|
||
| benım dusuncelerimı eniyi anlatan kalitesi cok yuksek bi grup gercekten isyankar ayrıca sisteme olan bakıs acısı cok guzel | ||
|
||
| tek kelımeyle kalıte | ||
|
||
| Mor ve ötesini seviyorum ve dinliyorum çünkü: Böylesi bir kaliteye sahip başka grup tanımıyorum Ortaya koydukları tavra diyecek söz bulamıyorum Duruşları çok büyük şeyler ifade ediyor Her şeyleri ile hayat nedir gösteriyor O muhteşem müzikleri beni götürüyor başka dünyalara İşlerine gerekli kaliteyi veriyorlar müzik aşklarıyla Belki de kimsenin yapamayacağı başarılar gösteriyorlar Üstelik magazinde de hiç yer almıyorlar Siyasi düşünce desen, en doğrusu ve benle aynı İnsanlara örnek oluşları onları kılıyor ayrı Kişilikleri mükemmel,acaba onlar insandan yüce varlıklar mı? Kapalı ama anlayana açık düşüncelerini anlatımları İlettikleri konular işte budur dedirtiyor bize Vay be demek aşktan başka konular da varmış yeryüzünde Siyasi, politik olsun, bu konular daha değinilesi bence Rock’ı onlarla sevdim, ilahı bu müziğin onlar Haksızlığa ses çıkarmadan da duramıyorlar Hayatın sesi onlar çok hassas ve duyarlılar Düşündüm de her şeylerini seviyorum onların aslında Sevilecek nadir insanlardan oluşan bir grup bu dünyada “Etkiyse etki, al sana tepki” diye hareketlenen Sonunda da başarı ya da umut elde eden Türkiye’de daha iyisi yok dedirtecek cinsten Benim hayat diye tanımlayabileceğim dört insan Hatta hayattan da öte, varolmaktan ya da yaratılıştan... Onları tanımasam bile her an yanımda hissettiğim dört büyük adam Tüm şarkılarını dinleyebilirim ben, hala hiç sıkılmadan Ve onlar dört parçalar bir puzzle’ı tamamlayan Parçalansalar bile aslında birbirinden ayrılamaz bir bütün olan. Biz grubuz dediler, müzik aletleri olmadan çalmadılar İyi ki de böyle yaptılar, bağlılıklarını ortaya koydular Yaşadım onlarla birlikte unutamayacağım anlar Hafızamı bile kaybetsem aklımda kalır o anılar Biraz daha iç dünyama girip anlatırsam; Ben onlar olmadan asla yaşayamam Ben ölmeden ölürlerse eğer, ayaklarımın üstünde duramam Öyle bir hale geldim ki, nefes alamam onlarsız, Ne olursa olsun, artık onları bırakmam imkansız En iyi arkadaşlarım bile beni satarken, hep yanımdaydı onlar Şu ya da bu şekilde gerçek tek dostum oldular Dostum bile yalan söyledi bana, ama mvö beni hiç aldatmadı Onlar bilmese bile, benim bedenim sayelerinde nefes aldı Yalnızlığıma dört adam ekledim, benle bunu paylaşan seve seve Kimsenin benle konuşmadığı anda en güzel sözcükleri koydular önüme Mor ve ötesini seviyorum işte, ötesi yok diye! Hayat yolunda elimi tutup, gösterebildiler sisin ardını bile Büyük düşler kurabildim, olsam bile sokak köşelerinde İmkansızı sayelerinde yaptım, ayağımı yere bastım boşlukta Ama bir kez bile korkmadım çünkü mvö vardı yanımda Nedenlerim bitmez asla ve artık onlar bir abiden bile yakın bana... Bir an içimden geldi, mor ve ötesi hiç dağılmasın emi ![]() |
||
|
||
| gerçekten uzun zamandır gördüğüm en kısa ve öz destan | ||
|
||
ne yapayım bihtercim duygularımı anlatmak için anca bu kadarı yeterli oldu. ha bir de mor ve ötesinin şu yönünü seviyorum; mvö sayesinde insanların kişiliklerini anlıyorum. mvö hakkında ne düşünüyorsun dediğimde ortaya koydukları tavır herşeyi belli ediyor
|
||
|
||
| Gerçekten bunu yazarken verdiğin emek için teşekkürler.Çünkü duygularıma ve düşüncelerime tercüman olmuş bitmemiş olmakla birlikte..Ben bu sayfaya birşey yazamıyordum çünkü hangisini saysam neyden bahsetsem ayrıca anlat anlat bitmez diye düşünürken sevgili Pelin bunu yazmış ve benim duygu, düşüncelerimide aynen belirtmiş oldu ... | ||
|
||
katılıyorum çok güzel yazmış, hissettiklerini çok iyi anlatmış ve aktarmış bize düşündüklerimizi çok iyi dile getirmişsin teşekkürler pelin_gece
|
||
|
||
asıl ben teşekkür ederim, duygularımı anlatmama yeterli olmasa bile bu sözcüklere güzel dediğiniz için. elimden gelse daha fazlasını da yazardım. bana bu kadar özel hissettiren bu dört insana az bile...
|
||
|
||
ne güzel anlatmışsın pelin.ellerine sağlık.iznin olursa artık bana "neden mor ve ötesi" diyenlere bunu okutmak istiyorum
|
||
|
||
ben bu kadar beğeneceğinizi hiç beklemiyordum ne izni canım, alın tepe tepe kullanın. bu yazımı bu kadar beğendiyseniz, bu benim için gurur kaynağıdır zaten
|
||
|
||
| neden mor ve ötesi çünkü bence herkesin mvö sevmesi gerek.çünkü mvö yü tanıyorsak bile şanslıyız.dinliyorsak ayrıcalıklıyız.anlıyorsak özeliz. ama en önemlisi, herşeyden öte onların bir grup olduğunun farkındaysak muhteşemiz. (altı çizili bölüm mvöyü harun ya da başka bir grup üyesi adına dinleyenlere gitsin.) | ||
|
||
| neden mi çünkü ; onlar oldukları gibi görünmekten korkmayan fikirlerini savunan ve bunu en iyi şekilde yapan yanı sıra şarkı sözlerinin ve müziklerin boş olmaması her birinde kendimi buluyor olmam(ayrı ayrı bir ben e rastlıyorum ondan) kendilerini oldukları gibi kabul ettiren hayatın klişeliğinden uzak doğru olanı bilip savunan kişilerden oluştuğu için yaaa müzik gibi müzik yapıp söz gibi söz yazdıkları için MOR VE ÖTESİ diyorum diyeceğim teşekkürler |
||
|
||
peline katılıyorum aynı şeyler benim içinde geçerli aslında çoğu fan açısından geçerli olduğunuda düşünüyorum
|
||
|
||
| onların benimle aynı düşünceleri ve duyguları paylaştıklarını düşündüğüm için dinliyor ve beyinlerini çağa uydurarak yaşadıklarını sevdiğim için onlara saygı duyuyorum.bana yaşamayı öğreten onlar desem yanılmış olmam,çünkü onlardan sonra düşümediğimi fark ettim ve taptığım şeylerin tamamıyla safsatadan başka bişey olmadığını anladım ve kendimi tamamiyle bilime adadım ve şimdi kinden DAHA MUTLU OLAMAM teşekkürler MOR VE ÖTESİ | ||
|
||
| çünkü mor ve ötesi düşündüklerini çekinmeden söyleyebilen,yazdıkları sözlerle insanlara mesaj vermek isteyen tek grup. | ||