mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Büyük Düşler

Konu: darbe

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

merve_mor 15.11.2006 10:31:21
bu şarkıya muhakkak klip çekilmeliiiiiiiiiiii...mesaj yerine tam iletilsin değil mii Wink
evet katılıyorum kesinlikle çekmeliler gündeme bomba gibi düşeceğinden eminim

15.11.2006 17:14:13
bu şarkıya kesinlikle klip çekilmeli! insanlar uyanmalı ve geçmişini unutmamalı çünkü...

bu şarkının girişine bayılıyorum, müziğine, herşeyine, hele de sözlerine! mor ve ötesi üstün başarı göstermiş yine... Wink Wink

berna_yerli 17.11.2006 21:26:41
en sıkı şarkılardan biri darbeee.çok güsel yansıtılmış şarkıya grubun düşünceleri yaa hepsi bi harika yaaaaaa

20.11.2006 20:24:04
ülkemizde darbe gibi bir kaç tane daha insanları uyandıracak (gerçi bizim insanlarımız uyanacak yapıda mıdır orası tartışılır) şarkı yapılsa ne güzel olur? belki durumumuz biraz daha iyiye gider... insanlar bazı şeylerin farkına varıp, şarkıların verdiği çoşkuyla harakete geçerler  Roll Eyes ama sanırım benimki sadece sözde kalacak ama umarım kalmaz. müzisyenlerimiz de albümdeki 10 şarkıdan birinde aşk konusunu işlemeyip, böyle bir konu işlese ne çıkar ki, ne kaybeder? ve topluma da yararı olur...

gül kendine! 20.11.2006 22:52:31
ülkemizde darbe gibi bir kaç tane daha insanları uyandıracak (gerçi bizim insanlarımız uyanacak yapıda mıdır orası tartışılır) şarkı yapılsa ne güzel olur? belki durumumuz biraz daha iyiye gider... insanlar bazı şeylerin farkına varıp, şarkıların verdiği çoşkuyla harakete geçerler  Roll Eyes ama sanırım benimki sadece sözde kalacak ama umarım kalmaz. müzisyenlerimiz de albümdeki 10 şarkıdan birinde aşk konusunu işlemeyip, böyle bir konu işlese ne çıkar ki, ne kaybeder? ve topluma da yararı olur...
sana  katılıyorum ayrıca  ülkemiz  genelinde şu durum var ; tüm  müzik yapanların (veya yaptığını sananların) albümlerini bırakın  çevrede sağda solda duyduğunuz şarkılarına  bakarsanız  hep aşk hep aşktan bahsetmekte  ! Aşkta olsa iyidir , sadece onlar sözde aşk çerçevesi altında yazıyorlar  ama birşeye  benzetemiyorum ben şahsen kulak kirliliğinden başka.Böyle saçma sapan  sözler yazılacağına daha iğneli  halkı  uyandıracak  türden sözler  yazılsa  (örn; mor ve ötesi) ve halkın geneline  hitap edecek ,halkın  coşkulanıp bazı  şeylere  göz yummadan  karşı çıkma potansiyelini tetikleyecek  şarkılar  yapsalar ne  kadar  yararlı bir iş yapmış olacaklarının  farkına varmalarını isterdim ! ''DARBE'' kesinlikle  albüme   noktayı koymuş koymakla  kalmayıp zamanla  anlayanların  ve dinleyenlerin aklında  yer ediceğine inandığım eşsiz  bir Mor Ve Ötesi mükemmelliyetidir ...

gül kendine! 21.11.2006 01:05:32
site mükemmel ötesi çok hoşuma gitti yalnız yeni olduğum için daha ardaşlarım beni tanımıyor
lütfen konuları bölmeyelim  uygun başlığa uygun cevaplar verelim !!! (hoşgeldin arkadaşım ,umarım kurallar  çerçevesinde  bu güzel  ve bilgilendirici ortama  seninde  katkılarını görürüz, okuruz ... Smiley )

21.11.2006 17:13:46

sana  katılıyorum ayrıca  ülkemiz  genelinde şu durum var ; tüm  müzik yapanların (veya yaptığını sananların) albümlerini bırakın  çevrede sağda solda duyduğunuz şarkılarına  bakarsanız  hep aşk hep aşktan bahsetmekte  ! Aşkta olsa iyidir , sadece onlar sözde aşk çerçevesi altında yazıyorlar  ama birşeye  benzetemiyorum ben şahsen kulak kirliliğinden başka.Böyle saçma sapan  sözler yazılacağına daha iğneli  halkı  uyandıracak  türden sözler  yazılsa  (örn; mor ve ötesi) ve halkın geneline  hitap edecek ,halkın  coşkulanıp bazı  şeylere  göz yummadan  karşı çıkma potansiyelini tetikleyecek  şarkılar  yapsalar ne  kadar  yararlı bir iş yapmış olacaklarının  farkına varmalarını isterdim ! ''DARBE'' kesinlikle  albüme   noktayı koymuş koymakla  kalmayıp zamanla  anlayanların  ve dinleyenlerin aklında  yer ediceğine inandığım eşsiz  bir Mor Ve Ötesi mükemmelliyetidir ...

