|
||
ufacık çocuklar ya (sanki ben yaşımı başımı aldım )onların daha sesi de müzik anlayışı da yerleşmemişken.....saçma bizdeki küçük emrahın yabancı versiyonu
|
||
|
||
| evet çok küçükler vala bende anlamadım heryerde bill in 18 tom un 19 yaşında olduğu söyleniyor bilmiyorum valla |
||
|
||
korkunçlar kendimi çok yaşlı hissettim çok çok çok küçükler yaa yaşları kesinlikle yanlış yahu en fazla 13-14 gibiler..töbe töbee
|
||
|
||
| yanlış hatırlamıyorsam 89 lulardı.. | ||
|
||
ee o resimler eski resimler tabi ki apaçık belli çocuk hallerinde resimlerini buraya koyarsanız çocuk olurlar tabi ![]() sadece monsoon'u dinlemiş biri olarak şimdilik beğeniyorum ama diğer şarkılarını dinlemeden bir şey diyemem. evet o ikisi ikiz. bir de şu resimlere bakın isterseniz, çocuk mu değil mi?: ![]() ![]() ![]() ![]() ödülleri bile var: ![]()
|
||
|
||
| hala çocuklar..hıh! kimin ödülü yok ki artık ya bi ben kaldım ne için verilecekse bana da ![]() o kadar kız sanıyordum muhabbeti oldu baksanıza ikinciye ya
|
||
|
||
| e en azından sizin koyduğunuz resimlerden daha büyük duruyorlar onu demeye çalışıyorum. hem 89 doğumlularsa daha 18 yaşındalar demektir çocuk olmaları normal... bence bu yaşta bu başarı küçümsenecek bir şey değil.. (: | ||
|
||
| iyide böyle patlayıp sönenleri az görmedik hani..düşüşleri kötü olmasa bari.. | ||
|
||
bende hic sevmiyorum bu "grubu" ama bazi arkadaslar tokio hotelin kalici olucaklarini sanmiyorum diye yazmis. bence kalici olucakalr.inanin bana alman kanallarinda iki güne bir bunlari görüyorum. herkes bunlari övüyor. ve bunlarin 10-18 yas arasi genc kizlardan olusan fanlari oldukca bunlar bu pisayasadan hic cekilmez. o fanlari görmektende artik migdem kalkiyo. hepsi durmadan ciglik cigliga bagiriyo. onun icin tokio hotel kendi istekleri olmadigi sürece piyasadan cekilmez, cünkü cok sevenleri var.( ne yazikki)
|
||
|
||
| ilk gördüğümde ne güzel kız dedim arkadaşım o erkek ona aşığım dedimde dalga geçiyo diye yedim bende demiştim ama o surat ifadesi süperdi | ||
|
||
ilk gördüğümde ne gzl kız dedim arkadaşım o erkek ona aşığım dedimde dalga geçiyo diye yedim bende demiştim ama o surat ifadesi süperdi ama cidden kiz dogsaymis tas gibi olurmus herhalde, cünkü ben bu halde bile kiz olarak baktigimda bayagi bi güzel buluyorum.
|
||
|
||
|
||
|
||
Yüxexes e bak ya pff iyice piyasa bir grup oldu yA allahım allahım bunlar rock'ın gelecegise ben rock dinlemem zaten dinlemiyorumda yinede dinlenmez yani piyasa bir grup tiplere bak ya pff hepsi cocuk ya Sacmalık sadece sacmalık !
|
||
|
||
| yani yüxexes'e yuuh demek istiyorum sadece | ||
|
||
bana biraz özenti gibi geliyolar.. klipleriini izledim bence hoş değiller..ama yine de onları dinleyenler var helal olsun yanii birilerine yaptıkları müzikleri dinletebiliyolarsa.. (=
|
||