|
||
| Çünkü herşeyden önce kişilikli ve ne yaptığını bilen bir grup.Fikirleri ve duruşları var ve ne olursa olsun bundan ödün vermiyorlar ayrıca entellektüel ve samimi bir grup.Zaten yaptıkları albümlerde onları tercih etmeme yeterli.Kesinlikle dinlemeye değer bir grup. | ||
|
||
| çünkü mor ve ötesi hayata baktığım penceremdeki bir saksı gülüm,yağmurdan sonra tüm görkemiyle çıkan gökkuşağı,fırtına öncesi sessizlik,güneş batınca gökyüzünde oluşan kızıllık,gece denize vuran yakamoz,karı delen dört güzel kardelen,yeşillikler arasında ortaya çıkan dört yapraklı yonca,düştüğümde beni elimden tutup kaldıran dört melek,kısacası hayatın güzelliklerini görmemi sağladıkları için MOR VE ÖTESİ............ | ||
|
||
| Grubun müziğine bakarım ilk önce. Mor ve Ötesi bu konuda kendini ve çevresindekilerini aşmış bir grup... Bu bir gerçek. sözlerine bir laf yok zaten. | ||
|
||
| çünkü iyi işler yapıyorlaaar | ||
|
||
mor ve ötesi sayesinde yerli rock dinlemeye basladim. ilk göz agrim yani. sarkilariyla sozleriyle klipleriyle muhtesemler sevmemem icin bi sebep yok. hani bi sarki fln dinlersin ya sonra bikarsin sarkidan mor ve otesinin her sarkilarini nerdeyse her gun dinlerim ama bu gune kadar 1 sariklarindan bile bikmadim ve hala dinlemeye devam ediyorum hatta su an bile dinliyorum "kis geliyor" . seni çok seviyorum mor ve ötem!!
|
||
|
||
ben onların; kalitesini,duruşunu,kişiliklerini,müziklerini,duyarlılıklarını ve en çok da magazinde gözükmeyişlerini çok seviyorum yaa herşeylerini seviyorum bana rock müziği sevdiren insanlar bunlar yaa daha ne olsun ;)canlarım onlar benim... ![]() ayrica bu arkadasada çok katiliyorum.. bunlar i$ini biliyor harikasiniz mor ve ötesi!
|
||
|
||
neden mi?gerçekten komik bi soru toplumsal olaylara bakış açılarından dolayı seviyorum. darbe şarkısından dolayı seviyorum. harun tekin olduğu için seviyorum komik diiyorsun ![]() bence senin yaptığın birazcık komik.. herkesin bir nedeni vardır,ve bunları paylaşıyoruz;) burdaki arkadaşların sadce darbe şarkısndan dolayı sevdiklerini sanmiyorum.. ![]() ![]() |
||
|
||
müzik görüş bilinçlendirme çabası sound ÇÜNKÜ beyaz gece canlı yayın ithaf balıklar gül kendine hayat daha mutlu olamam eksik gece sabahın köründe yanlız şarkı dünya yalan söylüyor bir derdim var (aşk şarkısı değil!!) küçük sevgilim ÇÜNKÜ ONLAR YILLARDIR GÖRÜŞLERİNİ DEĞİŞTİRMEYEN, UYUMLU, MÜKEMMEL İNSANLAR VE MÜKEMMEL BİR GRUP! ''SEVCO'' sanırım bu yeter sana arkadaşım;) ![]()
|
||
|
||
| şarkıları çok güzel,,,özellikle'BİR DERDİM VAR'şarkıları çok güzel,,,sesleride güzell,,, | ||
|
||
| Amatörlükten profosyonelliğe bu kadar gözle görülür bir şekilde çıkabilen en iyi gruplardan biri bence.Ondan kaynaklanıyor olabilir. | ||
|
||
| kendilerinden ödün vermeden işlerini yapıyorlar bu onlar gibi işleri gerceklestireen cok az grup var bu nedenle 1.mor ve ötesi | ||
|
||
| ben mor ve ötesi sayesinde rock ve yerli müzik dinlemeye başladım | ||
|
||
| mor ve ötesi şarkı sözleriyle zirveye ulaşan ve mükemmel bi kitleye sahip grup olması nedeniyle hergün daha çok dinleyiciye kavuşuyor. bunun asıl nedeni bence çoğunlukla şifreli albümler ve her duyguya rock tarzında cevap verebilmesidir. şunu da eklemek istiyorum mor ve ötesi dinliyosanız zekiyim diyebilirsiniz.çünkü çamur atanlar sözlerini anlayamayan insanlar oluyolar. |
||
|
||
| evet kendileri bana da rock müziğini sevdirdiler...müzikleri güzel sesleri güzel..duruşları,tavırları..bence rock müziğinin farklı grupları arasındalar...şarkıların sözleri klasik şeylerden bahsetmiyor ve gayet derin anlamlar içeriyor..bir kere dinleyenleri kendilerine hayran bırakıyorlar..bu da bence önemli... | ||
|
||
| hayatın ve insanlığın gidişatının farkında olan,bunu en güzel şekilde ifade eden tek grup evet kendileri bana da rock müziğini sevdirdiler...müzikleri güzel sesleri güzel..duruşları,tavırları..bence rock müziğinin farklı grupları arasındalar...şarkıların sözleri klasik şeylerden bahsetmiyor ve gayet derin anlamlar içeriyor..bir kere dinleyenleri kendilerine hayran bırakıyorlar..bu da bence önemli...
|
||