|
||
ben hakikaten böyle şarkılar yapan başka grup görmedim ya asılsız haberlerde yanlış bence hiç durmadan hep onun şarkılarını aralık vermeden dinliyorummmmm harikalar tek kelimeyle
|
||
|
||
adamlar magazim proglamlarına çıkıpta ben şununla evlenicem, şunla çıkıyorum,şu manken benim sevğilim ondan bundan dayak yedim vs.bu gibi şaçma sapan davranışlarda bulunmuyorlar.onlar başka sadece işleriyle gündeme geliyorlar..haklarında bazı olumsuz habaerler çıkmış olsa da onlar idtiyerek çıkarmadılar.biz ateistiz demediler.tabi ki bu büyük bir yalan değiller.zaten anlaşılıyor.sahte değiller,samimiler e daha ne olsun..müzükleri yaptıkları şarkılar da süper severek dinliyoruz..Dört dörtlük adamlar işte. süpersin. ![]() çok güzel anlatmışsın. ama adamlar lafı fazla uymamış. onlar bizim abilerimiz.
|
||
|
||
bu arada neden MVÖ? diyordu. cevabını verem: Çünkü onları örnek alıyorum.
|
||
|
||
dünyada olan olaylara karşı duyarlılar,samimiler,çok kaliteli müzik yapıoyorlar(şarkılara bu kadar derin bir anlam yükleyen grup daha görmedim) ve sadece yaptıkları işlerle gündeme geliyorlar . bu kadarı yeterli zaten
|
||
|
||
EN BAŞTA FARKLI OLDUĞU İÇİN MVÖ HAYATIN ACI YANLARINA ŞARKILARIYLA KONSERLERİYLE YARDIM ETTİKLERİ İÇİN MVÖ GRUP ÜYELERİNİN GERÇEKTEN ÇOK AKILLI DOĞRU KİŞİLERDEN OLUŞTUĞUNU BİLDİĞİM İÇİN MVÖ VE ŞARKILARINI DİNLERKEN DUYDUĞUMUZ HER KELİMEDEN BİR DERS ÇIKARDIĞIMIZ İÇİN M_O_R V_E Ö_T_S_İ
|
||
|
||
| müziği bi amaçla ve severek yapıyolar.. doğal olarak ortaya güzel şeyler çıkarıyolar.. ![]() ve harunun sesi kesinlikle çook güzell..beni dinlendiriyo. ![]() çok seviyom onları..
|
||
|
||
| çünkü mükemmeller ve farklılar.. | ||
|
||
| çünkü... gerçekleri çok güzel bir şekilde ,şarkılarıyla anlatıyorlar. bir amaçlari var, ve .çok doğallar.... |
||
|
||
| ellerindeki mikrafon hakimiyetini sadece şarkı söylemek için kullanılmadığını,rock müziğin sadece muhalefet olmadığını, ve en önemlisi bizlerin sesi oldukları için... | ||
|
||
| herzaman doğru olduğuna inandıkları şeyleri yapıp bizi,kendimize başka bir dünya kurabileceğimize inandırdıkları için... | ||
|
||
| Müzik yapmayı sınırlarda tutmuyorlar. İki şarkı söyleyip bitirmiyorlar işi. Onlar için asıl müzik; müziğin insanların ruhuna işleyişi , bazı olaylar karşısında sessiz kalmaması gerektiği , tüm duyguları bir arada yaşatması... Grup duruşunu, yaşayışını , yaptıklarını , yapacaklarını müziğiyle bize sunması onların ilk olması için yeterli benim için. Farklarıyla bize fark kattıkları için sonsuz teşekkürler...
|
||
|
||
| çünkü onlar benim içimdeki ses oldular... haykıramadığım duygularım bazen sevinçlerim bazen hüzünlerim vs.. |
||
|
||
çünkü onlar mor ve ötesi ve çünkü ben de onları çok seviyorum
|
||
|
||
adamlar dünyadaki hiçbir kötülüğün karşısında sessiz kalmıyor daha ne olsun ve şarkıları zaten kopuyorum orda hem siyaset hem aşk hem öfke hem sevgi ama hepsi düzeyli ve kendini bozmadan Allah aşkına daha ne olsun onları sevmemin sebebini 2 3 gün yazsam da bitiremem gerçi ama neyse
|
||
|
||
maddeler halinde yazarsam burada 2008 anayasası oluşturururum yani ![]() her neyse.. Kaliteli müzik yapıyorlar,yeri gelince siyaset,yeri gelince spor,genel kültür vs. her seyden bilgileri var.."adam gibi adam"lar..hepsi bilgili.bazı ünlüler gibi geceleri kameralara yakalanıp "cöö" yapmıyorlar..adam gibi "bazı" programlara katılyorlar..kendi aralaraında olsun , diger gruplarla olsun hep iyi anlasıyorlar.. hic bir catısmalarını görmedim..ilk klibi "yalnız sarkı" dan beri isini dogru düzgün yapan tek grup..eurovisionda bizi cok iyi temsil etti..büyük düsler,dünya yalan söylüyor, gül kendine ve yaz yaz.su an türkiye'de en cok satan rock albümler arasında.. daha ne olsun kiii! |
||