|
||
''Mor ve Ötesi dinleyenlerdenim.'' demekten gurur duyduğum için...
|
||
|
||
çünkü günüzde teoman sebnem ferah ve duman dan baska böyle güzel müzik yapan yok!!!ve en önemlisi politik davranıyorlar günüzde olan bitenleri takip ediyorlar bu kadar !!!işte söyleyecek söz bulamıyorum ben artık o kadar güzel müzik yapıyorlar ki ve özel hayatlarıyla gündeme gelmiyorlar..bencede sanatçı bi insan özel hayatıyla değil yaptığı sarkılARLA GÜNDEME GELMELİDİR!!!COKKKK SÜPER BİR GRUP!!!;)
|
||
|
||
| bu muhteşem ötesi 4 insanın bir arada müzik yapması biz müzikseverler için ne kadar da güzel bir şey.bu konuda çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. gerçekten çok uyumlular(grupta topu topu 3 isim var ve bu 3 ismin 3.harfi 'R'...daha ne kadar uyum olabilir ki.. ...yaptıkları müzik ve ortaya koydukları ürünler tartışılmaz ve bunu herkes biliyor. ve ben onları;düşünmeye sevk etikleri için,gerçekten dinlenmeye değer zeki insanlar oldukları için,emsalsiz oldukları için(en azından benim gözümde!)gerçekten ama gerçekten;içlerindeki öfkeyi,kızgınlıkları,yani besledikleri duyguları,şaşılacak bir şekilde dışarı çıkardıkları için seviyor ve dinliyorum.. iyiki varlar...İYİKİ VARSINIZ!!! |
||
|
||
| tek bir nedeni yok. şarkılar, tavır.. gül kendine den beri sözlerinde kendimi daha bir iyi buluyorum. | ||
|
||
| onlarin yaptigi muhtesem müzigi dinledikten sonra farkina vardim ki rock benim herseyim. | ||
|
||
çünkü günüzde teoman sebnem ferah ve duman dan baska böyle güzel müzik yapan yok!!!ve en önemlisi politik davranıyorlar günüzde olan bitenleri takip ediyorlar bu kadar !!!işte söyleyecek söz bulamıyorum ben artık o kadar güzel müzik yapıyorlar ki ve özel hayatlarıyla gündeme gelmiyorlar..bencede sanatçı bi insan özel hayatıyla değil yaptığı sarkılARLA GÜNDEME GELMELİDİR!!!COKKKK SÜPER BİR GRUP!!!;) hislerime tercüman oldun ya:D ya ne denilebilir ki ortada herşey kalite ses
![]() |
||
|
||
| İçimden öle geliyor... | ||
|
||
| bir sürü nedeni var ilk önce onların sayesinde hiç dinlemediğim rock müzik dinlemeye başladım.onların şarkılarının aslında beni yansıttığını anladım...günümüzde bir sürü ne bileyim afetler , savaşlar oluyor, saçma sapan şeyler için ağaçlar kesiliyor ama kimse buna duyarlılık göstermiyor ... işte mor ve ötesini sevmemin nedeni..onların bu politik tavırları ve duyarlı davranışları... | ||
|
||
| her geçen gün onların farkına varanlardan olduğum için kendimi çok şanslı hissettiğim ve en önemlisi de benim MUCİZELERİM oldukları için... | ||
|
||
| rock müzüğin şahları oldukları için..... | ||
|
||
| onların her şarkısında sıkıcı gelen sözler var hatta bazen bütün sözleri sıkıcı ama her bestesinde bir anlam saklı işte onu görebildikten sonra mvö nün şarkılarına kötü diyemiyorum. harunun sesi keremin solosu burağın canlılığı o gruba ayrı bişe katıyor. ve bunlar birleşince ortaya gercekten dört dörtlük bir grup çıkıyor . sonucta ben mor ve ötesini seviyor muyum seviyorum eee baska brişey söylemeye gerek var mı? | ||
|
||
| kaliteli ve güzel müzik yapıyorlar üstelik harunun sesi söyledikleri şarkılara çok yakışıyooor kişilikleri de süperr özel hayatlarıyla ilgili tek kelime etmiyorlar onlar için önemli olan MÜZİKK sürekli gündemde kalma meraklısı değiller buda onları başarıya götürüyooor BAŞKA BİŞEY DEMEYE GEREK VAR MII |
||
|
||
| hee bir de söylemeyi unuttum şu sahnedeki ciddiyetleri politik duruşları ve duyarlılıkları çok iyiiii diğerlerine benzemiyorlar farklılar mor ve ötesini dinlemek bir ayrıcalıktır arkadaşlarr |
||
|
||
Yaptıkları müzikler,sözler yani herşeyi ile mükemmel bir grup olduğu için seviyorum.Onları dinlemediğim zamanları da hiç hatırlamak istemiyorum.Bana rock müziği sevdiren tek grup!İçimdeki gerçekleri onlarda bulmak ve onlardan dinlemek kadar güzel bir şey yok benim için!Keşke herkes onlar gibi olabilse...
|
||
|
||
Rock müziğini bana sevdiren sizsiniz gerçekten ve müzik dünyasındaki duruşunuzla, çizginizle insanları kendinize hayran bırakıyorsunuz
|
||