|
||
müziklerini (şarkı sözleri,klipler vs),toplumsal meselelere karşı duyarlı tavırlarını,carrismalarını çok beğeniyorum...kısacası mor ve ötesi olmazsa olmazımdır
|
||
|
||
| çünkü farklılar ve süperler | ||
|
||
yaptıkları müzikler,şarkıları,oldukları gibi davranmaları...kısaca mor ve ötesi oldukları için
|
||
|
||
| yaptıkları müzik olsun,kendileri olsun çok seviyorum.türkiyedeki en ii gruplardan biri.şarkılarına ztn dicek söz bulamıyorum süper yani. | ||
|
||
| Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz ama bazılarımız yıldızlara bakıyor demiş Oscar Wilde. Onlar da yıldızlara bakıyor.. |
||
|
||
| Savunduğu düşünceyi doğru düzgün bir müzikle insanlarla paylaşması. | ||
|
||
| Doğruyu söylemek gerekirse Kerem Ö. sayesinde sevdim.Sonra da arkası geldi işte.. | ||
|
||
| ben mor ve ötesini diger gruplar gibi olmadigi icin seviyorum. mor ve ötesi farkli, kaliteli, güzel isler yapan, diger yeni cikan gruplar gibi "kendini begenmislik" yapmayan bir grup. yaptiklari müzik cok güzel, gercekten hakkini veriyorlar, her bir sarki cok anlamli. ses zaten harika, kisacasi olaganüstü.. | ||
|
||
Yaptıkları bütün işlerin kaliteli olması,magazine malzeme olmayışları,duyarlılıkları ve Harun Tekin tabikiii...
|
||
|
||
mor oldukları için
|
||
|
||
| Kaliteli ve etkili oldukları için bu her yönden geçerli boş değiller herşeyin bilincindeler ve de harun çok yakışıklı
|
||
|
||
| bilmiyorum ama ben harun uçok seviyorummmmmmmmmmmmmm | ||
|
||
| harun abiyle ilgili bir soru yok ortada ama neyse... mor ve ötesi ; anlatılmaz ki..neden morveötesi?? ııımm... çünkü onlar gibisi yok yaşadığımız yerde..onlar kadar cesuru onlar kadar işini önemseyeni ve onlar kadar duyarlıları yok..herkesin eğlence peşinde dolaştığı ülkemizde oturup düşünen aynı zamanda müzik yapan hemde en iyisini yapan kaç grup varki?.. |
||
|
||
kaliteleri başta geliyor. ayrıca dinleyiciyle aralarında inanılmaz bir bağ kuruyorlar. müzikleri ve sesleri çok iyi. (ayrıca harun tekini de çok seviyorum )
|
||
|
||
| birde HARUN abimizin cevabı :''mor en son renkti,mordan ötesini görmeyiz'' ben zaten görmek istemem o ayrı abim benim
|
||