|
||
| Sadece kendilerini düşünmedikleri için!..Dünyaya pembe gözlüklerle bakmayıp dünyayı yaşanabilecek hale dönüştürmeye çalıştıkları için.. ve herşeyden önemlisi bana birşeyler kattıkları için mor ve ötesi!!.. | ||
|
||
pelin yazdıklarını yeni okuma fırsatım oldu gerçekten çok ama çok duygulandım muhteşem olmuş ellerine sağlık sözler kifayetsiz kalır sağol
|
||
|
||
| Iste arastirmalarimin sonunda onlarin hakkinda bir yorum yapma olanagi buldum sonunda..Niye Mor ve otesi? Bence bu adamlar Turkiye'de cidden yeni bir devrim aciyorlar. Muzikleri cok cok guzel bunun yaninda adamlarin bir durusu var. Bir perspektifi var ve bunu olabilecek en guzel sekilde dile getirmesini biliyorlar. Mor ve otesinin bir dunya gorusu var, bu dunyada olup biten seyleri sorgulayabilme kapasiteleri var. Bu adamlar soru soruyorlar. Icinde yasadigimiz iliskiler agini, sistemi, bu dunyayi sorguluyorlar. Ve dunya yalan soyliyor diyorlar. Aslinda "de"miyorlar daha cok bunu dunyaya bagiriyorlar. Bu hosuma gidiyor. Cok hosuma gidiyor... | ||
|
||
en azından diğerleri gibi gıcık değiller mükemmellerrr..........
|
||
|
||
bir neden daha eklendi (ya da neden demiyim de neden gibi bir şey işte! ) : annem bile onlar için eğitimli çocuklar konuşmalarından,davranışlarından belli,boş değiller,çok hoşlar dedi! daha ne olsun yaa! hislerime tercüman olan biri daha işte!
|
||
|
||
ehuhhe zaten mor ve ötesi o kadar kaliteli ki onların kalitesini mağara adamları bile anlar. benim annem de bilgisayarımda marilyn manson resmi görünce bana tip tip bakıyor ama mor ve ötesi'ni sayemde o da seviyor dinleyeceksen mvö gibilerini dinle diyor ehuhe evet aslında bu da bir neden: mvö nasıl ki saygılıysa, aynı şekilde insanlardan da saygı görüyorlar!!
|
||
|
||
şarkıları, grubu herşeyiyle tam takır burda
|
||
|
||
| neden mi?gerçekten komik bi soru toplumsal olaylara bakış açılarından dolayı seviyorum. darbe şarkısından dolayı seviyorum. harun tekin olduğu için seviyorum |
||
|
||
| şarkılarından,kişiliklerinden seviyorum. zaten bana rockıda sevdiren Mor ve Ötesi | ||
|
||
şarkılarından,kişiliklerinden seviyorum. zaten bana rockıda sevdiren Mor ve Ötesi aynen katılıyorum bugün rock dinliyorsam mor ve ötesinin kendine ait o guzel tarzını benimsediğimdendir bunun yanında popüler olma gibi bir amaçları oldugunu düşünmüyorum
|
||
|
||
onlar bir mucize... mucizem... sayelerinde varoldum, sayelerinde bir çok şey öğrendim, sayelerinde yaşıyorum. hayat nedir, nefes almak nedir onlar öğretti bana... seviyorum, elimde değil ![]() (*görkemciğime teşekkürler )
|
||
|
||
| seviyorum çünkü; ben mucizelere inanmazdım,ta ki sizi bulana kadar,ta ki sizler benim mucizem olana kadar...
|
||
|
||
| bana rockı sevdirdikleri için orda harun tekin olduğu için müziklerini dinlediğimde kendimden geçtiğim için çok ama çok çok seviyorum onları... | ||
|
||
| beni hiç yalnız bırakmadıkları için ?!? | ||
|
||
| müzik görüş bilinçlendirme çabası sound ÇÜNKÜ beyaz gece canlı yayın ithaf balıklar gül kendine hayat daha mutlu olamam eksik gece sabahın köründe yanlız şarkı dünya yalan söylüyor bir derdim var (aşk şarkısı değil!!) küçük sevgilim ÇÜNKÜ ONLAR YILLARDIR GÖRÜŞLERİNİ DEĞİŞTİRMEYEN, UYUMLU, MÜKEMMEL İNSANLAR VE MÜKEMMEL BİR GRUP! |
||