|
||
düşüncelerini bu kadar ince bu kadar güzel dile getiren başka grup yokkii.....kendilerine farklı bi ambians yaratıyorlarr.bu da onları farklı kılıyorr şarkıları şarkıların sözleri müzikleri söyleyiş tarzları kalite ve türk rock taki konumu evrenselliği (artık) vss......daha birçok nedeni var onları sevmemiz içinnn...herkesin kendi içinde ayrı tabi
|
||
|
||
herşeyleriyle harika oldukları için.... sanki bana hitap eden, beni tek anlayan onların şarkıları var..
|
||
|
||
| gibi geliyo.. | ||
|
||
çok tatlı, sempatik ve ROCKçı oldukları için.
|
||
|
||
| kalite müzik onlarda.zevkim rengim tarzım herseyii onlarda bulabiliyorum.onlar içimdeki beni yansıtıyorlar..ne bilim daha bir sürü sey ya.. | ||
|
||
mor ve ötesi süper ya acayip seviyorum onlarıııııııııı
|
||
|
||
hepsi birbirinden deli. ee bende deli olunca MOR VE ÖTESİ'ni dinliyorum.
|
||
|
||
evet onlar bir deli bizde ayrı,başka türümüz bulunmayan deli olunca mor ve ötesi dinliyoruz
|
||
|
||
| Gerçekten birşeyleri savunan amaçsız olmayan kişilikler oldukları için vede tabi ki çok güzel şarkıları olduğu için | ||
|
||
Gerçekten birşeyleri savunan amaçsız olmayan kişilikler oldukları için vede tabi ki çok güzel şarkıları olduğu için kesinlikle katılıyorum.. |
||
|
||
| kerem süper çalıyo harunun sesi beni sarıyo onu dinledim mi mutlu oluyom daha nolsun? tabi diğer grup üyeleri de süper...
|
||
|
||
| neden? çetin sual ![]() çünkü onların tekrarı yok çünkü onlar söylemek istediklerini söyleyirler, kapalı deyil yani ve tabii ki onların müziklerine heyranım =) |
||
|
||
| şarkılarında yüklü olan anlam ve tabiki müzikleri için MOR VE ÖTESİ | ||
|
||
butun hayatıma uygun oldugu ıcın mor ve ötesi!!!!
|
||
|
||
adamlar magazim proglamlarına çıkıpta ben şununla evlenicem, şunla çıkıyorum,şu manken benim sevğilim ondan bundan dayak yedim vs.bu gibi şaçma sapan davranışlarda bulunmuyorlar.onlar başka sadece işleriyle gündeme geliyorlar..haklarında bazı olumsuz habaerler çıkmış olsa da onlar idtiyerek çıkarmadılar.biz ateistiz demediler.tabi ki bu büyük bir yalan değiller.zaten anlaşılıyor.sahte değiller,samimiler e daha ne olsun..müzükleri yaptıkları şarkılar da süper severek dinliyoruz..Dört dörtlük adamlar işte.
|
||