|
||
müzikleri iğrençç
|
||
|
||
| antiyim desem yeridir..çabuk unutulacak bence ayrıca müzikleride iğrenç vokalde hiç ses yok | ||
|
||
Hiç dinlemedim ama sevmiyorum işte, itici geldi bana
|
||
|
||
Tokio Hotel'in müziklerini beğenerek dinliyorum fakat buraya yazılan bazı mesajları görünce çok üzüldüm tamam Tokio Hotel'i beğenmeyebilirsiniz buna saygı duyarım ama beğenmediğiniz bir grup hakkında (rezalet,çok kötü,iğrenç,nefret ediyrum bu gruptan)vb açıklamalarda bulunmak zorunda değilsiniz.Bir MOR VE ÖTESİ fanına yakışmıyor bu açıklamalar. Tamam da kötüye kötü demezsek iyilere ne diyeceğiz ki? |
||
|
||
Tokio Hotel'in müziklerini beğenerek dinliyorum fakat buraya yazılan bazı mesajları görünce çok üzüldüm tamam Tokio Hotel'i beğenmeyebilirsiniz buna saygı duyarım ama beğenmediğiniz bir grup hakkında (rezalet,çok kötü,iğrenç,nefret ediyrum bu gruptan)vb açıklamalarda bulunmak zorunda değilsiniz.Bir MOR VE ÖTESİ fanına yakışmıyor bu açıklamalar. Tamam da kötüye kötü demezsek iyilere ne diyeceğiz ki?İyi de dinlemem niye diyeyim ki,yalan mı söyleyeyim dinledim :S 3-5 şarkısını dinledim ve buna karşılık yorum yapıyorum : kötüler.Keza ben iğrenç,rezalet gibi yorumlar da yapmadım hiç bir zaman.İstiyorsanız önceki sayfalardan bakabilirsiniz..
|
||
|
||
| Tartışmamıza burada ara veriyor ve Tokio Hotel konusundan devam ediyoruz. | ||
|
||
ya açıkçası hiç beğenmiyorum ama dinleyene sayqı duyarım
|
||
|
||
nefret ediyorum... dediğiniz gibi arkadaşlar parlayıp söndüler.. ![]() valla ben açıkcası hiç sevmedim ya bi türlü kanım ısınmadı hatta nefret ediyorum diyebilirim ama dinleyene de saygım sonsuz tabii |
||
|
||
yav daha önce beğendiğimi yazmıştım ama şuan nefret ediyorum açıkçası birden soğudum gruptan ya..
|
||
|
||
Sadece bir şarkısını dinlemiştim.Fena değildi.Ama ben dinlemiyorum.Zaten dergide bir dergide gormüş ve'aaa bu kız kim ya güzelmiş'demiştim.Arkadaşlar gülmüşlerdi.Meğer erkeklermiş onlar.
|
||
|
||
| çok fazla dinlemedim ama beğenmiyorum.bir türlü sevemedim.yaptıkları şey çok da samimi gelmiyor bana.. | ||
|
||
| Yaptıkları şeyi müzik olarak nitelendirmiyorum... | ||
|
||
| çok yüzeyseller.. | ||
|
||
| Hayırlı olsun,Tokio Hotel TV çıkıyormuş... (Bi bu eksikti )
|
||
|
||
"aa ne güzel kızmış, bebek suratlı" meselesi ben ve arkadaşlarıma da olmuştu. -mesai ayırıp dinlemiş olmasam da- müziklerinden ve tavırlarından pek hoşlaştığım söylenemez, ama galiba çok sevenleri var, iyi sevmeler...
|
||