|
||
onlarin neyini mi seviyorum?? dur bi simdi evet ya yerinde bi soru olmus ciddenonlarin sözleri, duruslari, felsefeleri..... anlayacağın her bir seyleri. Bilmiyorum ama onlar gibisi yok su anda türk müzik piyasasinda. TEK sözle mükemmeller... |
||
|
||
| çünkü onlar süper | ||
|
||
| aynen katılıyorum onlar süperler yaptıkları müzikler bir harika ve diğer şarkıcılar gibi çok göz önünde değiller belki de ben bu yüzden seviyorum merak ediyorum ondan olabilir
|
||
|
||
onları onlar oldukları için,müziklerinde kendilerini hayattan istediklerini vb.çok iyi yansıttıkları için,bu ülke bir yerlere gelsin diye cabaladıkları için,ünlü olucağız diye müzik yapmadıkları için seviyorum... aslında içimi dökerdim ama şimdi olmaz
|
||
|
||
| hiç düşünmemiştim ama düşünceleri ve hayata bakış açıları hoşuma gidiyor.özellikle şarkılarını tek bi konu üzerine yoğunlaştırmıyolar.hayatın gerçeklerini bulabiliyorum onları dinlediğimde.işte bundan dolayı dinliyorum......... | ||
|
||
| müziklerini dinleyincde huzur buluyorum,mutlu oluyorum. yazdıkları sözler,vokal,şarkıları çalmaları tek kelimeyle mükemmel bence. bir de medyaya çıkmıyorlar,göstermiyorlar kendilerini ve reklamlarını yapmıyorlar. fanları buluyor onları. bu çok güzel birşey bence... |
||
|
||
"Kimler yalansız ki onlar aglasın sağolasın benım duygularımı en iyi sekilde anlatmışsız red_sky
Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmus? Dünya yalan söylüyor.. " "mutluluk her yanda,üzülmek için dinazor olmam gerek para varsa sorun yok,para olmaz mı havalar nasıl? sonbahar gelince hiç kimse asla kaygılanmaz kışlar soğuktur ama evsiz yok,kimse takmaz...." başka kim bu kadar iyi,sağlam bir şekilde düşüncelerini dile getirip insanlara sunabilir ki...onlar herkesin idolü olan kişiler.ilk albümden dolayı umutlarını yitirmeyip " elbet bir gün bizi tanıyıp anlayabilecekler" diyerek yollarına devam eden ve sonunda da istedikleri hedefe ulaşabilen örnek insanlar...onları hepimiz çok seviyoruz.. |
||
|
||
| herşeyini sevdiğim için dinliyorum | ||
|
||
| Müziklerini ve Dünya meselelerine karşı duyarlılıklarını seviyorum, yazdıkları göndermeler yapan şarkılarıı seviyorum.... | ||
|
||
| Türkiye'de kaliteli müzik yapan nadir gruplardan biri... grup üyelerinin sempatikliği de bunlara ek! cok basarllısınız sizi cok seviorum ![]() |
||
|
||
| ben onların orjinalliğini,dinlerken beni kendimden geçirmelerini,şarkılarının anlamlarının mükemmelliğini çoooooook seviyorum... | ||
|
||
| mvö dünyaya sarkilariyla dünyaya tek mesaj veren gurup, hic bir zaman sacmalamayan ve daima güzel seviyelerde olan bir grup neden mvö dinliyorum, cükü onlarin sarkilarini dinlerken icime bir serbestlik geliyor, kendimi daha ii hissediyorum, benim söyleyemediklerimi onlar söylüyor mvö icin ne söylesem azdir, mvö dünyada esi olmayan bir grup |
||
|
||
| ben onların;kalitesini,duruşunu,kişiliklerini,müziklerini,duyarlılıklarını ve en çokta magazinde gözükmeyişlerini çok seviyorum yaa herşeylerini seviyorum bana rock müziği sevdiren insanlar bunlar yaa daha ne olsun ;)canlarım onlar benim... | ||
|
||
| onları beğenirim çünkü bazı düzendeki bazı yanlışlıkları (gerçi düzendeki herşey yanlış ama) çekinmeden dile getiriyorlar,steril olan ortamlardan arada sırada bölelerinin de çıkabileceğini kanıtladılar,susturulmuş ağızların temsilcileri oldular,beni bana tanıttılar... | ||
|
||
| onların hiçbirşeye kayıtsız kalmamalarını seviyorum.herkesden farklı oluşlarını,aralarındaki dostluğu ve işlerine verdikleri özeni seviyorum.onları çoo...k seviyorum.hele kerem'i... | ||