|
||
monsoon hariç igrenç buluyorum
|
||
|
||
| Moonson ve 1000 meere şarkıları en sevdiklerim arasında..Ses güzel parça güzel birçok gruptan daha iyiler. İlk başta itici duruyorlardı ama zamanla sevdim
|
||
|
||
| Ben bu şarkısıyla ve bu videosuyla hayran oldum... |
||
|
||
bu videodaki şarkı da ve diğer şarkılarında da ses çok güzel ve müzikleri de.yaşlarını önemsemeyin,müzikleri güzel. bill ya da tom için sevenlere ne derseniz deyin.
|
||
|
||
ben pek sevmiyorum
|
||
|
||
| Almanca şarkıları pek iyi değil yani kaba bir dil olmasından kaynaklanıyor heralde.. | ||
|
||
Almanca şarkıları pek iyi değil yani kaba bir dil olmasından kaynaklanıyor heralde.. Dünyada en çok beğenilen Almanca şarkıları ve almanca dilmiş.
|
||
|
||
Almanca şarkıları pek iyi değil yani kaba bir dil olmasından kaynaklanıyor heralde.. Dünyada en çok beğenilen Almanca şarkıları ve almanca dilmiş. ![]() İlginç..Benim kulağıma hoş gelmedi.. Belki de milletin farklılık aramasından kaynaklanıyor olabilir.. Almanyada pek alternatif grup yok mesela rock kategorisinde...
|
||
|
||
ready set go şarkısını anladıgım için, sadece onu seviyorum
|
||
|
||
bne kuzenim sayesinde tanıdım. başta bunlar kızzz dedim ama geçen senenin yaz tatilindeki hallarini görünce böyle agzım bir karşı açık kaldı ayrıca biil in sesi güzel ya georg da güzel çalıyor ama biil ve tom yaşıtlarım oldugu için aynı zamanda nefret edip aynı zamanda seviyorum hehehe(bkz)bkz:bugün iyice sıyırdım balataları
|
||
|
||
| Arkadaşım var o çok dinliyor hele de bille aşık.. kız mız diyoruz ama bazı şarkıları çok hoş gerçekten. | ||
|
||
| ben bunları hiç sevmiyorum... | ||
|
||
| tipleri sevmiyorum aama bazı şarkıları iyi | ||
|
||
| ben tokio hotel´i hic sevmiyorum almanyada tüm kizlar hastasi ama bana sarkilari pek anlamli gelmiyor | ||
|
||
| 1000 meere diye bir şarkıları var fena değil..ama onun haricinde hiç bir numaraları yok | ||