|
||
dünyadaki en iyi grup oldukları için MOR VE ÖTESİ!!!şarkılarındaki sözler beni çok etkiliyor,düşüncelerini açıkça ortaya koyuyorlar,sesler müziklere zaten laf yok!e görsel açıdan da güzel ;Ddaha ne olsun!!!!mor ve ötesi dinlememek için hiçbirrrr neden söz konusu değil asla!MORLARIM CANLARIM KANLARIM!!!!!
|
||
|
||
| Bu cevaplanması güc bir soru aslında.Cünkü kelimeler yetmemeye başladı onlara olan sevgimi,bağlılığımı...anlatmaya.Ama şoyle soyleyebilirim:TEK,OLDUKLARI İCİN mor ve otesi... | ||
|
||
altın gibi temiz kalpleri olduğu için..
|
||
|
||
şarkılarında ne hissettiklerini acık acık söyleyebiliyorlar bu yönlerini seviyorum ayrıca en güzel grup onlar benim için yaşasın mor ve ötesi ::)oleyy
|
||
|
||
| onLar farkLıLar yaa.. onLar bir taneLer.. sesLerini duyunca içim bir garip oLuyor seviyoruz onLarı
|
||
|
||
abi türkiyede hangi davulcu kerem kabadayı gibi çalıyo. kim harun gibi, kim kerem gibi,kim burak gibi çalabiliyo.hepsi işinde en iyisi.ama benim en sevdiğim mor ve ötesi üyesi kerem kabadayı.adam bateriyi çalmıyo resmen dövüyo |
||
|
||
| kerem kabadayının en büyük hayranıyım adam bateriyi çalmıyo resmen dövüyo.en büyük idolüm | ||
|
||
| Neden Mor Ve Ötesi çünkü aklımdan geçenleri dile getirdikleri için. Neden Mor Ve Ötesi düşünceleriyle,hayatı yaşayışlarıyla,konuşmalarıyla 4 4lük oldukları ve kendime örnek aldığım için. Neden Mor Ve Ötesi çünkü şarkılarında gerçekleri anlattıkları için. Neden Mor Ve Ötesi çünkü Türkiye'de en iyi rock müziği yapan grup oldukları için. Neden Mor Ve Ötesi çünkü onları çoooooooooooooook seviyorum. |
||
|
||
| rock benim için onlarla başladı sonrasıda öylece gelişiverdi aslında ne önemi varki bi şekilde başladı işte.... |
||
|
||
| İlk göz ağrım onlar benim.. İlk konserlerine gittiğim grup. İlk orjinal albümlerini aldığım grup. Rock müziği benimle tanıştıran grup kısacası. Değişmem hiç bir gruba onları. ( duman hariç : P ) |
||
|
||
Neden Mor Ve Ötesi çünkü aklımdan geçenleri dile getirdikleri için. Neden Mor Ve Ötesi düşünceleriyle,hayatı yaşayışlarıyla,konuşmalarıyla 4 4lük oldukları ve kendime örnek aldığım için. Neden Mor Ve Ötesi çünkü şarkılarında gerçekleri anlattıkları için. Neden Mor Ve Ötesi çünkü Türkiye'de en iyi rock müziği yapan grup oldukları için. Neden Mor Ve Ötesi çünkü onları çoooooooooooooook seviyorum. arkadaşa aynen katılıyorum onları çok ama çok seviyorum |
||
|
||
Neden Mor Ve Ötesi çünkü aklımdan geçenleri dile getirdikleri için. Neden Mor Ve Ötesi düşünceleriyle,hayatı yaşayışlarıyla,konuşmalarıyla 4 4lük oldukları ve kendime örnek aldığım için. Neden Mor Ve Ötesi çünkü şarkılarında gerçekleri anlattıkları için. Neden Mor Ve Ötesi çünkü Türkiye'de en iyi rock müziği yapan grup oldukları için. Neden Mor Ve Ötesi çünkü onları çoooooooooooooook seviyorum. Resmen söylemek istediklerimde bu zaten... |
||