|
||
ben onları istediklerini,karşı fikirlerini vesıkıntılarını korkusuzca haykırabildikleri ve yaptıkları he işi hakkını vererek yaptıkları için seçtim
|
||
|
||
| mor ve ötesi demek benim için harun demek şarkılar çok kaliteli |
||
|
||
| bence her şeye değinmeleri çok güzel ayrıca kafa yapıma çok uygun bir grup şarkılarını demeye gerek yok zaten hepsi harika... | ||
|
||
| düşüncelerini,algılayışlarını,iç savaşlarını şarkılarıyla en güzel ifade edip,köhne zihniyetler gibi susmadan,ezilmeden,korkmadan,açık yüreklilikle bu olmayan düzene baş kaldırabildikleri için... | ||
|
||
| en önemlisi farklı olduu için ve anlamak için içine girmeniz gerektii için.Eminimki çou Mor ve Ötesi şarkısı dinleen kişi ne kadarda saçma dioalrdır fakat işte içine girince iş farklı. | ||
|
||
çünkü onlar bana şarkılarıyla içimde yeni bir devrim açmamı sağladı gitarist,baterist,solist hepsi biribirinden mükemmel 4 insan birleşmiş resmen onlar bana darbeyle bile şarkı yapılabileceğini gösterdiler onlar bana felsefeyi gösterdi daha ne olsun yani(alternatif rock ayrıca türkçe bir parça ile harikalar yaratılabileceğini gösterdi)
|
||
|
||
| her türlü konuda cesur davrandıkları ve bizi o mükemmel sarkılarla buluşturdukları için mor ve ötesi | ||
|
||
| VALLA NEDEN MOR VE ÖTESİ OLDUĞUNU BİLMİYORUM AMA İYKİ DE VAR MORVE OTESİ OLMASAYDI BENİM İÇİN HAYAT OLMAZ DI BEN DE OLMAZ DIM NEDEN SORUSUNA İSE CEVAP VERMEK İMKANSIZ | ||
|
||
| onlar bır kere duruslarıyla konusmalarıyla herkesten farklılar | ||
|
||
| Hiç İthaf şarksını dinlediniz mi? Dinleyince ne hissettiğimi anlayacaksınız... |
||
|
||
Onların bu başarılı müzikleri karşısında ben rock'ı sevdim bir kere ayrıca dünyadaki hiçbir şeye karşı sessiz kalmamaları,belli bir duruşlarının olması,asla ve asla kendi çizgilerinden kaymayıp hep daha ileriye taşıdıkları müzikleriyle onlar benim için bir numara kesinlikle! Bir de o yakışıklı solisti; Harun Tekin'i gördükten sonra ben ne diyebilirim ki...
|
||
|
||
bşka adam gibi bi grup mu vr da neden die soruonuz?? ![]() çok komiğimmmm... müzikleri SÜPER VE ÖTESİ.. |
||
|
||
neden olmasın?!
|
||
|
||
| bunun cevaplanması olanaksız gercekten | ||
|
||
sözün bittiği yer arkadaşlar.. en azından benim için.. onlara olan sevgim kelimelerle anlatılacak büyüklükte değil... kalitesi, müziği of herşeyiyle 10 numara bir grup ya
|
||