayiğidin harcı değil. |
||
|
||
| yeni klip mi çekmişler tv de gördüm konserlerinden oluşuyor galiba.. | ||
|
||
| bide şu bilgiyi sunayım sizlere; Grubun adının Tokio hotel olmasının nedenleri: Tokio: Tokyo şehri Japonya'nın başkenti ve grubun enerjisini temsil edebilecek kadar hareketli bir şehir olması. Hotel: Turneler sırasında grup üyelerinin sürekli otellerde kalmak zorunda olması ayrıca; Bill Kaulitz: Dogum tarihi - 01.09.89 / Leipzig boyu - 1.75 cm hobileri - muzik&parti Tattoo , Piercing - 2 tane piercing,2 tane tattoo saç rengi - kahverengi kardeş - ikizi Tom Kaulitz İlk aldıgı album - nena Tom Kaulitz: Dogum tarihi - 01.09.89 / Leipzig boyu - 1.75 cm hobileri - muzik&parti,grafiti Tattoo , piercing - 1 tane ( dudağında! ) saç rengi - kahverengi kardeş - ikizi Bill Kaulitz İlk aldıgı album - Aerosmith Georg Listibg: Dogum tarihi - 31.03.1987 / Halle boyu - 1.78 cm hobileri - muzik&spor,parti Tattoo , piercing - yok saç rengi - kahverengi kardeş - yok İlk aldıgı album - “definitely maybe” von oasis Gustav Schafer Dogum tarihi - 08.09.88 / Magdeburg boyu - 1.68 cm (en kısaları ) hobileri - muzik tatoo , piercing - yok.. saç rengi - sarı/kahverengi İlk aldıgı album - Metallica kardeş - ablası var |
||
|
||
| benim 90 lı bir öğrencim var,grubu var...dream theater,scorpions,iron maiden,queen vs vs... çalan adamlar.mükemmelde çalıyorlar.çok güzelde besteleri var.yani teknik ve müzik anlamında bunlara bir 100 basar... ama cocukların bir imajı,bir babyface duruşu yok... tokio hotel,müzik yapmıyor.sadece imajla parsayı götürüyor. burda 3 4 aydır gitar çalan bile bunların yaptığı bestelerden daha kaliteli besteler yapabilir. |
||
|
||
| ARKADAŞLAR TAMAM TOKİO HOTELİ SEVMEYEBİLİRSİNİZ BUNA SAYGI DUYARIM AMA LÜTFEN TOKİO HOTEL HAKKINDA ÇOK İĞRENÇ KÖTÜ VS.GİBİ AÇIKLAMALARDA BULUNMAYIN.SEVMEDİĞİNİZ BİR GRUP HAKKINDA İLLA Bİ GÖRÜŞ BELİRTMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ ÇÜNKÜ BURADA TOKİO HOTELİ SEVENLERDE VAR VE SEVENLERE SAYGI DUYUN | ||
|
||
| sadece avrupa müzik ödüllerindeki canlı perfprmanslarını beğenmiştim! | ||
|
||
| ARKADAŞLAR TOKİO HOTEL EUROVİİSONA KATILMAYACAKMIŞ.KATILIRLARSA BAŞARILARININ DÜŞECEĞİNE İNANIYORLARMIŞ.DUYRULUR! | ||
|
||
ARKADAŞLAR TOKİO HOTEL EUROVİİSONA KATILMAYACAKMIŞ.KATILIRLARSA BAŞARILARININ DÜŞECEĞİNE İNANIYORLARMIŞ.DUYRULUR! hadi ya.aslında düşmezdi ama kendileri bilirler tabii.
|
||
|
||
tüh çok üzüldüm katılmadıkları için ![]() sevmedim sevemiyorum bu 'çocukları' iticiler..hemde çok.. ama solistin elleri çok düzgün tırnakları özellikle dehşet ya..benim bile o kadar düzgün değil tırnaklarım ya
|
||
|
||
kimse pek sevmiyor ama bence güzel bi grup masson sarkısı çok hoş bence
|
||
|
||
| grubu pek sevmem ama 1000 meere şarkısı tek kelimeyle muhteşem bence,anlamı da müziği de.. | ||
|
||
| arkadaşım bu grubun gerçekten hastası.bana sorarsanız sadece şarkılarını ara sıra dinlerim o kadar bende özel bir yeri yok tokio hotelin | ||
|
||
| monsoon şarkısını bende seviyorum... | ||
|
||
| sevmiyorum....sevmeyeceğim.... | ||