|
||
| ve çünkü onlar özenti değil!onlar kendileri gibiler!ve onlar şimdiye kadar sıcaklıklarını hiç bırakmadılar bana karşı.. | ||
|
||
| ya açıkçası tam fanatiği değilim ama kaliteli müzik yapıyorlar yine de demir demirkan'ı hiçbir şeye değişmemm | ||
|
||
| müziklerine bayıldığım için,süper oldukları için tek kelime.. | ||
|
||
neden mor ve ötesi? sarpasardı beni anlattıkları kaptırıverdim kendilerine alttan alta geliyordu onlar sakin ve sabırlılardı ama ben o sakinliği tutturamadım sanırım [ ] .. neden mor ve ötesi çünkü kafamı dinlendiriyorlar neden mor ve ötesi çünkü onlar ilk defa bir müzik grubunun bir insana neler hissettirdiğini öğrettiler... artık dinlemeden duramadığım bir grup oldular herşeylerine mükemmeller diye bakamıyorum artık onlara yaptıkları bazı strateji hatalarını görmezden gelemiyorum bunları dile getirmek istiyorum belki de budur gerçek dinleyici profili ... neden mor ve ötesi ah ahhh o başlangıcı tam olarak hatırlayamıyorum ama sanırım bırak zaman aksın albümüne çok teşekkür etmem gerekiyor ... bir çok dinleyici kazandı mor ve ötesi dys yle ama bir çok dinleyici de kaybetti az kalsın bende o grubun içinde olacaktım bir süre kendimi uzak tutmaya çalıştım geri döndüğümde yeni başlıyormuş gibi hissettim... bir işe bütünüyle bakmayı öğrettiler galiba bana en önemlisi şimdi bir parça oldu yaşamımda bırakamadığım... neden mor ve ötesi bilmiyorum ama iyiki mor ve ötesi iyi ki...(teşekkürler pelin )
|
||
|
||
asıl ben teşekkür ederim, bizim de hissettiklerimizi cümlelere böylesine dökebildiğin için. "ilk defa bir müzik grubunun bir insana neler hissettirdiğini öğrettiler..." ve sanırım bu konuda şu an tekler. bana daha önce hiçbir şarkı mor ve ötesi'nin şarkıları gibi ilaç gibi gelmedi... ağladığımda beni mutlu eden tek şey "daha mutlu olamam" dı... heyecanımı yendim "sessizlik"le. tüm dertlerimi unuttum "gül kendine"yle... her şarkı bir anlam taşıdı içimde. neden mor ve ötesi diye sormaya gerek yok aslında çünkü biz cevabı zaten biliyoruz, yanıtı içimizde bir yerlerde... neyse işte...asıl söyleyeceğim: ellerine ve yüreğine sağlık ipek
|
||
|
||
| bende hayat felsefeleri şarkıları müzikleri yani herşeyleri insana müzik dinlediğini hissettiriyolar onlar tek kelimeyle süper bir grup | ||
|
||
| Neden? güzel bir soru. Fark etmeden üzüntüyle yanlızlık içerisinde bulduğum bir zamanda gerçekten, tam olarak dinlemeye başladım. Sonra baktım ve anladım ki yanlız değilmişim. Onlara bir teşekkür borçluyum sanırım. Aslında bu siteyle ilgisi olan herkese de teşekkürler... | ||
|
||
harikalarrr kaliteee
|
||
|
||
| Beni en çok duruşLarı etkiLiyor hayata karşı oLsun müziğe karşı oLsun her zaman ciddi bi havaLarı var ve ben buna bayıLıorum ayrıca diğer bütün sanatçı ve grupLardan çok daha duyarLı oLdukLarı için MOR VE ÖTESİ! BeLki bütün grupLar bu kadar duyarLı oLsa çok daha farkLı yerLerde oLurduk... OnLarLa iLgiLi hiç biR zaman saçma sapan haberLer çıkmaması rekLama hiç bir zaman ihtiyaçLarının oLmaması ve bu kadar güçLü oLmaLarına bayıLıyorum..onLarı diğerLerinden ayıran en önemLi özeLLik kaLite ve tecrübe sanırım... |
||
|
||
| ya aslında şu yüzden seviyorum diyemiyorum..çünkü Mor ve ötesi benim müzik anlayışım haline gelmiş ve ben bu süreçte nasıl bu kadar hayatıma girdiler anlayamadım.. boş zamanlarımı geçirmek için değil,bu şarkıları dinlemek için zaman ayırıyorum.. doğal olmaları,anlatmak istediklerini birbirine yakıştırarak anlatmaları sebeplerden iki tanesi sadece.. |
||
|
||
| mor ve ötesini çok seviyorum bunu sözcüklerle ifade edemem onları sanatı ile yaşamak istiyorum | ||
|
||
| Beni çok rahatlatıyor ve çok güzel şarkı sözleri yazmayı başaran nadir gruplardan olduğu için...Çok eski ve kaliteli oldukları, çizgilerini bozmadıkları için... | ||
|
||
MvÖ bana rock ı sevdiren gruptur...ilk dinlediğimde bittim işte bunlar diğerlerinden farklı dedim gerçekten de öylelermiş ya en azından dünya hakkında bir fikirleri var ve boş değiller...
|
||
|
||
| doğrusu bana rock müziği bunlar sevdirdi dünya yalan söylüyor albümüyle. özellikle müzikal ve sözler bakmından çok iyiler.bu yüzden m ve ö. diyebilirim! | ||
|
||
| gerçekten süper bir grup şarkıları insanları büyüleyici bir şekilde | ||