|
||
| evren paşanın kayıtsızlığı,netekim sözü,yok yere erdal ve onun gibi yoldaşlarımızın ebediyete kavuşması.......asmayalım her zaman besleyelim toplumların fikir devrimlerini yaşamalarına izin verelim hayat dengesini kendi bulur dışardan hiçbir ele gerek yok yasakçı zihniyete hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
||
|
||
| İdam kararını onaylarken eli hiç titrememiş ve hiç vicdan azabı da duymamış. "Kenan Evren"! ...yazık... MorVeÖtesi yine yapması gerekeni yapmış. Şarkıda verilmesi gereken mesajlar gayet iyi ifade edilmiş. Anlam kargaşası da yok. Bu şarkıyı yaratan insanları tebrik ediyorum. Bir 'darbe' gibi oturdu beynime !! |
||
|
||
bu şarkıya muhakkak klip çekilmeliiiiiiiiiiii...mesaj yerine tam iletilsin değil mii bence çekilmesin dinleyenler bilsin şarkıyı düzgün anlamayanların ağzında dolaşması kötü olur
![]() |
||
|
||
| kesinlikle cok ii bi sarkı bu sarkıyı ikinci defa samsunda calmışlardı ilk orda dinlemiştik | ||
|
||
bu şarkıya muhakkak klip çekilmeliiiiiiiiiiii...mesaj yerine tam iletilsin değil mii bence çekilmesin dinleyenler bilsin şarkıyı düzgün anlamayanların ağzında dolaşması kötü olur![]() |
||
|
||
| bence çekilmeli!çekilsin!mvö ne olan inancım güçlendi bu şarkıyla.mvö nin düşünce tarzına uygun bi şarkı..çekilsin ki evren ler görsün burdayız bağırıyoruz hala!çekinmeyelim böle şelerden ne gibi yanlış anlamalar olabilirki??anlatılmak istenen çok net..ayrıca çok şaşırdım ben..erdal ı bilmeyen mvö dinleyicilerinin olduğunu tahmin edememiştim..olabliyomuş..olabilir tabi..bu onların suçu deil..bu dönemimizin suçu..bizimse görevlermiz var..öğrenmek gibi..osmanlı tarihini bize annatırlarken o zamanki zihniyet kadar gerici ve bi o kdr da faşist olan evren zihniyetini de yakıntarihimizide annatmak lazım bence..hatta daha gerekli bence.. arkadaşlar lütfen apolitik toplumdan ve sorunlrdn soyutlanmş bireylr olmayalm.. |
||
|
||
| ya ben şarkıyı ilk dinlediğimde çok etkilenmiştim zaten ama böle bi hikayesi olduğunu bilmiyodum bende konserde öğrendim harun şarkıyı sölemeden önce biraz açıklamıştı.şarkıya zaten bayılmıştım ama şimdi neye yazıldığını öğrenince daha çok sevdim | ||
|
||
ya ben şarkıyı ilk dinlediğimde çok etkilenmiştim zaten ama böle bi hikayesi olduğunu bilmiyodum bende konserde öğrendim harun şarkıyı sölemeden önce biraz açıklamıştı.şarkıya zaten bayılmıştım ama şimdi neye yazıldığını öğrenince daha çok sevdim neler dedi hatırladığın kadarını sölesene
|
||
|
||
efet yaa paylasımın ıcın cok saol re__re
|
||
|
||
NE DEMEK GÖREVMZ
|
||
|
||
ya ben şarkıyı ilk dinlediğimde çok etkilenmiştim zaten ama böle bi hikayesi olduğunu bilmiyodum bende konserde öğrendim harun şarkıyı sölemeden önce biraz açıklamıştı.şarkıya zaten bayılmıştım ama şimdi neye yazıldığını öğrenince daha çok sevdim neler dedi hatırladığın kadarını sölesene |
||
|
||
| gerektiğinde asmak beslemekten daha iyidir...farklı açılardan bakmak gerek... | ||
|
||
gerektiğinde asmak beslemekten daha iyidir...farklı açılardan bakmak gerek... bu konuda bu söz kesinlikle haksız çıkıyor!!!!!
|
||
|
||
| kenan evren sagcı solcu kavgası doneminde milyonlarca insan olurken olaylara hiç mudahale etmemiş insanlar tam isyan etme girişiminde buluncaklarken kenan evren askeri bir darbe yaptırmış.ve "netekim" sozcugu de kenan evrenin hep kullandıgı bir kelimeymiş.ondan dolayı bu sekilde telafuz ediyolarmıs.nese :Dbu darbe yapılınca binlerce insan gozaltına alınmış ve kenan evren hepsini astırmıs ifadesini bile almdan..."erdal" derken de galiba asılan insanlardan bahsediyomus...asmayalım da besleyelim mi bolumunu bilemiyorum ama orda kenan evrenin astırdıgı insanlardan bahsediyomus galiba... | ||
|
||
| ilk duyduğumda anladım en sevdiğim olacağını...sürekli dinlenebilecek bir şarkı.mvönün duruşunu iyi yansıtıyor... | ||