|
||
ya önceden bikaç şarkısını dinliyodum. oda sırf meraktan.zaten vokalistin erkek olduğunu duyunca şok oldum artık dinlemiyorum. yok ya bida dinlemeyide düşünmüyorüm.ama bunun görünüşle alkası yok. sarkıları anlamsız geldi
|
||
|
||
Şarkıları anlamsız değil hatta çoğunun sözleri çok güzel Ben türkçelerini bildiğim için daha güzel geliyor mesela çok güzel şarkıları var kendimi bulduğum şarkıları var eğer sözlerinin anlamlarını bilseydin bence böyle demezdin ama tabi zevk meselesi
|
||
|
||
ben de schrei i dinlediğimde ben de kız olduğunu sanmıştım ve açıkçası hala o sesin bir erkekten çıktığına inanamıyorum
|
||
|
||
orada çocuktu ama daha 13-14 yaşlarında seside erkek sesi değil çocuk sesiydi doğal olarak
|
||
|
||
| grup bana göre ortaokul ve lise çağlarındaki genlerin favorisi zaten grubun kendiside ortaokul ve liseden öteye gidemezdi.yani anlayacağınız grubu sevmiyorum | ||
|
||
ergenlik tribi denen, her insanın başına ömürde 1 kere gelmiş olan aptal durumun doğal 1 netiicesi olarak ortaya çıkmış şarkıların hitap kitlesi de eh, haaliyle -dediğiniz gibi- çocuklar olacaktır. bunların söyleyicleri beni yardırır, baklıınca Allah a şükrettiren cinsten (öyle de olabilirdik ) (bkz: kimlik karmaşası)
|
||
|
||
burda ilk ciktiklarinda herkes bayiliyordu, simdiyse benim yas grubumtaki herkes asaliyor, ben pek sevmiyorum, isinamadim
|
||
|
||
bence cok hoşlar tom un hastasıyım ya şarkılarıda hoş daha ne olsun
|
||
|
||
Benimde bütün arkadaşlarım Tom a hasta ama ben Bill e Şu an bile onların şarkılarını dinliyorum çok eğlenceli şarkıları var kendimi kötü hissettiğimde tekrar neşelenmemi sağlıyor
|
||
|
||
| birimiz tom'a birimiz Bill'e birimiz harun'a birimiz avril'in güzelline bunlar bence önemli değil...Müziklerinin güzel olması benim için bu tarz güzellik yakışıklılık gibi şeylerin ön plana geçmesine sinir oluyorum..
|
||
|
||
sarkilari hosuma gitmiyor, sadece ilk sarkilari : ich muss durch den monsun güzeldi, sonra nedense dinlemeyi birkatim
|
||
|
||
oooo yaa süperrr dehşett ben bitiyorum bu gruba
|
||
|
||
| hepsi birbirinden igrenc almanyada bunlari nasil seviyorlar anlamiyorum derken yurt disinda sevenleride cogaldi:) | ||
|
||
| SON YILLARIN EN KALİTELİ GERÇEKTEN ROCK YAPAN GRUPLARINDAN.ÇOK YETENEKLİLER .ŞARKILARININ HEPSİ TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM(ÖZELLİKLE ŞU SIRALAR İCH BİN DA)TARZLARI DA ÇOK TUTULDU.ZATEN NE KADAR KALİTELİ BİR GRUP OLDUĞU DA BU SENEKİ EUROVİSİONA KATILAMALARINDAN BELLİ OLUYOR(BU DA HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR) | ||
|
||
hepsi birbirinden igrenc almanyada bunlari nasil seviyorlar anlamiyorum derken yurt disinda sevenleride cogaldi:) evet bende bunlardanım
|
||