|
||
| bankalarında 10 milyon $ sahip nadir gruplardan...sevmiyorum ama artık saygı duyuyorum.sülaleri bile kurtuldu bu parayla artık. | ||
|
||
| bence de çok kalıcı olacak gibi durmuyolar. sadece 1 kaç şarkıları hoşuma gidiyor onlardan biri de scream bu şarkıyı ilk duyduğumda 15-20 kere dinledim. bi kuzenim var o da tokio hoteli hiç sevmez ama o da bu şarkıyı dinleyince 20den fazla dinledi ve çok şaşırdık ikimizde çünkü sevmediimiz bi gruptu. ama scream i tavsiye ederim. | ||
|
||
| çocuklar için ideal gi grup ! > | ||
|
||
| ben almanyada yasiyorum ya her yerde bu cocuklar var ben sevmiyorum nereye gitsem posterleri yok bilmem sunlari bunlari sinir oldum ![]() moonson sarkisinin anlamina da cok güldüm cok cocukca |
||
|
||
| canlı performanslarını izledim..fena değiller..ama hiç sevmedim.. uzun sürmez bunlar..ayrıca imajlarını beğenmiyorum...simsiyah giyinip bakın bakın biz rock yapıyoruz demeye gerek yok bence..bunu yapmayıp başarılı olmuş gruplar var..bkz:mor ve ötesi,duman ; ) | ||
|
||
| cok fazla şişirildiklerini düşünüyorum. sevdiğimi söyleyemem.. | ||
|
||
Çok güzel bir grup değil aslında.. şarkıları da çok güzel değil ..... grup olsun diye grup kurmuşlar yav... ![]() |
||
|
||
| hiç güzel değiller görüntü amaçlılar bence | ||
|
||
biyerde ergenliklerini tamamlayamamışlar gibisinden bi yazı görmüştüm
|
||
|
||
| En yakın arkadaşım da Bill'e hayran.. Avril gibi,bende hiçbir anlam ifade etmiyorlar;arkalarından koşanlar özenti gibi geliyor bana. |
||
|
||
| sadece bir kaç şarkısı hoş gerisi yalan kalıcı değil bence bu grup ama genede sesleri hoş güzel müzik yapabilseler kalıcı olurlar bence | ||
|
||
ben hiç yoruma girmeyeyim sevemedim bu grubu ya hiç birşey demeyeyim en iyisi böyle bir iki fanı çıkıyor aşkiTOM diye yırtınıyor ya sinir oluyorum neyse banane ama sevmiyorum sevenide sevmiyorum
|
||
|
||
| Tokio Hotel 1000 Meere http://www.dreamtv.com.tr/videolar/187 adresinden izleyebilirsiniz. |
||
|
||
| sevemedim ben de bir türlü grubu birkaç şarkıları fena değil ama kalıcı olacaklarını sanmıyorum... | ||
|
||
kuzenimle tvde kliplerini görünce solistinin kız mı erkekmi olduguna karar verememiştik hem görünüş hemde ses bazında ... bende ilk gördüğümde anlayamadım 1 saat baktım adamın yüzüne anlayamadıminternete baktık erkekmiş :] hoş bi grup ama tarzım degil sonra erkek olduğunu anladım zaten.hiç tarzım değil tokio hotel |
||