|
||
umut,sevgi,hüzün,mutluluk.....her anda her duyguya hitap edebilen nadir insanlar......benim için mor ve ötesi her an yanımda olan ses.....kulağımdan hiç eksik olmayan müzikk...anlatmakla olmaz....onlar çok değerli!.....
|
||
|
||
| ben onların insaniyetini sevdigim,şarkılarını ve dünyaya tuttukları ışık için seviyorum | ||
|
||
| ben bu grubu çok seviyorum bırak zaman aksın albümünden beri dinliyorum ben bu grubu hatta ben başka sitelerdede mor ve ötesi fan klubu açtım ama kimse beni dinlemiyor kardeşim yaaaa her neyse ben bu grubun ilk önce yeşillik adlı parçasından tanıdım sonra boşver çelişki ne bırakmazlar yakamı adlı parçaları dinlerken 2004 te bide yalnız şarkıyı duydum daha yeni ondan sonra ben bu grubun o harika iyilik için çalışan kişiliklerinin olduğunu anladım ve artık afedersiniz ama ben bir mor ve ötesi manyağıyım onlar harika insanlar hepsinin kişiliklerini biliyorum tanıyorum ve yemin ederimki ben şuan mor ve ötesinden başka şarkı dinlemiyorum yemin ederim hiç bende mor ve ötesinden başka şarkı yok asla dinlemem burdan bütün grup üyelerine selam yolluyorum onları çok seviyorum | ||
|
||
|
||
| arkadaşlar gereksiz yere ışıldayan kayan vs. yazı cinsini kullanmıyoruz lütfen özen gösterelim | ||
|
||
arkadaşlar gereksiz yere ışıldayan kayan vs. yazı cinsini kullanmıyoruz lütfen özen gösterelim bu yazı cinsleri nerde gerekli oluyor acaba
|
||
|
||
| hiç bir yerde gerekli olmuyor arkadaşlar kullanmayalım mümkünse konudan devam.... |
||
|
||
| gerçek anlamda tam bir grup gibi grup duruşu ,yasam tarzı ,sarkılarıyla tam bir idol | ||
|
||
bu konu defalarca yazıldı ve sıkıldım. Yorum bırakmadınız artık
|
||
|
||
| hayır demek için bir neden bulamıyorum da ondan herşeyleriyle örnek alınacak bir grup herkese tavsiye edilir...... | ||
|
||
HARUN TEKİN VE O GÜzEL SESİ İÇİN
|
||
|
||
| benim mor ve ötesi aşığı olmamda ki neden; 1)harun'un o muhteşem ötesi sesi, 2)mor ve ötesi'nin dünya görüşü, 3)onları dinlediğimde duyduğum mutluluk hazzı, 4)sarkılarındaki tonlamalar, 5)onlar rock müziğin sertliğini kendi müzikleriyle yoğurup ortaya dinlenmesi müthiş bir şaheser cıkıyor olması. ben mor ve ötesi'ni çok seviyorum
|
||
|
||
| gerçekten MOR VE ÖTESİNE aşığım:)özelliklede 'BURAK GÜVEN'için dinliyorum bu grubu!süperler | ||
|
||
| bence yeni dönemin pink floydu diyebiliriz onlar için..duyarlı olmaları ve duyarlı olduklarını dile getirmeleri çok güzel...özellikle böylesine bir boşlukta var olmaları çok güzel...onlardan öğrenecek çok şeyimiz var bence..takip etmeye devam edelim... |
||
|
||
| neden mor ve ötesi ? çünkü şarkılarını sevıyorum |
||