|
||
senin hiç elinde güller varken üstün başın kan oldu mu ? harika!!!!! senin hiç kapalı anlatımların eksik kaldı mı ? sen hiç yollara döküldün mü? sen hiç diğer 23 'ü ararken kayboldun mu ? sen hiç yerinden kalkmadan uzaklara gittin mi ? sen hiç gerçeği kaybettin mi ? sen hiç beş paraya satılıp ziyan oldun mu ? sen hiç küçük sevgiline kavuşamama kuralını istisna zannettin mi ? sen hiç şiddetin meşru halini görüp ağlamayı kestin mi ? sen hiç içindeki sahte işkence sesine yeter dedin mi ? sen hiç güzel bir ağ örüp kördüğüm oldun mu ? sen hiç dünyanın yalanlarını fark ettin mi ? sen hiç herkes neden düşman diye sordun mu kendine ? sen hiç büyük düşler gördün mü ? görüp uyandın mı ? sen hiç mor ve ötesi fanı oldun mu ? ![]() çok beğendim tebrik ederim ![]()
|
||
|
||
| türkiyenin en iyi sanatçıları mvö | ||
|
||
| beni ben yaptıları ve duygularımı hissettirdikleri için. | ||
|
||
senin hiç elinde güller varken üstün başın kan oldu mu ? senin hiç kapalı anlatımların eksik kaldı mı ? sen hiç yollara döküldün mü? sen hiç diğer 23 'ü ararken kayboldun mu ? sen hiç yerinden kalkmadan uzaklara gittin mi ? sen hiç gerçeği kaybettin mi ? sen hiç beş paraya satılıp ziyan oldun mu ? sen hiç küçük sevgiline kavuşamama kuralını istisna zannettin mi ? sen hiç şiddetin meşru halini görüp ağlamayı kestin mi ? sen hiç içindeki sahte işkence sesine yeter dedin mi ? sen hiç güzel bir ağ örüp kördüğüm oldun mu ? sen hiç dünyanın yalanlarını fark ettin mi ? sen hiç herkes neden düşman diye sordun mu kendine ? sen hiç büyük düşler gördün mü ? görüp uyandın mı ? sen hiç mor ve ötesi fanı oldun mu ? ![]() çok güzel olmuş tebrikler:) |
||
|
||
senin hiç elinde güller varken üstün başın kan oldu mu ? senin hiç kapalı anlatımların eksik kaldı mı ? sen hiç yollara döküldün mü? sen hiç diğer 23 'ü ararken kayboldun mu ? sen hiç yerinden kalkmadan uzaklara gittin mi ? sen hiç gerçeği kaybettin mi ? sen hiç beş paraya satılıp ziyan oldun mu ? sen hiç küçük sevgiline kavuşamama kuralını istisna zannettin mi ? sen hiç şiddetin meşru halini görüp ağlamayı kestin mi ? sen hiç içindeki sahte işkence sesine yeter dedin mi ? sen hiç güzel bir ağ örüp kördüğüm oldun mu ? sen hiç dünyanın yalanlarını fark ettin mi ? sen hiç herkes neden düşman diye sordun mu kendine ? sen hiç büyük düşler gördün mü ? görüp uyandın mı ? sen hiç mor ve ötesi fanı oldun mu ? harika yapmışsın çok güzel olmuş. mükemmel eline sağlık.. |
||
|
||
| bizim dile getirip anlatamadığımız birçok konuyu söyleyip savundukları için..göründükleri gibi oldukları için.. | ||
|
||
senin hiç elinde güller varken üstün başın kan oldu mu ? bizimde anlatmaya çalıştığımız bu işte..çok güzel olmuş..
