mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: neden mor ve ötesi ?

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [ 19 ] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

ordinaryus 20.02.2007 13:57:28
mor ve ötesi benim müzik hakkındaki tüm beklentilerimi karşılayan tek grup. her zaman sadece aşk konularında şarkı yazmayan hayatın gerçeklerini gösteren birileri olsun istemiştim. yazdıkları anlamlıydı müzikleri çok güzeldi düşüncelerine ise söylenecek söz yoktu . ben bunu fark ettiğimden beri mor ve ötesi dinleyicisiyim...

merve_ötesi 21.02.2007 10:16:09
mor ve ötesi benim müzik hakkındaki tüm beklentilerimi karşılayan tek grup. her zaman sadece aşk konularında şarkı yazmayan hayatın gerçeklerini gösteren birileri olsun istemiştim. yazdıkları anlamlıydı müzikleri çok güzeldi düşüncelerine ise söylenecek söz yoktu . ben bunu fark ettiğimden beri mor ve ötesi dinleyicisiyim...
kesinlikle katılıyorum ben aşk şarkılarından nefret eden biriyim ve mvö o tür şarkılar çok söylemiyor onların tarzı farklı hayatın gerçeklerini anlatıyor bu yüzden mor ve ötesi

mvö_fann 27.02.2007 22:58:23
ya aslında ne yazacağımı bilemiyorum ama kısaca hayata bakış açıları yaptıkların müziğin kalitesi hayatın gerçeklerini yaptıları şarkılarında yansıtıyorlar vs..bu yüzden mor ve ötesi!!!!
iyiki var mor ve ötesi!!!!!!

gülelif 28.02.2007 16:27:34
ben en cok işlerinde ki ciddiyeti sahneden indikleri anda üzerlerinden atmalarına bayılıorumm.. tabi sarkıları cok anlamlı ve hayat tarzları cok süper,diger gruplara gore yaptıkları müzik kat kat kaliteli bu yüzden morr vee ötesiii

summer 06.03.2007 15:29:49
hayata karşı duyarlı olmaları, iyi müzik yapmaları, grup elemanlarının birbirinden renkli olması..

cagico 15.03.2007 17:05:08
yaptıkları bir şeye çok sinirlendiğim zaman bile konuyla ilgili bir şeyler söyledikleri zaman, evet doğru olabilir ben böyle düşünmemiştim, dememe neden oldukları için!

