|
||
| gerçekten bilmek istiyorum ? | ||
|
||
ben onların; kalitesini,duruşunu,kişiliklerini,müziklerini,duyarlılıklarını ve en çok da magazinde gözükmeyişlerini çok seviyorum yaa herşeylerini seviyorum bana rock müziği sevdiren insanlar bunlar yaa daha ne olsun ;)canlarım onlar benim...
|
||
|
||
ben onların;kalitesini,duruşunu,kişiliklerini,müziklerini,duyarlılıklarını ve en çokta magazinde gözükmeyişlerini çok seviyorum yaa herşeylerini seviyorum bana rock müziği sevdiren insanlar bunlar yaa daha ne olsun ;)canlarım onlar benim... aynı düşüncedeyim ve bir de şarkılarındaki duygular kapalı anlatımlar ve anlatmaya çalıştıkları ve vermek istedikleri mesajlar beni derinden etkiler..
![]() |
||
|
||
| "Kimler yalansız ki onlar aglasın Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmus? Dünya yalan söylüyor.. " "mutluluk her yanda,üzülmek için dinazor olmam gerek para varsa sorun yok,para olmaz mı havalar nasıl? sonbahar gelince hiç kimse asla kaygılanmaz kışlar soğuktur ama evsiz yok,kimse takmaz...." başka kim bu kadar iyi,sağlam bir şekilde düşüncelerini dile getirip insanlara sunabilir ki...onlar herkesin idolü olan kişiler.ilk albümden dolayı umutlarını yitirmeyip " elbet bir gün bizi tanıyıp anlayabilecekler" diyerek yollarına devam eden ve sonunda da istedikleri hedefe ulaşabilen örnek insanlar...onları hepimiz çok seviyoruz.. |
||
|
||
| söylemek istediklerini içlerine atmıyorlar,dışa vuruyorlar ve bizim sesimiz oluyorlar..müzikleri harika ve ötesi,özel yaşamlarıyla gündeme gelmemeye çalışmaları da ayrı bir özellik tabi... | ||
|
||
ben valla şu yaz yaz albümlerinden bu yana dinliyorum her şarkılarında beni derinlere iten birşeyler buluyorum ve zevkle dinliyorum dinliyeceğim de zaten
|
||
|
||
| adamların şarkı sözleri zaten muhtesem ben her satırlarına bayılıyorum gercekleri,hayatı,gündemdeki olayları başka hangi grup bu kadar güzel anlatabilirki....... | ||
|
||
bu başlığın açılmasını 4 gözle bekliyordum açıldığı için binlerce teşekkür ![]() onları; onların hiçbir şarkısını dinlemeksizin isimlerini bile bilmezken sevdim ben.. öyle ki imza gününde arkadaşımla imza almak için sıraya gittiğimde ve ilk imza veren burak olduğunda ondan aldığım pozitif elektriği ben hayatımda bir daha birisinden alacağımı sanmıyorum..harun un cana yakınlığı doğallığı..kerem k. nın kibarlığı..ve sonrasında bu kadar doğal bu kadar canayakın olan bir grubun müziğini merak ettim..ve dinlemeye başladım..sonrasında takdir ettim ve onların kitlesine katııldım.. benim sebebim onları yakından gördüğümde ve ilk defa gördüğümde bana verdikleri elektrik.. genel nedeni ise..piyasa sanatçısı olmayıp,magazin basınına karışmadan sadece sanatçılıklarını konuşturmaları,bunları yaparken de toplumu,yönetimi ve gidişatı eleştiren.. aşk meşk şarkıları ile dolu olmayıp güncel konularla ilgili olan şarkılar yazmaları..ve gerek dinleyici,gerekse hayran kitleleri ile aralarına koydukları mesafeyi harika şekilde ayarlamaları..ne soğuk ne sıcak tam ortada..ne yapay ne de gereğinden fazla lakayt.... onlara teşekkür ederim ki hayatımı sesleri ve düşünceleri ile süslüyorlar =) |
||
|
||
dionizos gibi banada rock müziğini sevdiren grup..şarkılarındaki anlamı başka hiçbir grupta bulamıyorum ve başka kimse bu konulara değinmiyor nerdeyse..bu yüzden bıkmadan sıkılmadan dinleyebiliyorum onları...ve çok taktir ediyorum her birini ayrı ayrı..ya bir gruptaki elemanların hepsi bu kadar bilgili ve duyarlı olurmu? ama MOR VE ÖTESİ işte bu oluyorr..daha birçok sebep sayabilirim ama bu kadarı bile yeterli sanırım ![]() |
||
|
||
| söylemek istediklerini içinlerinde tutmadıkları ve en iyi şekilde söyledikleri için ve tabii ki çok güzel sözler yazıp müthiş besteler yaptıkları | ||
|
||
| kimsede keremin solosu harunun yorumu yok! tabi kabadayı ve burak da aynı sekilde yaptıkları iş kaliteli |
||
|
||
| mor ve ötesini sevmemin nedeni harun tekinin solist olması.Bir de anlamlı şarkı yazıyorlar |
||
|
||
| mor ve ötesini sevmemin nedeni hayata karşı bakış açıları,duyarlı davranışları,hayatın yanlış ve adaletsiz düzenine ses çıkarmaları (yani bi bakıma düşüncelerime tercüman olmaları),politik görüşleri ve en önemlisi müzikal anlamda ülkemizde yapılan sayılı kaliteli işlere imza atmalarıdır kesinlike. ve belki daha sayamadığım birçok neden var benim onları bu kadar çok sevmemde etkili olan. |
||
|
||
herseyiyle sevdigim örnek alınacak bir grup
|
||
|
||
yaptıkları bütün işlerde kalite düzeyinin en üst seviyede olması, kişiliklerinin mükemmel olması, şarkılarının her insanda farklı bir anlam taşıması ve bunun gibi bir çok şey benim onları sevmemi ve büyük bir hayranlıkla dinlememi sağlıyor...
|
||