|
||
| bahsettiğiniz( ölen şahıs)Erdal Eren dir...Teoman ın da son albümündeki iki çocuk şarkısı da ona ithaf edilmiştir... |
||
|
||
evet biliyoruz.zaten önceki sayfalarda da yazıyor bu.erdal ın adı da şarkıda geçiyor zaten.artık bilmemek mümkün mü
|
||
|
||
galiba biraz dikkatsizim ;Dbende mesajı gönderdikten çok sonra fark ettim açıkçası... :Pbinlerce özür...pelin_gece
|
||
|
||
önemli değil ben de zaten kötü amaçlı söylememiştim, şakayla karışıktı, çünkü farkında olmadığını ve iyi niyetli olduğunu anladım. neyse konu sapmasın, buradan devam edelim darbe hakkında yorum yazmaya... o müthiş şarkı hakkında...
|
||
|
||
| morveotesi ve teoman a çok teşekkürler bu konuda duyarlı olup destek çıktıkları için http://img243.imageshack.us/my.php?image=43167erdaleren1so5.jpg | ||
|
||
| yaşanmış ve acı vermiş şeylerin böylesi güzel bir dille ele alınması zaten Mor ve Ötesi'nden başkasının yapabileceği birşey değildir..ayrıca konuyu ifade ediş stiliyle de gerçekten takdire şayan bir şarkıdır,hatta şarkıdan öte bir haykırışıtır da bana göre! | ||
|
||
| Şarkı çok güzel. En yakın zamanda klibini bekliyoruz. | ||
|
||
yeni farkettim.'asmayalım da' derken sanırım saz giriyor çok güzel olmuş
|
||
|
||
yeni farkettim.'asmayalım da' derken sanırım saz giriyor çok güzel olmuş ![]() |
||
|
||
yeni farkettim.'asmayalım da' derken sanırım saz giriyor çok güzel olmuş ![]() kaşığı anlamıştım, sağol.cidden çok hoş olmuş
|
||
|
||
yaşanmış ve acı vermiş şeylerin böylesi güzel bir dille ele alınması zaten Mor ve Ötesi'nden başkasının yapabileceği birşey değildir..ayrıca konuyu ifade ediş stiliyle de gerçekten takdire şayan bir şarkıdır,hatta şarkıdan öte bir haykırışıtır da bana göre! haykırış! bu şarkı için kullanılabilecek çok güzel bir kelime gerçekten de.tebrik ediyorum böyle bir farka vardığın için. çok hoşuma gitti haykırış... (ama bakalım o haykırışı kimler duyabilecek? kimler anlayabilecek? yoksa çoğuna sadece gürültü gibi mi gelecek? ) yeni farkettim.'asmayalım da' derken sanırım saz giriyor çok güzel olmuş ![]() kaşığı anlamıştım, sağol.cidden çok hoş olmuş ![]() ben de şarkıyı ilk dinlediğim zamanlar sazı ve kaşığı duymamıştım hatta saz ve kaşık kullanıldığından haberim yoktu. daha sonra cd kağıdını incelerken orada darbede saz ve kaşık kullanıldığını gördüm.hemen şarkıyı dikkatlice dinledim ve farkettim.gerçekten çok hoş olmuş, hatta şarkıyla öyle kaynaşmış ki bu sesler, belki de bu yüzden ilk dinlediğimizde anlayamıyoruzdur. acaba harun abi önceden mi kaşık çalmayı biliyordu yoksa bu şarkı için mi öğrendi biraz ??
|
||
|
||
ay ben kaşığı anlamıştım yazmışım özür dilerim.'anlamamıştım' olacaktı.
|
||
|
||
önemli değil. ![]() keşke konserde de çalsa kaşığı nasıl olacak çok merak ediyorum
|
||
|
||
ben de merak ederim ama kaşık çalarken şarkı söyleyemeyebilir belki ritmi kaçırır.ya da belki o şarkıda gitar çalması gerekiyordur.yani ben o yüzden konserde kaşık çalacağını hiç zannetmiyorum.aman ya darbeyi söylesinler de kaşık eksik kalsın
|
||
|
||
onun çalması gerektiği yerde gitarı kerem özyeğen idare etsin.harun abi kaşık çalsın.çok komik ve de güzel olur.değişik olur harun abiyi o halde düşünemiyorum.
|
||