|
||
| mor ve ötesi nin duyarsız kalamayacağı bir konuydu zaten ii ki yazmışlar şarkıyı bir şeylerin farkına vardık | ||
|
||
| şarkı kesinlikle ulaşması gereken yerlere ulaşacak türden.. erdal unutulmamalı... asmayalım da besleyelim mi ksmı kendi lafıyla vurma olmuş biraz da.. kenan evren nitekime netekim derdi bu kısım da hoş.. gülerek eğlenerek söylenecek bir parça değil bence.. o dönemi yaşayanlar izini taşıyanlar bilir.. zaten ağıza sakız olması korkum.. unutulmamalı..unutturmamalı.. ama bilinçli dinlemeli diye düşünüyorum |
||
|
||
| mvo işte ya hem eğlendirip hem kayıtsız kalmamayı başarıyorlar ayrıca bilgi için teşekkürler | ||
|
||
| gayet anlamlı bi şarkı klipte gelirse amacına ulaşıcak | ||
|
||
| ortada bir mesaj var ve kesinlikle anlamlı bir klip şart | ||
|
||
| klip çekilmemeli diye düşünüyorum ben yine de | ||
|
||
| bencede klip çekilmeli | ||
|
||
| Bildiğim kadarıyla bu Erdal konusuyla ilgili birde Teoman şarkı yazmıştı....!!!(bilen var mı?) MvÖ bu haline doğrusu alıştık...Kendilerini ve memleket konularını en iyi şekilde dile getiriyorlar..... ![]() |
||
|
||
| ne zaman bu şarkıyı dinlesem kenan evren den nefret ediyorum.lafa bakar mısınız asmayalımda besleyelim mi?bi de asker ve atatürkçü olduğunu iddia eder....... | ||
|
||
çok güzel bi şarkı.mesaj ulaşılması gereken yerlere ulaşır umarım bu şarkıyla.özellikle sonuna doğru çok hoş oluyo
|
||
|
||
| mektubu ve açıklamayı okuyunca o lanet olası baş belası...kenan denen heriften daha bi nefret ettim.. çok iyi ldu bu "darbe" şarkısının yapılması.. mektup ve açıklamayı eklediğiniz için çok tesekkürler.. |
||
|
||
| HEM TEOMAN'NIN (İKİ ÇOCUK) HEM DE MVÖ'NİN (DARBE) ÇOK KALİTELİ PARÇALAR.UMARIM BÜYÜK SES UYANDIRIR.UMARIM kenan evren BEYLERDE DİNLEMİŞTİR......... | ||
|
||
| darbe bence bi şarkının annatması gerekenden çok daha fazlasını yapmış herkesin bu şarkıyı dinneyip b işileri hatırlaması ve o şeleri bi daha unutmaması lazım tabi ama bu laflar ANLAYUANLARA YALNIZCA ANLAYANLARA! ![]() |
||
|
||
| belki biliyosunuzdur ama insanı acı acı güldüren bi bilgi: onca insanı solucandan farksız gören ve öldüren kenan evren şimdi marmara'da sakin bi yaşam sürüp resim yapıyor... zamanında ozanın bi şiirinde "beşi bi yerde" diye mecazlı olarak lanet okuduğu (kenan evren ve dört komutanın işi bu darbe) herif ceza filan almadan, bi bedel ödemeden dağ taş börtü böcek çiziyo, adalete bakar mısınız... mvö'nün farkı bu şarkıda gizli abi bana göre... |
||
|
||
bu şarkıya muhakkak klip çekilmeliiiiiiiiiiii...mesaj yerine tam iletilsin değil mii bence çekilmesin dinleyenler bilsin şarkıyı düzgün anlamayanların ağzında dolaşması kötü olur![]()
|
||