|
||
tausend meere fena değil ama diğerleri berbat
|
||
|
||
| Komik,absürd.. | ||
|
||
sevemiyorum tokio hoteli
|
||
|
||
bende hiç sevmiyorum
|
||
|
||
Komik,absürd.. absürt olcaktı o tdk!
|
||
|
||
Pardon benim Türkçem biraz bozuktur da XD |
||
|
||
sevmiyorum bana mide bulandırıcı geliyolar (her bakımdan ) ..................
|
||
|
||
th ciyim... Şarkıları süper... Fakat artık yeni albüm yayınlasınlar şahsen SIKILDIMMM
|
||
|
||
th ciyim... Şarkıları süper... Fakat artık yeni albüm yayınlasınlar şahsen SIKILDIMMM sürekli albüm ve single yayınlıyorlar zaten. ![]() çok şarkıları var.dinle dinle bitmiyor.
|
||
|
||
th ciyim... Şarkıları süper... Fakat artık yeni albüm yayınlasınlar şahsen SIKILDIMMM sürekli albüm ve single yayınlıyorlar zaten. ![]() çok şarkıları var.dinle dinle bitmiyor. ![]() Bencede yani daha yeni çıktı albümü .. Zaten Zimmer ve Scream dışındaki şarkıları güzel değil.. |
||
|
||
| salak bi gurup bi zamanlar işte yabancı bi kanalda sürekli şarkıları dönüyordu ve ben de ''hayret türkiye'de neden isimleri duyulmadı ki burda tutar bu isim demiştim ve yanılmadığımı da görüyorum. | ||
|
||
| Tutuldu ama söndü artık. Mesela Ekim ayından beri neredeyse her ay her dergide mutlaka ya posterleri ya röportajları olurdu. şimdi bakıyorum da ne röportaj ne de poster. Böyle olacağı belliydi. bir de kızlar bunlar için kavga ediyor. "Bi kız Bill'e bilekliğini atmış Bill' de almış onu diyor birisi,diğeride boğcam o kızı ,gerizekalı gibilerinden saydırıyor.Anlamak mümkün değil. | ||
|
||
| Ready Set Go ve Monsoon güzel. Onun dışında beğenmiyorum pek... |
||
|
||
| Güzel şarkıları var canım mesela bende Ich bin nich dich, scream, ready set go 'yu dinlerim. Ama bıktım bu gruptan, bir ara heryerde onlardan söz ediliyordu. Tiksindim artık.Ama o şarkıları hoş. | ||
|
||
kesinlikle süper bi grup gerçi kız mı erkek mi pek belli olmuyor ama olsun
|
||