|
||
Tokio Hotel'in müziklerini beğenerek dinliyorum fakat buraya yazılan bazı mesajları görünce çok üzüldüm tamam Tokio Hotel'i beğenmeyebilirsiniz buna saygı duyarım ama beğenmediğiniz bir grup hakkında (rezalet,çok kötü,iğrenç,nefret ediyrum bu gruptan)vb açıklamalarda bulunmak zorunda değilsiniz.Bir MOR VE ÖTESİ fanına yakışmıyor bu açıklamalar. Tamam da kötüye kötü demezsek iyilere ne diyeceğiz ki? |
||
|
||
Tokio Hotel'in müziklerini beğenerek dinliyorum fakat buraya yazılan bazı mesajları görünce çok üzüldüm tamam Tokio Hotel'i beğenmeyebilirsiniz buna saygı duyarım ama beğenmediğiniz bir grup hakkında (rezalet,çok kötü,iğrenç,nefret ediyrum bu gruptan)vb açıklamalarda bulunmak zorunda değilsiniz.Bir MOR VE ÖTESİ fanına yakışmıyor bu açıklamalar. Tamam da kötüye kötü demezsek iyilere ne diyeceğiz ki?
|
||
|
||
| sevmiyorum bu grubu ergenliklerini bitirmeden sönücekler gibi ne tür bi cinsiyete sahip olduklarında da bilgim yok acıkcası.. |
||
|
||
sevmiyorum bu grubu ergenliklerini bitirmeden sönücekler gibi Tokio Hotelin cinsiyetlerinden hala emin değilim...Ama Şarkıları idare edebilir
ne tür bi cinsiyete sahip olduklarında da bilgim yok acıkcası.. |
||
|
||
| Durch den monsun,beichte çok güzel şarkılar . Grauer Alltag ı da çok severim . | ||
|
||
| 9-14 yaş grubu şarkıcıları | ||
|
||
| Arkadaşlardan 10 kat daha iyi çalan türk gruplar varken bir takım imaj ve pazarlama oyunlarıyla başarılı olduklarını savunuyorum ben | ||
|
||
| özenti gençlerin şarkıcıları bence. artı sesleri çiyan gibi | ||
|
||
özenti gençlerin şarkıcıları bence. artı sesleri çiyan gibi yürü bea arkandayım
|
||
|
||
çok değil ama seviyorum.. scream, monsoon, ready set go gibi şarkılarını dinliyorum.. pek fanatik sayılmam ![]() ama kim ne derse desin bill in sesi öyle yabana atılacak bir ses değill
|
||
|
||
Tokio Hotel'in müziklerini beğenerek dinliyorum fakat buraya yazılan bazı mesajları görünce çok üzüldüm tamam Tokio Hotel'i beğenmeyebilirsiniz buna saygı duyarım ama beğenmediğiniz bir grup hakkında (rezalet,çok kötü,iğrenç,nefret ediyrum bu gruptan)vb açıklamalarda bulunmak zorunda değilsiniz.Bir MOR VE ÖTESİ fanına yakışmıyor bu açıklamalar. Tamam da kötüye kötü demezsek iyilere ne diyeceğiz ki?![]() bencede.. birde ya arkadaşlar bazılarınız "daha cinsiyetlerinin ne olduğuna karar veremedim" filan diyorlar.. allah aşkına benim bildiğim ses dinlenir cinsiyet değil.. |
||
|
||
| bencede yaa grubu sevmiyo olabilirsiniz ama gerçeklerde var ki bill in sesi harika grubun diğer elemanları görevini çok iyi yapıyoo ve çok seviliyolar ki bende acayip seviyorum tokio hoteli en az mor ve ötesi kadar seviyorum müzik tarzları tam rock değil ama çok yakın ve kulağa çok hoş gelen ezgileri var ben herkese dinlemesini tavsiye ederim | ||
|
||
| tiplerini beğenmesemde şarkılarını çok beğeniyorum | ||
|
||
hiç dinlemedim desem
|
||
|
||
| nefret ediyorum... dediğiniz gibi arkadaşlar parlayıp söndüler..
|
||