|
||
| benim icin mor ve otesi bir tepki ondan once de muzik |
||
|
||
| Askerlik zordur.. Dost zor günlerde ortaya çıkar.. En yakınlarım bile beni unutmuşken, destek alıp ayakta durabildiğim tek şeydi "Mor ve Ötesi". Tüm sıkıntılı zamanlarımda sonuna kadar onlara sarıldım. Beni ayakta tuttular.. Teşekkürler Harun, Kerem, Burak, Kerem.. | ||
|
||
| onların bendeki duyguları anlatamayacağım kadar derin çoğu şeyden sıkıldığımda sığındığım acımı sevincimi paylaştığım dört güzel insan belki de daha fazlası |
||
|
||
| en başta Harun un sesini çok sevdiğim için. şarkıları zaten bir harika. vs..vs.. | ||
|
||
| ben mor ve ötesi grubunu yaptıkları müzik için seviyorum ve dinliyorum mor ve ötesini harun abinin dudakları için yani grup üyelerinin fiziksel görünüşlerini seven insanlar bence mor ve ötesi fanı değildir olamazlar yani öyle insanları sevmiyorum !!!!! | ||
|
||
| benim için mor ve ötesi eşi benzeri olmayan bir grup düşünce bakımından her konudan | ||
|
||
| Mor ve ötesini dinlememin sebebi;istikrarlı olmaları duruşları davranışları kültürleri müziğe bakış açıları şarkı sözlerinin özel oluşu hayatımızda dinlememiz gereken bi grup bence | ||
|
||
| Müzik ! ruhun biricik gidasi.- efkar dagitan, sinir yatiştiran, bazen ise efkarlandiran şey..- sonsuzluk. Müzik benim icin bir ifade yolu....ve benim icin bütün bu özellliklere sahip olan ender Gruplardan biridir.... |
||
|
||
HAYATI ÇOK İYİ TANIYAN VEDE ÇOK İYİ TANIMLAYAN TEK GRUP....
|
||
|
||
MOR VE ÖTESİ BENİM İÇİN HAYATIMIN NEREDEYSE BAŞINDAN BERİ YANIMDA OLDUKLARINI HİSSETTİĞİM, BÜYÜRKEN DÜŞÜNCELERİME YÖN VEREN HAYATIM BOYUNCA DA VAZGEÇEMEYECEĞİM İLK VE TEK GRUP......
|
||
|
||
| yaaaa adam gibi adamlar işte ya:) | ||
|
||
| Hayatımın bir parçası...Ne zaman ihtiyacım olsa hep yanımda olan bir dost,mutlu olduğumda mutluluğumu paylaştığım,mutsuz olduğumda ise beni güldürebilen,rahatlatabilen ve dertlerimi unutturabilen bir grup...Hayatımda çok fazla anlam ifade ediyor | ||
|
||
| sevgi gibi,ama aslında sevgiden de öte..! tutku desem az,tutkunun da ötesinde..! güzel düşler,ölümsüz düşler,büyük düşler..! sahip olunan en büyük düş..! duyulan en büyük tutku..! hissedilen en büyük sevgi..! ve de kandan,candan,soluktan yakın..! en içten dost,en büyük avuntu,uçurumun kenarından boşluğa ait olanları,herşeyi hayatla öpüştüren bir kurtarıcı..! hayatın sesi,zamanın-kaosun-kaderin dili..! |
||
|
||
| gözyaşı gibi acıtıcı ama gözyaşı kadar saf,temiz..gözyaşı gibi huzur verici.. hırçın başkaldırıların yoldaşı,asi umutların tek umudu,varolmak için en büyük sebep.. |
||
|
||
| Hiçbir zaman dinlemekten sıkılmayacağım tek grup...İyi ki varlar çok teşekkürler,sizi seviyoruz | ||