|
||
| mvö den önce kimleri daha çok dinliyordunuz? | ||
|
||
| placebo | ||
|
||
mor ve ötesinden öncesini hatırlamıyorum ki.. zaten 21 yaşındayım..ilkokuldaydım sanırım..küçücük ufacıktım..miladım ogün..mvöÖ mvöS
|
||
|
||
| Küçüktüm ozamanlar Grup Vitamini çok dinlerdim sonraları Kurban ve Mor ve ötesi yetişti imdadımıza sonra sı zaten malum rock müzik zirvesini yaşıyo.. | ||
|
||
| yani hala placebo'yu daha çok dinliyorum | ||
|
||
| şebnem ferah ögün sanlısoy hatırladıklarım | ||
|
||
| Şebnem Ferah'ı hatırlıyorum birde Moğollar'ı ki hala dinlerim Bulutsuzluk Özlemi hala da çok dinlerim. | ||
|
||
| Şebnem Ferah ve Teoman..(Tabii o zamanlar rock konusunda kıt olduğumuz için Teo da dinliyordum..Ama artık sevmiyorum o adamı tabii o da ayrı...) | ||
|
||
Hatırlamıyorum zaten hatırlamak da istemiyorum.Boşa geçmiş yıllar.
|
||
|
||
Yıldız Tilbe, İzel vb... Sonra Mor ve Ötesi girdi hayatıma ve bu müziğe yöneldim. İyi ki yapmışım.
|
||
|
||
bende şebnem ferah,özlem tekin ve özellikle athena yı hatırlıyorum..
|
||
|
||
| benimde TOKİO HOTEL ,Şebnem ferah,Korn | ||
|
||
| ben küçükken ama çok küçükken atilla taş dinliyordum sonra zaten ağabim ablamlar falan mvö şebnem ferah vs.vs. dinledikleri için benim de kulağım alışmaya başladı ve bugünlere geldim (küçüklüğümden utanıyorum) |
||
|
||
| morveötesi dinlemeye başladığımda zaten 13 yaşındaydım ama ondan öncede rock severdim abim saolsun şebnem ferah düş sokağı sakinleri teoman hatırladıklarım bunlar | ||
|
||
| bende hatirlamak bile istemiyorum. sonrada ablam sagolsun beni rock müzige yönlendirdi. ondan sonrada zaten mvö dinlemeye basladim. | ||