mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Büyük Düşler

Konu: darbe

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

serkandirect 18.05.2006 07:42:15
evren paşanın kayıtsızlığı,netekim sözü,yok yere erdal ve onun gibi yoldaşlarımızın ebediyete kavuşması.......asmayalım her zaman besleyelim toplumların fikir devrimlerini yaşamalarına izin verelim hayat dengesini kendi bulur dışardan hiçbir ele gerek yok yasakçı zihniyete hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

_cambaz_ 18.05.2006 15:25:30
 İdam kararını onaylarken eli hiç titrememiş ve hiç vicdan azabı da duymamış. "Kenan Evren"!
 ...yazık...

MorVeÖtesi yine yapması gerekeni yapmış. Şarkıda verilmesi gereken mesajlar gayet iyi ifade edilmiş. Anlam kargaşası da yok. Bu şarkıyı yaratan insanları tebrik ediyorum. Bir 'darbe' gibi oturdu beynime !!

genius 21.05.2006 15:03:52
bu şarkıya muhakkak klip çekilmeliiiiiiiiiiii...mesaj yerine tam iletilsin değil mii Wink
bence çekilmesin dinleyenler bilsin şarkıyı düzgün anlamayanların ağzında dolaşması kötü olur

23.05.2006 11:29:41
kesinlikle cok ii bi sarkı bu sarkıyı ikinci defa samsunda calmışlardı ilk orda dinlemiştik

krm_özyegenn 23.05.2006 11:43:52
bu şarkıya muhakkak klip çekilmeliiiiiiiiiiii...mesaj yerine tam iletilsin değil mii Wink
bence çekilmesin dinleyenler bilsin şarkıyı düzgün anlamayanların ağzında dolaşması kötü olur
bencede çekilmesin çok doğru

off ones rocker 25.05.2006 17:55:46
bence çekilmeli!çekilsin!mvö ne olan inancım güçlendi bu şarkıyla.mvö nin düşünce tarzına uygun bi şarkı..çekilsin ki evren ler görsün burdayız bağırıyoruz hala!çekinmeyelim böle şelerden ne gibi yanlış anlamalar olabilirki??anlatılmak istenen çok net..ayrıca çok şaşırdım ben..erdal ı bilmeyen mvö dinleyicilerinin olduğunu tahmin edememiştim..olabliyomuş..olabilir tabi..bu onların suçu deil..bu dönemimizin suçu..bizimse görevlermiz var..öğrenmek gibi..osmanlı tarihini bize annatırlarken o zamanki zihniyet kadar gerici ve bi o kdr da faşist olan evren zihniyetini de yakıntarihimizide annatmak lazım bence..hatta daha gerekli bence..
arkadaşlar lütfen apolitik toplumdan ve sorunlrdn soyutlanmş bireylr olmayalm..

d_a_r_b_e 30.05.2006 20:42:22
ya ben şarkıyı ilk dinlediğimde çok etkilenmiştim zaten ama böle bi hikayesi olduğunu bilmiyodum bende konserde öğrendim harun şarkıyı sölemeden önce biraz açıklamıştı.şarkıya zaten bayılmıştım ama şimdi neye yazıldığını öğrenince daha çok sevdim

genius 31.05.2006 17:34:25
ya ben şarkıyı ilk dinlediğimde çok etkilenmiştim zaten ama böle bi hikayesi olduğunu bilmiyodum bende konserde öğrendim harun şarkıyı sölemeden önce biraz açıklamıştı.şarkıya zaten bayılmıştım ama şimdi neye yazıldığını öğrenince daha çok sevdim
neler dedi hatırladığın kadarını sölesene

status_fly83 01.06.2006 15:19:51
efet yaa paylasımın ıcın cok saol re__re Wink

re_re 01.06.2006 16:22:31
NE DEMEK GÖREVMZ Grin Cheesy Wink Smiley

d_a_r_b_e 02.06.2006 17:20:35
neler dedi hatırladığın kadarını sölesene
ya çok bahsetmedi ama isyanımızı çok açık bi şekilde dile getirdiğimiz parça diye sözetmişti bu kadar sonrada şarkıyı sölediler zaten

d@rbe 02.06.2006 17:25:57
gerektiğinde asmak beslemekten daha iyidir...farklı açılardan bakmak gerek...

gül kendine! 02.06.2006 20:14:41
gerektiğinde asmak beslemekten daha iyidir...farklı açılardan bakmak gerek...
bu konuda  bu söz  kesinlikle  haksız  çıkıyor!!!!!

DeCo 06.06.2006 11:40:25
kenan evren sagcı solcu kavgası doneminde milyonlarca insan olurken olaylara hiç mudahale etmemiş insanlar tam isyan etme girişiminde buluncaklarken kenan evren askeri bir darbe yaptırmış.ve "netekim" sozcugu de kenan evrenin hep kullandıgı bir kelimeymiş.ondan dolayı bu sekilde telafuz ediyolarmıs.nese :Dbu darbe yapılınca binlerce insan gozaltına alınmış ve kenan evren hepsini astırmıs ifadesini bile almdan..."erdal" derken de galiba asılan insanlardan bahsediyomus...asmayalım da besleyelim mi bolumunu bilemiyorum ama orda kenan evrenin astırdıgı insanlardan bahsediyomus galiba...

nesil 18.06.2006 07:13:33
ilk duyduğumda anladım en sevdiğim olacağını...sürekli dinlenebilecek bir şarkı.mvönün duruşunu iyi yansıtıyor...

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16