|
||
| hayatı anlatışlarını | ||
|
||
şu an bir derdim varı dinliyorum ve şunu farkettim morveötesi ömür boyu dinlemekten hiç ama hiç sıkılmayacagım tek grup... iyiki varlar hiç dağılmamaları dileğiyle
|
||
|
||
| yaptıkları müzikleri düşüncelerini sözlerini hayatı anlatışlarını seviyorum | ||
|
||
| Bana;benden öncesininde olduğunu,hayatın sadece kendimden ibaret olmadığını,çektiğimiz bir çok acının ortak olduğunu gösteren,her şarkısında,her sözünde ayrı bir anlam bulabildiğim ve dinlerken herşeyi unuttuğum şarkıları yapan MUCİZE insanlardan oluşan grup. | ||
|
||
| hayatımın anlamı hersey diyebilirim hayatıma yön vermemi sağlayan gercekleri gösteren bi olgu | ||
|
||
| rock müzik yapan herhangi bir grup benim için | ||
|
||
| şarkılarıyla hayatanın ta derinine inen,haklıya hakkını veren,herkese inat celladın elini sıkmayan,büyük bir grurla gerçekleri haykıran eşsiz insanlar topluluğu....ve gerçeğin çölünde açan bir gül Mor Ve ötesi... | ||
|
||
| hayatımın yaşamımın bi parçası onlarsız asla... | ||
|
||
herseyını sevıyorum muzıklerını bakıs acılarını herseylerını yaa
|
||
|
||
| mor ve ötesini seviyorum........ çünkü müzik yapıyoruz biz diye insanların gözüne sokmuyorlar....... hissettiklerini ve eleştirdiklerini şarkılara yansıtmakta çekinmiyorlar....insan onları dinlerken kendini çok farklı hissediyor... çoğu kişinin anlamadığı bir grubu anlamak bile yetiyor insanın kendini özel hissetmesi için (nice kişiler var ki mor ve ötesini sadece bir derdim varla biliyorlar ve ben çok severim deyince size ilginç ilginç bakıyorlar mesela eski sınıf arkadaşlarım gibi) |
||
|
||
| tek ve en büyük haykırış!!.. | ||
|
||
| Mor ve ötesi adı üstünde içimde bir yerlerde ve ötesinde | ||
|
||
| Müziklerini, sözlerini, dünyaya bakış açılarını...Aslında o kadar çok şey var ki onları sevmeme neden,ama en önemlisi çok kaliteli bir grup olmaları ve çok başarılı olmalarını seviyorum. Her yeni albümde çok daha iyi şeyler yapıyorlar, başarılarını daha da arttırıyorlar.Mvö çok özel bir grup | ||
|
||
| herşeylerim.hayatıma anlam katan bir grup. | ||
|
||
Kaliteli müzik dinlememi sağlayan,hayatımda vazgeçemeyeceğim,benimle birlikte dahada büyümelerini istediğim şahane grup
|
||