|
||
| asmayalımda besleyelim mi...?? mvö her zamanki gibi düşüncelerini ve düşüncelerimizi en iyi şekilde dile getirmiş teşekkürler mvö |
||
|
||
| Mor ve Ötesi'nin etrafında olup bitenlere karşı tepkisini gösterdiğinin en güzel örneklerinden biri olan, diğer şarkılarındaki gibi kelimeler arsında oyun oynamak yerine tepkisini direk gösterdikleri ve beni kendilerine bir kez daha hayran bıraktıkları şarkıları... | ||
|
||
HARİKAAAAAAAAAAA........ bizim morlarada bu yakışır zaten süper anlatmışlar çok duygulandım ....
|
||
|
||
şu an belki inanmıyacaksınız ama iliklerime kadar titriyorum ve olanları bildiğimden midem bulanıyor.. evet erdal 16 sında asıldı gencecikken belkide(ki yüksek ihtimal) işlemediği bir suç yüzünden peki kenan evren hükümet ne dedi asmayalım da besleyelim mi darbe zamanında ne yargıda özgürlük vardı ne türkiye de arkadaşlar bu konuları araştırın hepimizin bilmesi gerek... şuan hükümet nasıl tepemize ediyor(kibar olmaya çalışıyorum) sanıyorsunuz erdallar öldürüldükçe halk o zamanlar sindirildi şimdi kimse baş kaldıramıyor bu düzene...... tam da içimdekileri söylemişsin tebrik ederim...
sadece dinlemeyin mor ve ötesinin çağrısına kulak verin... |
||
|
||
eskidi artık bu albüm beee yenisi gelsin
|
||
|
||
| eskidi ama hala zevkle dinliyorum özellikle canlı performanlarını... | ||
|
||
şu an belki inanmıyacaksınız ama iliklerime kadar titriyorum ve olanları bildiğimden midem bulanıyor.. evet erdal 16 sında asıldı gencecikken belkide(ki yüksek ihtimal) işlemediği bir suç yüzünden peki kenan evren hükümet ne dedi asmayalım da besleyelim mi darbe zamanında ne yargıda özgürlük vardı ne türkiye de arkadaşlar bu konuları araştırın hepimizin bilmesi gerek... şuan hükümet nasıl tepemize ediyor(kibar olmaya çalışıyorum) sanıyorsunuz erdallar öldürüldükçe halk o zamanlar sindirildi şimdi kimse baş kaldıramıyor bu düzene...... tam da içimdekileri söylemişsin tebrik ederim...sadece dinlemeyin mor ve ötesinin çağrısına kulak verin... hepimizin içindeki şeyler aynı... |
||
|
||
ASLA vazgeçemeyeceğim şarkılardan biri.
|
||
|
||
| mor ve ötesi ilk defa bu kadar açık açık söylemiş bazı şeyleri her dinleyişimde bu sözlere birkez daha hayran kalıyorum |
||