|
||
| şunu söyliyeyim ya bu adamları dinlemeyip bu adamları örnek almayıp bu adamları görmeyip bu adamlarla ugraşmıyalımda kimle ugraşalım herşeye o bu kadar duyarlı insanlar çok az ki son lafım uyan şarkısı herşeyi açıklıyor uyanın artık | ||
|
||
| Neden...Çunki akill,ahlakli ve şiklar...Hiç kese benzemiyorlar..Benim rocku sevmemim onlarin sayesinde oldu...Çunki dunyanin dertleri ile,yalanlarla,şiddetle ilgilenen tek grup onlar-ya iyi ki varsiz Mor Ve Otesi! | ||
|
||
| her zaman yapılması gerekeni söylenmesi gerekeni gerek şarkılarında gerekse röpörtajlarında dinleyicilerimizde azalma olurmu korkusu olmadan söyleyebildikleri ve sonuna kadar savunabildikleri için... | ||
|
||
YENİLMESEYDİM HİÇ BÜYÜMEZDİM işte bu söz beni onlara bağlayan.muhtaclıktan çıkartan kendime başka kapılar açtıran.işte MORun gizemine kapıldım gidiyorum.ama hiç pişman değilim.artık DAHA MUTLU OLAMAM
|
||
|
||
Bence mor ve ötesi herşeyiyle dört dörtlük bir grup.Şarkıları muhteşem.Grup üyeleri özellikle de harun süper.Sesleri çok güzel.Düşündüklerini çekinmeden söylüyorlar.E daha ne olsun
|
||
|
||
| yaaa bir kere en başta harun'un çok yakışıklı olması dikkatimi çekti...ona hayranlığımdan dinlemeye başladım...bir de benim abim mor ve ötesi'ni çok seviyor.o kalitesiz grup dinlemez dedim, dinledim gerçekten de hoşuma gitti. | ||
|
||
| hani dinlediğinde sana huzur verir ve de bir duygu yoğunluğu oluşur içinde mor ve ötesi bunu en iyi şekilde veriyor, işte bu yüzden mor ve ötesi üstelik çok başarılı ve tek grup beğendiğim tek grup .. adı üstünde mor ve >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ötesiiiiiiiiiiiiiiiiii.............. | ||
|
||
| Çünkü;şarkı sözleri çok güzel,anlamlı,duygulu,gerçekçi....Ben MVÖ dinlerken,kendimi hep o şarkının sözlerine takılmış olarak buluyorum.Çok seviyorum şarkı sözlerini... | ||
|
||
| neden mi? çünkü dünya görüşleri var ve bunu açık açık ortaya koyuyolar... mvö bu yüzden türkrockın en önemli ve büyük ismi... | ||
|
||
| kerem ozyegen'ın grupta olusu | ||
|
||
| çooookkkk seViYorum! bbana hitap ediYoR! | ||
|
||
| Diğer gruplardan farklı.. Her kesime Hitap ediyor.. ve en önemliside yaptıkları müzik | ||
|
||
| mor ve otesi.... e daha ne olsun? | ||
|
||
| Tek derdimizin aşk olmadığını biz burda rahat otururken dışarıda binlerin neler çektiğini savaşın ne kötü bir şey olduğunu politikaya çocuk oyuncağı gibi herkesin atıldığını artık birilerinin bir şeyler yapmaları gerektiğini darbenin ne kadar kötü bir şey olduğunu gösterdikleri için kimseye özenmedikleri ve özendirmedikleri için 'BEYNİMİZİ YIKAMAYA ÇALIŞANLARDAN DEĞİL EZBER BOZMAYA ÇALIŞANLARDAN' oldukları için dinliyorum ve SEVİYORUM. e daha ne olsun MOR VE ÖTESİ işte SÖZE GEREK YOK |
||
|
||
| fikir bakımından çok uyuşuyoruz ve fikirlerini şarkılara çok güzel yansıtıyorlar enstrümanları ve sesleriyle çok uyumlular ne yaptıklarını iyi bilen olgun kişilikler . diğer rock gruplarıyla kıyaslanamaz bile | ||