düşüncelerime ayna olmuşsun, dolayısıyla ben de sana sonuna kadar katılıyorum. Smiley keşke şu yazdıklarımızı, herkes okusa. özellikle müzisyenler... her neyse konu biraz çarptırmış gibi olacağım. darbe'ye klip çekilmesini çok istiyorum.bazı insanlar "çekilmesin, bu önemli şarkı sakız gibi kimsenin ağzına dolanmasın" diyor ama bu şarkı sayesinde kaç kişi de uyanacaktır belki... adil bir doğuş tokuş gibi gözüküyor Wink

21.11.2006 17:40:40
benim duygularımıda tamamen ifade ettiniz doğrusu
ben yaşıtlarıma darbeyi biliyormusun diyorum bana yeni bir dizi mi diyorlar Wink  o ayrı...

21.11.2006 18:10:49
açıkcası ben mor ve ötesine çok şey borçluyum. darbe şarkısı sayesinde benim de bazı konularda gözüm açıldı. örneğin; artık bu konulara daha ilgiliyim, yeterli bilgiye sahibim ve baştakilerin yaptıkları bazı şeylere daha çok anlam verebiliyorum... ayrıca içimdeki sakin deniz de dalgalandı, eğer birşey olursa direk harakete geçebilirim... çok açıklayıcı anlatamadım ama neyse...

gül kendine! 21.11.2006 19:10:58
açıkcası ben mor ve ötesine çok şey borçluyum. darbe şarkısı sayesinde benim de bazı konularda gözüm açıldı. örneğin; artık bu konulara daha ilgiliyim, yeterli bilgiye sahibim ve baştakilerin yaptıkları bazı şeylere daha çok anlam verebiliyorum... ayrıca içimdeki sakin deniz de dalgalandı, eğer birşey olursa direk harakete geçebilirim... çok açıklayıcı anlatamadım ama neyse...
ben de çok şey borçluyum hem ''DARBE'' şarkısı  olsun hem  başkaları  hepsi bence insanlarda  bazı duyguların  uyanmasına  ve harekete geçmesine  fayda sağlıyor. Keşke  herkes herşeyi önyargısız ve anlayarak  dinleyipte  hareket etse ! (''darbe''ye klip çekilmeli kesinlikle )

21.11.2006 19:43:40
tabi ki tüm mvö şarkıları bize birşeyler katıyor...hatta başlıca 'mvö' bize bir çok şey katıyor Smiley sadece konu "darbe" diye darbe'yi ele almıştım... yeni klibi sabırsızlıkla beklerken, bunun darbe olmasını umuyorum... Smiley

forever_blue 21.11.2006 20:06:46
belirtildiği gibi darbe şarkısının çook ayrı bir yeri var bence çok özel bir şarkı...o kötü dönem daha iyi anlatılamazdı.mvö'nün ellerine sağlık...

Devrim_23 21.11.2006 20:21:03
Evet klip çekilmeli. Popülerliğin ötesinde kitlelere ulaşmak için müzik (hele de böyleyse!) çok etkili bir yöntem. Tabii doğru anlaşılmasının payı da çok büyük (Cambaz sonrası tikky vakaları gibi) Ama biz de üstümüze düşeni yapıp çevremizdekilerle bilgilerimiz paylaşmalıyız. Biz Darbe'yi biliyoruz ama 80 sonrasında büyük bir baskı oluştu. Bunun sonucunda da siyasete bakış açılarını hepimiz biliyoruz.. Çevremize de ışık tutmalıyız.. Darbe bunu anlatmada harika olacaktır. Düşüncelerenize katılıyorum:)

21.11.2006 20:57:28
katılıyorum, sadece söylemekle olmaz bir iş. bize düşen pay da çok büyük. bilgilerimizi herkesle paylaşmalıyız. geçmişimizi unutmamak için, daha iyi bir toplum olabilmek için bunu gönüllü yapmalıyız. aynı mvö gibi... herkes albümüne böyle bir şarkı koymayı cesaret edemez.

tostos 24.11.2006 10:35:28
Bence darbe albümdeki en anlamlı şarkı.Ben darbe yıllarını bilmiyordum şarkıyı dinleyene kadar.Ama hemen bir bilenden durumu öğrendim.İnsanlar yakın geçmişlerini unutmamalılar.Bu yüzden şarkı süper.

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16