|
||
monsoon adli parcayi her dinledigimde kimse kusura bakmasin ama gülesim geliyor entertainment acisindan fena degiller o bakimdan ![]() |
||
|
||
| bu aralar sık dinlemeye başladım bazı eserleri gayet güzel | ||
|
||
cok begendım onları yanı yurek ıster o yasta kendıı ayaklarının ustunde durmak daa ufacıklarmıs yha
|
||
|
||
her kesin 1zovqu vardir.bence iyi bir qrup.sevilir,populardir.amma mvo catamaz
|
||
|
||
| Ich Bın Nıch Dıch bir de Screm şarkıları çok çocukca.. Ama bende o iki şarkıyı dinlermişim meğer ..her sevmediğimi dinleyemem diye bir şey yok sonuçta.. |
||
|
||
| İlk çıktıklarında seviyodum.Şimdi soğudum.Soğuttular.. | ||
|
||
valla kız mı erkek mi belli olmuyor... sadece görüntü kirliliği...
|
||
|
||
şu boL giyinen rapçiymiş bilmiyordum.. =) beLLi tipinden
|
||
|
||
Ergenliklerini tamamlayamadan dağılır bunlar söliyim ondan şühe yok, o kesin zaten. ve evet bir dergi böyle bir grubu aylarca üstüste yayınlayınca insan dergiden de soğuyor, neyseki şimdi bıraktılar:D
|
||
|
||
görüntüleri kötü ama sesleri güzel......(görüntülerini değiştirseler daha iyi olabilirler belkii...)
|
||
|
||
| valla bi şarkıları dışında sevmiyorum | ||
|
||
| Cok kötü.Seslerı hıç yok.Kışkırılar | ||
|
||
cok begendım onları yanı yurek ıster o yasta kendıı ayaklarının ustunde durmak daa ufacıklarmıs yha dı mee?bende öyle görüntülerınden dolayı pek sevmıyordum ve dınlemıordum ama arkadasım dınlettı guzel sarkı yapıolarr bence haklarını yemeyelımm...
![]() |
||
|
||
| Tokio Hotel'in müziklerini beğenerek dinliyorum fakat buraya yazılan bazı mesajları görünce çok üzüldüm tamam Tokio Hotel'i beğenmeyebilirsiniz buna saygı duyarım ama beğenmediğiniz bir grup hakkında (rezalet,çok kötü,iğrenç,nefret ediyrum bu gruptan)vb açıklamalarda bulunmak zorunda değilsiniz.Bir MOR VE ÖTESİ fanına yakışmıyor bu açıklamalar. | ||
|
||
Tokio Hotel'in müziklerini beğenerek dinliyorum fakat buraya yazılan bazı mesajları görünce çok üzüldüm tamam Tokio Hotel'i beğenmeyebilirsiniz buna saygı duyarım ama beğenmediğiniz bir grup hakkında (rezalet,çok kötü,iğrenç,nefret ediyrum bu gruptan)vb açıklamalarda bulunmak zorunda değilsiniz.Bir MOR VE ÖTESİ fanına yakışmıyor bu açıklamalar. Tamam da kötüye kötü demezsek iyilere ne diyeceğiz ki?
|
||