|
||
cunki mor ve otesi yekdir!!!
|
||
|
||
şarkıların sadece aşk üzerine yazılmayacağını gösterdikleri ve hayattaki duruşları nedeniyle...dinlemekten bıkmadığım şarkıların sahibi oldukları için...
|
||
|
||
| beni ben yaptıkları için beynimi ve ruhumu doldurdukları için insan kavramının gerçekten ne olduğunu gösterdikleri için hergün yeni birşey öğrettikleri için soyut olanları somutlaştırdıklar için ne farkında olanmalarımız nedee günledik hayatlarımız için insanlar bilmezler insanlar görmezler insanlar duymazlar ne yapsın insanlar yerine insanların bilebileceğini görebileceğini duyabileceğini gösterdikleri için hayatıma ve bizlere kattığı çok şey için ||MoR ve öTesi|| | ||
|
||
| yakışıklı ve şarkılarının harika olmasının yanı sıra ülkede gidiş hattı bozuk olan olaylara başkaldırıp,dur diyebilmeleri | ||
|
||
| Benim mor ve ötesinini seçmemdeki ilk neden yıllardır müzik yapıyorlar.Ve çok kliteli şeylere imzalarını attılar..rock müziğin nerdeyse tanınmadığı bir dönemde onlar vardı.Onları çok seviyorum | ||
|
||
| ÖNCELİKLE GRUP DAYANISMASINI EN İYİ ŞEKİLDE BASARDIKLARI İÇİN,TÜRKİYEDE YAPTIKLARI MÜZİĞİN ASLINDA DÜNYA AKUSTİKLERİYLE UYUSTUĞU VE KALİTELİ MÜZİK ESASINA GİRDİKLERİ İÇİN,ŞARKILARINDA KENDİ BEYİNSEL DÜŞÜNCELERİNİ ORTAYA KOYUP HEP BERABER YAZDIKLARI İÇİN VE EN ÖNEMLİSİ GERÇEKTEN KENDİLERİ OLDUKLARI İÇİN;) | ||
|
||
aşk şarkısı yapmayarakta insanları duygulandırabildikleri (aşk şarkısı yapınca o da harika oluyor o ayrı ) , cogu insanın konusamadıgı , duymaktan hoslanmadıgı ya da duymanın işine gelmedigi konuları vurguladıkları kısaca bazılarını rahatsız ettikleri ama yine de susmadıkları , beni benden aldıkları , insanlara UYAN! dedikleri, kaliteli müzik yaptıkları, hiçbir zaman çizgilerinden şaşmadıkları ve asilliklerini korudukları için MOR VE ÖTESİ!!!
|
||
|
||
onların hayata bakış açıları örnek duruşları müziklerinin kalitesi bu kadarı yeterli bence
|
||
|
||
çok kaliteliler,çok saygıdeğer insanlar,başarılılar,magazine girmeden sade ve sadece işleriyle gündemde kalabilmeyi başarabiliyorlar,en önemlisi düşünceleri,huyları,kişiliklerinin düzgünlüğü,doğruluğu.... hep böyle kalınn sizi çok seviyoruzz
|
||
|
||
| mor ve ötesinin şarkılarını dinlemekten çok hoşlanıyorum. en önemliside grup dayınışması olduğu için. |
||
|
||
şarkı sözleri ve verdikleri mesajlar beni çok etkilyor örneğin ben onların şarkılarını dinlediğimde sözleri iyice anlamaya çalışırım acaba burda ne demek istemiş bu ne anlama geliyor gibi şeyler yani hepside gerçekten anlamlı o sözlerden çok şeyler öğreniyorum diyebilirim ve kendilerine özgün tarzları olması da çok güzel birşey ve onlrı dinlerken aldığım zevkte ayrı birşey anlatılamaz yani sprlerr
|
||
|
||
züper oldukları için......
|
||
|
||
mor ve ötesinin her şarkısını dinledğimde o anki ruh halıme hıtap ediyor ve her dinledğimde etkileniyorum.ayrıca mor ve ötesinin belli bir duruşu var beni buda çok etkiliyo ;Dbu ve bunun gibi bir çok sebepten dolayı mor ve ötesi
|
||
|
||
| işlerine ve hayata saygıları var sözlerini istediğim şekilde yorumlayabiliyorum. | ||
|
||
| ...farklılığı severim. onlar da çok farklılar.. bu farklılığı daha doğrusu farklı ayrıcalığı bize yaşatıolar. toplumsal konularda duyarlılar... her şarkıya sakız olmuş aşk temasından sıyrılıolar... daha ne olsunnnnnn...... |
||