|
||
ben gerçekten "insanlık" kavramına önem veren biriyim.Neden bilmiyorm ama her iki ayağı iki kolu iki kulağı bir burnu bir ağzı olan düşünebilen her varlığa insan gözüyle bakamıyorum.Benim için önemli olan düşüncedir ne yapabildiği ne ortaya koyduğudur.önemlidir yani benim için "insanlık"kavramı(: neden mor ve ötesi sorusuna gelince benim gözümde "insanlık" kavramını gerçekten taşıdıkları için MOR VE ÖTESİ..! hayatıma kattıkları için Mor ve ötesi ![]() |
||
|
||
bikere işlerini çok iyi yapıyolar, bazı rock grupları gibi farklı olmak için saçma sapan şeyler yapıp işi abartmıyorlar ama buna rağmen diğerlerinden çook farklılar, 4üde işlerine çok yakışıyor, diğer bütün gruplarda kusurlu gördüğüm bi üye oluyor ama mvö de 4 üde muhteşemm ötesiii, bence rock kavramının adı mvö olarak değişse isabet olur, iyiki varlar
|
||
|
||
| kaliteleri duruşları hayata bakışları sözleri müzikleri...ya nasıl açıklanır bilmem ki mor ve ötesi aşkı bildiğin tek şey var sonuna kadar mor ve ötesi... |
||
|
||
| kaliteli müzik yapıyorlarda ondan diyebilirim | ||
|
||
| yav banada rock müziği bu derece sevdiren grup mor ve ötesidir bu yüzden mvö.nün yeri baskadır bende onları çooooooook seviyorum | ||
|
||
| harun tekinin sesi guzel iyi muzik yapıyorlar fazla siyasiler buda yalnıs bir davranış cCc | ||
|
||
her alanda bana yardımcı oldukları için! ödevimin müziklerini oluşturuyorlardı, var mı ötesi??
|
||
|
||
çünkü bir aile gibiler. sahnedeyken ya da herhangi bir yerde beraberlerken o samimiyeti hissedebiliyorum. birbirlerinin kardeşi gibiler. çok sevimliler.
|
||
|
||
| çünkü onları sanki albümleri çıktığından beri değil de doğduğumdan beri tanıyorum yani onlar benim için sadece bir grup değil tam olarak anlatmam imkansız farklı bi şey işte |
||
|
||
Ya bence mor ve ötesi Türkiyedeki en iyi gruplardan biri.Hatta yurtdışına açılsaydı dünyanın da en iyi gruplarından olurdu bence.Mor ve ötesi herşeysiyle dört dörtlük.Şarkıları süper.Ayrıca şarkı sözleri de çok güzel ve gizemli.Her kitleye hitap ediyor.Mor ve ötesini anlatmaya kelimeler yetmiyor
|
||
|
||
| çünkü mor ve ötesi herşey:]bence en iyi rock grup... | ||
|
||
Politik düşüncelerimiz uyuyor ve Şarkıları muhtesem grup üyelerine laf bile söylüyemiyorum Hepsi Kusursuz insanlar Ama en cok Politik siyasi Düşünceleri yüzünden
|
||
|
||
| çünkü mor ve ötesi yerinde saymak istemeyen bir grup ve bu benim çok hoşuma gidiyor_ | ||
|
||
| çünkü en mutlu,en sıkıntılı,en mutsuz kendimi bi hiçmiş gibi gördüğüm anlarda ,hayatın en acı anlarından bile bi mutluluk çıkarmam gerektiğini ,küçük seylerle yetinmeyi bilip mutlu olmayı ,her karanlığın ardında bi ışık oldugunu öğrettiler bana.ne kadar uzakta olsam da onlara tüm dertlerimi ve yanlızlığımı paylaştığım tek insanlar onlar, onları çook seviyorum işte onun için MOR VE ÖTESİ | ||
|
||
| kendılelrı gıbıler baskası olmaya calsmıyorlar magazınde gozkmuyorlar sadece muziklerıyle yaptıkları ıslerle on plana gelıyorlar dusuncelerı bakıs acıları cok mantıklı muzıklerı harıka sarkı sozlerı muhtesem hepsı farklı bısey anlatıyor cok anlam ıcerıyoor bı butun onlar turkıyedekı en ıyı rock grubu mor ve otesı bırtane yaaaa cok cokk sevıyorum onlarıı | ||