|
||
Türkiyede en iyi müzikleri onlar yapıyorda ondan çok basarılar anlatamıyorum
|
||
|
||
| şarkılarının gerçekle bağlantısı olması en önemlisi saçma-boş şarkılar yapmıyorlar bazı sanatçılar daha doğrusu çoğu sanatçı sadece şarkı yapmak para kazanmak için gündemde bir şekilde kalmak için şarkı yapıyorlar ama hepsi boş anlamsız morlarım birşeyleri kanıtlamaya çalışıyorlar gerçekleri tanıtıyorlar ayrıca dünyadaki olaylarlada ilgililer ama gerçekten ilgileniyorlar gündemde kalmak için değil onalarda ilk başta bildiğime göre para kazanmak için girmişler bu işe ama artık öyle değil bunu onlarda biliyorlar buyüzden en iyi onlar ve bence samimiler onlarda benim kafadan berkide ben onların... kısacası boş iş yapmadıkları için... |
||
|
||
| kendilerinden emin oldukları için hayal aleminde yaşamayıp ne yaptıklarını bildikleri için ne olursa olsun kendi doğrularından şaşmadıkları için yaptıklarını dinletebildikleri için.... |
||
|
||
| kendinizi yalnız hissettiğinizde ama tam anlamıyla yalnız sanki kimse dünyanın geleceğini düşünmüyor, insanca yasayamayanları umursamıyor, savaşları, darbeleri olağan ve hayattan buluyor gibi geldiğinde insan bunları yalanlayan kanıtlar arıyor. iste benim kanıtımda mor ve ötesi... |
||
|
||
kendilerine çok iyi ve doğru bi şekide ifade ediyolar röportajlarında falan konuşmaları,duruşları herşeyleri çok farklı şarkılarındaki duyguyu tam olarak hissedebiliyosunuz..ve daha birçok neden...
|
||
|
||
onların hayat tarzı,hayata karsı durusu kimse de yok her seyleriyle müthisler
|
||
|
||
işlerini bu kadar önemsemeleri ve duruş olarak mükemmel olmaları
|
||
|
||
şarkılarının gerçekle bağlantısı olması en önemlisi tamamına katılıyorum..kesinlikle boş iş yapmıyorlar..bazı şeylerin farkındalar ve ellerinden geldiğince farkettirmeye çalışıyorlar..müzikleri ve sözleride cabası:)saçma-boş şarkılar yapmıyorlar bazı sanatçılar daha doğrusu çoğu sanatçı sadece şarkı yapmak para kazanmak için gündemde bir şekilde kalmak için şarkı yapıyorlar ama hepsi boş anlamsız morlarım birşeyleri kanıtlamaya çalışıyorlar gerçekleri tanıtıyorlar ayrıca dünyadaki olaylarlada ilgililer ama gerçekten ilgileniyorlar gündemde kalmak için değil onalarda ilk başta bildiğime göre para kazanmak için girmişler bu işe ama artık öyle değil bunu onlarda biliyorlar buyüzden en iyi onlar kısacası boş iş yapmadıkları için...
|
||
|
||
| her durumda hiç bir şekilde duruşlarından kişiliklerinden taviz vermedikleri için.. | ||
|
||
| Emek veriyolar bu işe daha ne olsun.. | ||
|
||
| Çünkü mor ve ötesi,en önemli şeyleri kimsenin aklına gelmeyen kelimelerle kimsenin aklına gelmeyecek şekilde anlatıyor.Ben onların tüm şarkılarını dinlerken kendimden geçiyorum.Her zaman aklımı kurcalayan çözemediğim olayları,kaldıramadığım sorunları öyle güzel anlatıyor ki...Kendimi yalnız ve güçsüz hissettiğim anlarda onları dinleyince bizi(ben ve benim gibi düşünen insanları) güçlü hissediyorum... çokkkkk teşekkürler mor ve ötesi... |
||
|
||
| CUNKI MOR VE OTESININ DEğISIK BIr TARZI VAR ONDAN SONRA OBUR SANATCILAR GIBI SIMARMIYORLAR VE SARKILARININ SOZLERINI COK SEVIYORUM BIrDE HARUNUN SESI SUPER |
||
|
||
| çünkü şarkılarında beni başka yerlere götürüyolar o sözler yok mu hayatın kendisini buluyorum onlarda her konuda..onları dinlemeye doyamıyorum..her an o müziği hissetmek istiyorum.. | ||
|
||
| mor ve ötesi hiç şımarmayan bir grup doğrucu sırf sevilmek için gördüklerini görmezlikten gelenlerden değil kendi doğrularına inanıyo ve doğrularını sonuna kadar savunuyo en önemlsi hiç kimsenin kendisini üzmesine izin vermiyo yani kimseyi tınlamıyo | ||
|
||
| dünya nın yalan söylediğini bize gösteren, ispatlayan kişiler olduğu için... | ||