|
||
| kaliteli ses güzel yüzler öyle işte | ||
|
||
şarkı sözlerinde ima ve bir çok kelime oyunu var , grubun ismi benim için çok şey ifade ediyor . dünya yalan söylüyor albümü benim iki favori albümümden birincisi . çok aşk şarkısı var , melankolik bir ton hit şarkı yazılmış, ama mor ve ötesinin şarkılarında aşkın daha ötesi var . açıklama sonsuza kadar uzayacak gibi Konu: neden mor ve ötesi ? olunca yazılacaak şeylerin sonu gelmiyor . dinlemeye devam Katılıyorum
|
||
|
||
birşeyleri korkmadan söylebildiklerinden ve hayata karşı duruşlarından dolayı
|
||
|
||
ben onları ,Dünya Yalan Söylüyor,albümleriyle tanıdım.Ve onları tanıdığım için çok mutluyum.Onların şarkıları belli bir mesaj içeriyor diğerleri gibi hayatı sadece aşka bağlamamışlar ve ablam da çok sever
|
||
|
||
| şarkılarını dinlerken çok rahatlıyorum...bir arkadaşımın dediği gibi de sanki beni derinlere itiyor.huzur buluyorum! | ||
|
||
| senin hiç elinde güller varken üstün başın kan oldu mu ? senin hiç kapalı anlatımların eksik kaldı mı ? sen hiç yollara döküldün mü? sen hiç diğer 23 'ü ararken kayboldun mu ? sen hiç yerinden kalkmadan uzaklara gittin mi ? sen hiç gerçeği kaybettin mi ? sen hiç beş paraya satılıp ziyan oldun mu ? sen hiç küçük sevgiline kavuşamama kuralını istisna zannettin mi ? sen hiç şiddetin meşru halini görüp ağlamayı kestin mi ? sen hiç içindeki sahte işkence sesine yeter dedin mi ? sen hiç güzel bir ağ örüp kördüğüm oldun mu ? sen hiç dünyanın yalanlarını fark ettin mi ? sen hiç herkes neden düşman diye sordun mu kendine ? sen hiç büyük düşler gördün mü ? görüp uyandın mı ? sen hiç mor ve ötesi fanı oldun mu ? ![]() |
||
|
||
| Çünkü Bu yıl ESC'de ülkemizi temsil ediyo Şebnem Ferahla düetleri var ayrıca solist Harun Tekin ---- abimin adıda Harun Tekin isim benzerliği
|
||
|
||
| Çünkü mükemmeller,harikalar... | ||
|
||
| hepsını yazmaya kalksak omur yetmaz ama özetle ılk once dunyada sadece ask sarkılarının olmadıgını sarkılarına yukledıklerı anlamlar kısılıklerı ve hayata karsı durusları muzık kalıtelerıne bıse soylemeye gerek yok ıyıkı varlar ıyıkı tanımısım mor ve ötesi ni |
||
|
||
| bir programda harun t. çok güzel bir cevap vermişti amacımıc kimseyi etiketlemeden herkesi kapsayan içine alan öyel bir dil kumalıyız diyor ve''bizim şiddete karşı en büyük silahımız sevgidir''dedi daha çok şey söyledi ve onları ilk telvizyonda cambazla görmüştüm bilmiyordum nasıl birileri olduklarını ama yinede sanki çok önceden bir tanıdıkmış gibi gelip hayatımın tahtına kuruldular ve ben onlara içimden gelen,kalbimin onayladıgı en büyük sevgimle baglıyım biliyorum ki onlarda onları sevenleri seviyorlar söze gerek yok mor ve ötesi |
||
|
||
| şarkıları olsum kendileri olsun herşeyleriyle seviyorum MOR VE ÖTESİni | ||
|
||
ya mükemmeller rockı onlarla sevdim herşeyleri siyasi duruşları müzikleri harika onlara tapıyorum yaa
|
||
|
||
| farklılar özenti değiller | ||
|
||
| senin hiç elinde güller varken üstün başın kan oldu mu ? senin hiç kapalı anlatımların eksik kaldı mı ? sen hiç yollara döküldün mü? sen hiç diğer 23 'ü ararken kayboldun mu ? sen hiç yerinden kalkmadan uzaklara gittin mi ? sen hiç gerçeği kaybettin mi ? sen hiç beş paraya satılıp ziyan oldun mu ? sen hiç küçük sevgiline kavuşamama kuralını istisna zannettin mi ? sen hiç şiddetin meşru halini görüp ağlamayı kestin mi ? sen hiç içindeki sahte işkence sesine yeter dedin mi ? sen hiç güzel bir ağ örüp kördüğüm oldun mu ? sen hiç dünyanın yalanlarını fark ettin mi ? sen hiç herkes neden düşman diye sordun mu kendine ? sen hiç büyük düşler gördün mü ? görüp uyandın mı ? sen hiç mor ve ötesi fanı oldun mu ? harika yapmışsın çok güzel olmuş. |
||
|
||
senin hiç elinde güller varken üstün başın kan oldu mu ? harika!!!!! senin hiç kapalı anlatımların eksik kaldı mı ? sen hiç yollara döküldün mü? sen hiç diğer 23 'ü ararken kayboldun mu ? sen hiç yerinden kalkmadan uzaklara gittin mi ? sen hiç gerçeği kaybettin mi ? sen hiç beş paraya satılıp ziyan oldun mu ? sen hiç küçük sevgiline kavuşamama kuralını istisna zannettin mi ? sen hiç şiddetin meşru halini görüp ağlamayı kestin mi ? sen hiç içindeki sahte işkence sesine yeter dedin mi ? sen hiç güzel bir ağ örüp kördüğüm oldun mu ? sen hiç dünyanın yalanlarını fark ettin mi ? sen hiç herkes neden düşman diye sordun mu kendine ? sen hiç büyük düşler gördün mü ? görüp uyandın mı ? sen hiç mor ve ötesi fanı oldun mu ? ![]() çok beğendim tebrik ederim
|
||