18.03.2007 14:31:56
Ben çoğu dinlediğim gruplara genelde neden dinliyorsun denilince hep cevabım ilk görüşte aşk'tı.
Bir dinleyişte anlayabiliyordum Mvö farklı geldi kolay sindiremedim anladıktan sonra bağımlı oldu benim müzik anlayışım temelleri oldu aslında.Zaten 12 13 yaşında dinleyen çocuk yani ben nasıl anlayayım bu sözleri çok çekicide gelmemişti görmüştüm 'balıklar' şarkısında bir nakarat hoşuma gitmişti ya açıkcası ben o yaşlarda müzik bile dinlemezdim hayatımda sevmiyordum tv'dekilerde ne bilim o zamanda boş geliyordu aklım bunu alıyordu onları istemiyordu beyinde boşuna yer kaplayacak zırvalıklarla dolu hala öylede.Mor ve Ötesi bir şeyler yapmak istiyordu zaten hiç kaliteden ödün vermediler.Duyarlı olmaları birşeylerden etkilenip şarkılar yazmaları çok hoşuma gitti tabi yavaş yavaş anladım çok güzel hazmettim hiçde bırakmam dinlemektende sıkılmam.
Mor ve Ötesi'nden hep kendime pay biçebiliyordum tepki göstermek şart onların şarkılarında bende tepkisi kalan biri değildim etrafımdaki olaylara aaa dedim ben bu grubu dinleyebilirim.
Politika olayına sonradan ısınmaya başladım yaş itibariyle küçüksün savaşa karşıyım diyorsunda gülüyorlar yaş yerine gelince artık konserlere gidip onlarla bağırarak karşı olduğunu göstermek iyi geliyordu .Apolitik olmak insanların işine geliyorda ilerisini göremeyenler onlar.Mvö ileriye fener tuttu bir bakıma benim için . Çünkü ona sus buna sus sahiden sıra sana gelirdi Mvö'dekiler susmuyorlardıki.Bu devirde susulmaz susana kurdale takacaklarını sananlar var hala onlar daha görmüyorlar birşeyleri.Ben Mvö ile susmamayı seçebildim çok rahat varsınlar karatahtaya yazsınlar ismimizi biz gördük büyük düşleri koşuyoruz diyebiliyoruz en azından.Orda durup birşeyler beklememeyi öğrendik.Birşeyler olmaz ki orda durunca mucize mi? beklerler anlamam zaten.Hayal dünyasında yaşamak pek mantıklı gelmiyordu.Hayal kurmak başkaydı hayal dünyasında yaşamak başkaydı hayal dünyasında yaşamadığım hiç bir şeyin umursanmadığı insanların içinde yaşamadığım için ne kadar teşekkür etsem azdır.Hayattaki bazı şeyleri belirledim MVÖ sayesinde gül kendine dedim devam ettim.Sıkılmamakta önemli sadece ses çıkartmış olmak içinde ses çıkartmamış olmakta ya mvö hep istediğim isteyeceğim şeyleri müzikle önüme sunmuştu bir bakıma geri çevirmek aptallık olurdu.Gözlerim açıldı dinledikçe şarkılarınada sürekli anlamlar yükleyebiliyordum hoşuma gidiyordu boş değillerdi çok büyük bir bardak sanki doldur doldur bitmez anlam yükle saçmalamadıkça.Onlarda biz bardaksak bizi doldurdular.Unutulmuşlarıda gündeme getirdiler Darbe'den bahsediyorum evindeki kitaplar yüzünden dayak yemiş annem babam yok ama o günleri bilmemek geçmişide silip bir kenara atmak doğru değilidi.Darbe'yi dinledim ardından gelen konuşmaları birşey hakkında fikir sahibi oldum Mvö temeli atıyordu gerisi bana kalmış ben sadece dinlemekle yetinmedim birşeyler ekledim.Düşünelim biraz bu ışık bize az gibisinde.
Ben Mvö'ye ışığım müziğiyle bakıyorum kişisel şarkılarında rahatlıkla ben diyebildiğim insanlar toplumsal yada çoğul konularda biz diyebildiğim bir grubun olmasından dolayı çok mutluyum.
Aslında çok kısa bir yazdım anlatmakla bitiremem yerlerini.

özLemm-H 22.03.2007 10:36:04
ya ben mor ve ötesini şebnem ferah ile ilgili olan düşüncelerim aynı özel hayatlarıyla değil de yaptıkları müzikle gündemdeler şarkıları hep aşk üstüne değil hayatı dünyayıı anlatıyor her şarkı illa aşk üstüne olucak değil ya... çoğu şarkılarında kendimi buluyorum beni anlatıyoor gibi geliyor dedğim gibi mor ve ötesi diğer şarkıcılardan cok farklıı ki onlara da şarkıcı denirse seslerini değiştirip kendi sesiymiş gibi davrananlar vs.. Hangi magazin kanalında özel hayatıyla gündemde gördükkii zaten saça bi durumda mor ve ötesini gercekten müzik yaptığı için ve işlerine saygı duydukları için seviyorum kısacası:)

[Küçük Sevgilim] 22.03.2007 12:06:00
tabi yaptıkları müzikleriyle ve sevecen olmalarıyla seviyorum mor ve ötesini

22.03.2007 12:28:25
Ben bir puzzle'ım boşluklarım vardı Mor ve Ötesi doldurdu . Böyle daha güzel görünüyor. İyi bir tamlama oldu.

HuMbLe 22.03.2007 16:17:23
Tarzını beğendiğim için...Böğürmüyolar Cheesy

cagico 06.04.2007 14:52:09
derslerde yaptıkları şeyleri örnek verebildiğim için.. Wink

Irregular. . .! 06.04.2007 18:58:57
önce tabi yaptıkları müzikle ve kesinlikle katılıyorum böğürmüyolar. . . ve zor günlerde hep herzaman yanımda olmuşlardır. Smiley  grup elemanlarından gelen bir sempati de olsa gerek tabi yine sölüyorum müzik kalitesi !!  Wink

ayşe ecem 09.04.2007 15:25:11
piyasadaki duruşlarıyla, kendi söz ve bestelerini yapmalarıyla, şarkılarındaki gizemli sözlerle ve daha birçok şeyleriyle taptığım, hastası olduğum ve rock müzik dinlemeye ve beni gitar çalmaya iten bir grup. onları çok ama çok seviyorum.

vega 11.04.2007 17:16:18
çünkü bulutlarım mor benim.......

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [ 19 ] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34