|
||
| Bir röportajlarında okumuştum:MOR EN SON RENK OLDUĞU İÇİN BÖYLE BİR İSİM KOYDUK! demişlerdi,tabii yanlış hatırlamıyosam. |
||
|
||
| cunku dusunce tarzları ve yaptıkları muzıkler hosuma gıdıyo..Bır cok rock grubu dınlıyorum ama hıc bır grup MOR VE ÖTESİnin yerını tutamaz..onlarda bu muzık bu dusunce ve bu kalıte olduktan sonra hayranlıgım her gecen gun daha da artıyor | ||
|
||
| kaliteli müzik ve sağlam bi ideoloji... | ||
|
||
bence mor ve ötesi grubu gibi bir grup daha olmamasının sebebi grubun hep içinden geldiği gibi davranması mesela siyaset konusunda adamlar hiç korkmadan konuşabiliyorlar ki harun trt 1 de yapılan bir sohbette siyasi görüşlerini söylüyor ve bu program yayından kaldırılıyor...korksalardı böyle mi olurdu?veya baskın orana destek vermezlerdi yani açık sözlü olmaları beni çok etkiliyor sonra yaptıkları müziğe hayranım yazdıkları sözlere herşeyiyle örnek alınması gereken bi grup bence...
|
||
|
||
| şarkı sözlerinde ima ve bir çok kelime oyunu var , grubun ismi benim için çok şey ifade ediyor . dünya yalan söylüyor albümü benim iki favori albümümden birincisi . çok aşk şarkısı var , melankolik bir ton hit şarkı yazılmış, ama mor ve ötesinin şarkılarında aşkın daha ötesi var . açıklama sonsuza kadar uzayacak gibi Konu: neden mor ve ötesi ? olunca yazılacaak şeylerin sonu gelmiyor . dinlemeye devam |
||
|
||
| müzikleri ve düşünce tarzları ve hiç çekinmeden heryerde arzularını,isteklerini,şikayetlerini söyledikleri için. | ||
|
||
doğru zamanda doğru işler yaptığı için
|
||
|
||
| grubun belli bi duruşu var ve müziği neden yaptıklarının bilincinde mvö ve gün gectikce kendini yenileyen ve geliştiren bi grup | ||
|
||
| düşünce tarzımı bana yansıttıkları için. | ||
|
||
| mor ve ötesinin kendisine özgün üslubunu eurovisionda göstereceğinden eminim.Bu sene eurovisionda siyasal sebeblerden dolayı üzülmek istemiyoruz. | ||
|
||
| mutlaka dinlenilmesi gereken mor ve ötesi övgüyü hak ediyor | ||
|
||
| Diğer rock gruplarından en önemli farkı toplumsal sorunlarla ilgilenmeleri,politik şarkılarıyla bilgilendirmeyi hedeflemiş olmalarıdır.Mor ve ötesinin uyan,darbe,yardım et,cambaz gibi politik yanı ağır basan şarkılar yapacağını düşünüyorum. |
||
|
||
| EN İYİSİ MOR VE ÖTESİ ,HİKAYE GERİSİ |
||
|
||
| Yapmacık olmadıkları ve kendileri gibi olduklarından.Düşüncelerini rahatca dile getirebildikleriden.Gündeme oturmak için saçma sapan iddalar ve olaylar çıkartmadıklarından. Tek derdimizin aşk olmadığını biz burda rahat otururken dışarıda binlerin neler çektiğini savaşın ne kötü bir şey olduğunu politikaya çocuk oyuncağı gibi herkesin atıldığını artık birilerinin bir şeyler yapmaları gerektiğini darbenin ne kadar kötü bir şey olduğunu gösterdikleri için kimseye özenmedikleri ve özendirmedikleri için 'BEYNİMİZİ YIKAMAYA ÇALIŞANLARDAN DEĞİL EZBER BOZMAYA ÇALIŞANLARDAN' oldukları için dinliyorum ve SEVİYORUM. e daha ne olsun MOR VE ÖTESİ işte SÖZE GEREK YOK Çok haklısın...... |
||
|
||
| kaliteli müzik... kaliteli insanlar....=) |
||