|
||
| müzik dinlemeyi onlarla öğrendiğimi düşündüğümden | ||
|
||
kişilikleri ve kaliteli müzikleri sayesinde onların hepsini buradan öpüyorum
|
||
|
||
| benim yüzlerce sebebim var abi. bi kere kerem kabadayı kadar iyi davul çalan biri olduğundan şüpheliyim. burak güven ve kerem özyeğen gerek geri vokalde gerek gitarda bir numaralar... ve harun abi. o kadar güçlü ses, o kadar güçlü kişilik, o kadar güçlü sözler... mvö'nün diğer gruplardan farklı olmasının bir sebebi de bu: işlerini en iyi yapan dört adam bir araya gelmiş, dinlemeyen halt etmiş... |
||
|
||
mVö=hayvan hakları,özgürlük,adalet,doğa,barış.......................akla gelebilecek her türlü iyi nitelikli düşüncenin yanındalar işte bu yüzden mVö
|
||
|
||
| hissettirdiklerini seviyorum.. İlk bakışta farkedilmeyen msjları vs vs. neden dinliyorum.. Çünkü bir şeyler hissediyorum. |
||
|
||
müzik dinlemeyi onlarla ögrndğimi düşündgmden ve de hayata bakislari...
|
||
|
||
| özenti olmadıkları için,müziği müzik yaptıkları için,duyarlı oldukları için daha sayamadığım bir çok neden için...Fakat en önemlisi müzik için | ||
|
||
| BENİ ANLATAN VE HAYATIMI TEMSİL EDEN ROCK I BANA SEVDİREN VE DİNLETEN HAYATIMIN ANLAMI OLAN BİR GRUP...bu yüzden sevmemek elde değil... | ||
|
||
| Sound Türkiyedeki en kaliteli Sound Sözler Türkiyedeki en kaliteli sözler Grup elemanları Türkiyedeki grup elemanlarının en kalitelisi Korkusuz,tarafsız,bilgili,eğitimli, bir grup Ayrıca savundukları düşünce ve söyledikleri sözler aslında benimde savunmak istediğim benim de söylemek istediğim şeyler. |
||
|
||
| hayat felsefelerini,şarkı sözlerindeki manaları,müziklerini,duyarlılıklarını,kişiliklerindeki oturmuşluğu... | ||
|
||
DAİMA GELİŞMEKTEN YANA OLDUKLARI İÇİN SEVİYORUM...sabit fikirli, bir döneme baglanmadıkları için durmadan kendilerini geliştirdikleri için vs.vs. BİR DEEE en önemlisi işlerini CİDDİ yaptıkları için...onları sabah akşam dinlemekten zevk alıyorum ve bateri sesine bayılıyorum
|
||
|
||
| müzikleri,sözleri herşeyleri kalite | ||
|
||
| iyi müzik yapıyorlar, var mı ötesi, mor ve ötesi | ||
|
||
| her yönden kaliteli kişiliikleri var..yaptıkları müzik de o dört adam gibi süperrr!!!! | ||
|
||
| yani tabii ki insan her şarkıda kendini bulabiliyor herşeyden öncesi insanların görmezlikten geldiği konuları işliyorlar şarkılarında MOR VE ÖTESİ nin bana göre tek farkı var ve bu da büyük biir farktır bana göre içten ve samimiler çocukların yüzüne baktığında içi ısınıyor insanın gerçekten öyle bu arada benim yazılarım sık sık forumlarda görüceksiniz MVÖ ve sayın üyeler SAYGILARIMLA.... | ||