|
||
| sessiz kalmamaları bana hergün bişeyler katması onların her röportajında yeni şeyler öğrenmemi sağlamaları çok güzel şarkıların yaratıcısı olmaları.... | ||
|
||
| benim için mor ve ötesi: hayatımın bir parçası.. | ||
|
||
| benim içn mor ve ötesi; hava gibi,su gibi, onlar olmadan yaşayamayacağıma inandığım,büyüsüne kapıldığım;bu büyüden asla kurtulamayacağım ve kurtulmak da istemediğim bir mucize... | ||
|
||
| hayatımın bakış açısını değiştirenler yaptığı müziklerle ve giriştikleri birçok başarılı işlerle beni büyüleyen 4 adam ... | ||
|
||
| Mor Ve Ötesi ; Rock müziğe hızla ve kesin girişimi sağlayan, müzik anlayışımı tamamen değiştiren (daha doğrusu müzik anlayışı diye bir kavramı beynime döşiyen) , bir şarkıdan derin anlamlar da çıkarılabileceğini gösteren, hayata bakış açımı zenginleştiren, hayata-dünyaya karşı içimdeki dürtüklemeleri ayağa kaldıran, bana çok şey katmış ve katmaya devam edeceğini düşündüğüm muhteşem insanlardan oluşmuş, olağanüstü grup! | ||
|
||
her zaman başarılı olan, herşeyin üstesinden gelebilen, hayatımın bakış açısnı değiştiren ve hayatımın anlamı olan, hiçbir gruba değişmeyeceğim bir grup ![]() |
||
|
||
| şarkılarının sözlerinin anlamlı olması her birinin birbirinden farklı olması hayata bakış açıları müziklerini hep çift yönlü olması | ||
|
||
| şimdiye kadar, dinlediğim en güzel müziği yapan duyarlı kişiler | ||
|
||
| farklı birşey ...yani insan dinlediğinde kendinden geçiyor..eğer bir müzik programını açarsan onlar çıksın diye bekliyorsun ...ilginç ve tiryakilik yapan türkiyenin en iyi müzik,rock, yerli grubu | ||
|
||
ben mor ve ötesini ilk başlarda pek sevmiyordum ama onları dinledikçe sanki bana ruhuma hitap ediyorlarmış gibi geldi ve artık mor ve ötesi hayranlarındanım ve müziklerini,kalitelerini hiç bir şeye değişmem
|
||
|
||
| müzik,anlam yüklü şarkılar,dinledikçe insanı düşündüren,birşeylerin farkında olmamı sağlayan insanlar mor ve ötesi ni sevmem için birçok neden işte... | ||
|
||
| şarkıları günümüzdeki durumu yansıttığı için belki de seviyoruz | ||
|
||
| bana hala güzel şeyler olduğunu anımsattıkları için... harun abinin sesi, kerem ö. abinin gitarı, kerem k. abinin bateri çalışı için... burak abinin gülümsemesi için... sahip olduklarımın değerini biliyorum onlar sayesinde. adam gibi şakı dinliyorum. daha ne denebilir ki... |
||
|
||
| 4ü beraber olduğu için onları seviyorum. | ||
|
||
benim için mor ve ötesi bir 'mucize'...Böyle bir bütünlüğün sağlanmasına inanamadığım mükemmel insanlar topluluğu..hayatımın anlamı..
|
||