|
||
| aslında ben mor ve ötesini neden dinliyorum farkında mıyım onu bile bilmiyorum bence mvö herseyiyle süper bir grup ben şarkıları dinlediğimde içimde bir tutku yaratan bir an önce konsere gidip kopmak istediğim tek grup gerek sarkı sözleri gerek baska özellikleri benim ilgimi çekiyor tabi ki mvö yü boş boş dinlemek olmaz önce onların ne anlatmak istediğini bilmek gerek ama konserlerinde bir kez daha iyicene anlıyorum ki onlar muhtesemler müzikleri muhtesem ben onların MÜZİKLERİNİ seviyorummm!!!!!! yazım hatası çok fazlaydı, dikkat lütfen! |
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ ABARTILACAK BİR GRUP DEĞİL AMA ŞARKILARI GÜZEL ELEMANLARI DA GÜZEL TEK SORUNLARI PİYASALAŞMAKTAN KURTULAMAMALARI DENGEYİ KORUSALAR İYİ OLACAK |
||
|
||
MOR VE ÖTESİ ABARTILACAK Bİ GRUP DEĞİL AMA ŞARKILARI GÜSEL ELEMANLARI DA GÜSEL TEK SORUNLARI PİYASALAŞMAKTAN KURTULAMAMALARI DENGEYİ KORUSALAR İYİ OLACAK piyasalaşmaktan kurtulamamakla neyi kastettiğini açıklar mısını? |
||
|
||
| mor ve ötesi'ne ilgim aslında okan bayülgen'in o muhteşem ötesi programlarından biriyle başladı...o gün zekeriya beyaz hoca'da konuktu zaga'ya(o dönemde adı zagaydı)ve onlar o kadar saygılı davrandılar ki zekeriya beyaz'a işte o zaman anladım diğerleri gibi olmadıkları..iyilikleri istismar etmeyen,müzikleri zaten benim konuşabilecek kadar yetkim yok...çünkü olağanüstü... işte böyle...! sonuçta MOR VE ÖTESİ!!! |
||
|
||
| Sadece alıntı yapmak ve bir şey yazmamak, "+1","evet","katılıyorum" gibi şeyler yazmak yasaktır. Bu gibi mesajlar görüldüğü takdirde silinir. Kendi düşüncelerinizi yazın. |
||
|
||
| benim için mor ve ötesi kendime yarattığım bir dünya.adı üstünde olabileceklerden ötesi bir boyut. | ||
|
||
| sadece işlerini yapan müzigi müthiş bir gurup hayata bakış açımı degiştiriyor mesela UYAN ARTIK UYAN :-) | ||
|
||
benim için mor ve ötesi hayatımın ötesi diyebilirim yani hayatın anlamı.ONLARSIZ ASLA!
|
||
|
||
öncelikle cesurca düşündüklerini dile getirebilmelerinden dolayı -ki bu,yapılan müziğe de belli derecede yansıyor bence.bunun dışında,tereddütsüz ve tartışmasız(aynı zamanda objektif olarak bakarsak)Türkiye'de işini doğru dürüst yapan,ve alanındaki en başarılı grup.
|
||
|
||
duyarlı olmaları,şarkı sözlerinin anlamlı olması,hepsinin yetenekli olması
|
||
|
||
| anlatamayacagım kadar özeller ....yaptıkları müzik ayrı güzel zaten | ||
|
||
| mor ve ötesi benim hayatıma anlam katan tek şey diyebilirim ayrıca süper bir ses süper bir müzik ve yaşadıkları ülke için iyi birşeyler yapmaya çalışan dört adam... | ||
|
||
anlatamayacagım kadar özeller ....yaptıkları müzik ayrı güzel zaten benim içimi okumuşsun entelcim Benim içim hakikaten çok özeller Özellikle Kerem Özyeğen.... ;)Kankalarım onlar benim Hepsini çok seviyorum ve geçerli bir nedenim yok dinlemek için....Kaliteliler sadece ve dediğim gibi benim için çok ama çok özellerharfleri yutmayalım. |
||
|
||
kaliteli bir grup yorumlama gücü harika ama entelin türlerinden bazıları gibiler ???ben anladım artık anlayan anlayana
|
||
|
||
| benim için çok fazla ayrıcalıklı insanlar... | ||