|
||
| neden sevdiğimin cevabı kişiliklerini çok seviyorum karakterlerini vs ........ neden dinlediğimin yanıtıda şarkıları çok anlamlı ve özel vs.............. | ||
|
||
| benim için mor ve ötesi süper bir şey dünyadaki hiç bir gruba değişmem | ||
|
||
| dünyayı değiştirmenin belirsiz..yolu,,,, | ||
|
||
| yaşama sebebim.. | ||
|
||
benim için morveötesi hayata yakışan en güzel ses.. katılıyorum ve hayatımın anlamı..yaşama sebebim ve dünyadaki bir cok seyin antitezi=)
|
||
|
||
ya benim için çok şey anlatsam bitmez zaten ama benim için mor ve ötesi kesinlikle müziğin anlamı eğer mor ve ötesi olmasaydı heralde müziğin bir anlamı da olmazdı çünkü onların müzikleri o kadar çok şey anlatıyor ki herşeyin anlamı gibi geliyor müzik ölye birşey işte umarım anlatmışımdır
|
||
|
||
| benim için mor ve ötesi olgunlaşmamın sebebi... onları dinleyerek daha duyarlı bi hale geldiğime inanıyorum.. | ||
|
||
| benim için mvö hayatın ta kendisi.. | ||
|
||
| benim için mor ve ötesi..yani gözün görebildiğinin ötesi... | ||
|
||
şarkıların bi anlamı olması kendilerinin duyarlı olmaları.. yani işte mor ve ötesi olmaları
|
||
|
||
beni düşündürüyorlar çünkü her sözlerinde bir anlam çıkıyor.....duyarlılar... :)daha bir çok şey.....işte bundan dinliyorum
|
||
|
||
| mor ve ötesi = müzik hayatım... eğlencem... bağlılığım | ||
|
||
| Güzel şarkılar yapmaları, türk rockını insanlara sevdirmeleri ve de kerem özyeğen' in grupta olması benim grubu sevmeme yardımcı oldu... | ||
|
||
duyarlılar, yaratıcılar, gerçekten iyi müzik yapıyorlar ve sadece aşk şarkıları yapmıyorlar ben bu yüzden dinliyorum
|
||
|
||
başta şarkı sözleri çok anlamlı ayrıca diğer fanlarında sölediği gibi çok fazla göz önünde değiller(magazinde)kişilikleri düzgün belkide hissettiklerini şarkılarıyla müziğiyle en iyi hissettiren gruplardan biri onları çok seviyorum
|
||