|
||
| Şarkılarıyla insanları düşünmeye itmeleri çok güzel bir şey.Müzikle sıradan değil farklı şeyler anlatmalarıda mükemmel.Onlar benim için çok farklı bir yerdeler... | ||
|
||
| soguk bi dus | ||
|
||
| Büyüleyici bir grup | ||
|
||
| bence yaşamın gerçekten içinden kişiler sorunlar,sıkıntılar,acı vs hepsini anlatmaya yetiyor yaptıkları şarkılarla.güzel ve etkili şarkıları var.her zaman şarkılarını dinleticeğine inanıyorum | ||
|
||
| Bana sonsuzluğu anlatıyoooo.... gerçekten harika hissediyorum kendimi... abiii yapıyoo bunlar müzikkk yazım kurallarına dikkat edelim!! |
||
|
||
| tarz daha farklı,sözler müthiş,ses zaten mükemmel daha ne aranabilir ki! | ||
|
||
| çünkü düşüncelerini çok iyi bir şekilde yansıtıyorlar şarkılarında.farklı yorumları var.sözler çok etkileyici,müzik çok iyi,uzun zamandır bu dünya içindeler,kendilerini kanıtlamışlar...ben en çok düşüncelerini açıklama şekillerini bunu sözlerine çok iyi bir şekilde yansıtabilmelerini seviyorum. | ||
|
||
| çünkü onların müziğini hayatımın her yerinde her anında hissedebiliyorum yasayabiliyorum müzikleri hayatın ta kendisi...kendimi buluyorum o müzikte | ||
|
||
| şarkıları kaliteli bir o kadar da güzel ama henüz mükemmel değiller | ||
|
||
| mvö şarkılarında insan kendinden bir parça da olsa bişey buluyor.tabii bir de özgünlükleri |
||
|
||
| çünkü onlar bana beni anlatıyorlar... ayrıca müzikleri çok hoş hiçbir gruptaki bateri sesleri bana beni hissettirmiyor... ben mvö'yü kerem k.nin bateri ritimleri için dinliyorum ve onları kerem k. için çok seviyorum..... onlar benim herşeyim ve bende çok özeller biri size varlığınızı hissettirse ve onda(bateri sesinde)varlığınıza bir defa daha inansanız sizde sanırım çok severdiniz!!! |
||
|
||
| maximum rock da boşver şarkılarını dinledikten sonra dinlemey başladım.. gerçekten özel insanlar, neyin ne olduğunun farkındalar ve etkiye güzel tepki veriyorlar.. bazı şeylerin gerçekten farkına varmamı sağladılar.. şarkı sözlerinin belirligeçiş dönemlerimi en iyi şekilde haykırması.. bunlar morveötesini dinlemem için yüzlerce şeyden yalnızca bir kaçı
|
||
|
||
| ben onları yaz yaz şarkılarıyla keşfedebildim ve o günden beri onları devamlı bir şekilde takip ediyorum bir kere şarkı sözleri çok ama çok güzel hayatın içinden gündemden zaten adamlar müzik adına herşeyi yapmışlar ve yapmaya devam ediyorlar söylenecek başka söz yok... | ||
|
||
| ben onları seviyorum çünkü hayatın yalanlarını sevmiyorlar hayatın yalanlarıyla birlikte kavrulmuyorlar ve ayrıca düşüncelerini de şarkılarıyla çok iyi anlatıyorlar bence onları sevmeyenler ya yaşamıyorlar yada hayatları yalan... |
||
|
||
| yaptıkları müzik çok kaliteli ve güzel.. | ||