senin hiç kapalı anlatımların eksik kaldı mı ? sen hiç yollara döküldün mü? sen hiç diğer 23 'ü ararken kayboldun mu ? sen hiç yerinden kalkmadan uzaklara gittin mi ? sen hiç gerçeği kaybettin mi ? sen hiç beş paraya satılıp ziyan oldun mu ? sen hiç küçük sevgiline kavuşamama kuralını istisna zannettin mi ? sen hiç şiddetin meşru halini görüp ağlamayı kestin mi ? sen hiç içindeki sahte işkence sesine yeter dedin mi ? sen hiç güzel bir ağ örüp kördüğüm oldun mu ? sen hiç dünyanın yalanlarını fark ettin mi ? sen hiç herkes neden düşman diye sordun mu kendine ? sen hiç büyük düşler gördün mü ? görüp uyandın mı ? sen hiç mor ve ötesi fanı oldun mu ? ![]() |
||
|
||
çünkü................. ya diyecek birşey bulamıorum o kadar neden varki sizler zaten benim düsündüklerimi dile getirmişsiniz!teşekkürler arkadaşlar
|
||
|
||
| Ben beş yıldır dinliyorum:)Onları dinlemek beni mutlu ediyo:)Yaptıkları işlerle gurur duyuyorum:)Onlar gibi mükemmel insanlar yok bence:)Onlar benim yaşam kaynağım:)Kimseyide mor ve ötesi kadar sevmiyorum:) | ||
|
||
senin hiç elinde güller varken üstün başın kan oldu mu ? arkadaş yeterince açık ve net anlatmışş... senin hiç kapalı anlatımların eksik kaldı mı ? sen hiç yollara döküldün mü? sen hiç diğer 23 'ü ararken kayboldun mu ? sen hiç yerinden kalkmadan uzaklara gittin mi ? sen hiç gerçeği kaybettin mi ? sen hiç beş paraya satılıp ziyan oldun mu ? sen hiç küçük sevgiline kavuşamama kuralını istisna zannettin mi ? sen hiç şiddetin meşru halini görüp ağlamayı kestin mi ? sen hiç içindeki sahte işkence sesine yeter dedin mi ? sen hiç güzel bir ağ örüp kördüğüm oldun mu ? sen hiç dünyanın yalanlarını fark ettin mi ? sen hiç herkes neden düşman diye sordun mu kendine ? sen hiç büyük düşler gördün mü ? görüp uyandın mı ? sen hiç mor ve ötesi fanı oldun mu ? ![]() zaten mor ve ötesinden söz ediyoruz başka söze gerek yok bence..
|
||
|
||
| çünkü onlar rockta en iyi | ||
|
||
| herşeyleri ile bir bütün ve içlerinden gelenisöyledikleri için bu arada birini sevmek için neden olması gerekmiyor ki
|
||
|
||
| senin hiç elinde güller varken üstün başın kan oldu mu ? senin hiç kapalı anlatımların eksik kaldı mı ? sen hiç yollara döküldün mü? sen hiç diğer 23 'ü ararken kayboldun mu ? sen hiç yerinden kalkmadan uzaklara gittin mi ? sen hiç gerçeği kaybettin mi ? sen hiç beş paraya satılıp ziyan oldun mu ? sen hiç küçük sevgiline kavuşamama kuralını istisna zannettin mi ? sen hiç şiddetin meşru halini görüp ağlamayı kestin mi ? sen hiç içindeki sahte işkence sesine yeter dedin mi ? sen hiç güzel bir ağ örüp kördüğüm oldun mu ? sen hiç dünyanın yalanlarını fark ettin mi ? sen hiç herkes neden düşman diye sordun mu kendine ? sen hiç büyük düşler gördün mü ? görüp uyandın mı ? sen hiç mor ve ötesi fanı oldun mu ? Bencede çok güzel
|
||
|
||
| bazen insan kendisi içindekileri dışa vuramıyor.. belki doğru sözcükleri kestiremiyor belki cesaretsizlikle başa çıkamıyor .. tam böyle anlarda tanıdım ben mor ve ötesini.. o gün bu gün okyanuslarımın rengi mor ... içmdeki tüm karamsarlıklar onları her dinlediğimde umut verir oldu... ve tüm bunları bana hissettirecek başka bir türk rock grubu yok .... ben onlarla bütünleştim..çok seviyorum onları ama bu içi boş bir sevgi değil .. günlük sakızlık sevgi değil ... iyiki mor ve ötesinin fanıyım .. iyiki varlar.. ipin ucundan döndüm sayelerinde ... teşekkür etsem de az kalır onlara (: hayatımın grubu ... | ||
|
||
| onlar sanki içimi okuyorlar şarkılarıyla onlar olmasaydı belkide ben diye birşey olmayacaktı onlar bana yaşamayı öğretti ayrıca herşeyleriyle mükemmeller uzatmaya gerek yok onlar herşeyin ötesinde bi grup
|
||