|
||
kenan doğulu ve kıraç heralde kenan ı küçükken dinlerdim "sıkı sıkı sıkı" falan klibi her izlediğimde koltuğun arkasına saklanırmışım siyahi bi adam yüzünden kıraç ı da 11 yaşımda falan dinliodum heralde şimdi de saygı duyduğum rockçıdır kendisi..gerek siyasi düşünceleriyle...ama anadolu rock falan çıkarttılar ve saçmaladılar bence
|
||
|
||
| Benim mvo dan once severek dinlediğim hic bir sanatcı ve grup yoktu yani miladi düşünürsem mvo once yok mvo dan sonra var benim icin..iyiki de var | ||
|
||
| ya ben petek dinçöz, serdar ortaç, ibrahim tatlıses, ismail yk, yıldız tilbe, gökhan özen dinliyordum.allahtan sonra mor ve ötesini tanıdım ve onalrı dinlemeyi bıraktım.ay çok korkunçmuş ya.hatırladıkça ürküyorum. | ||
|
||
Benim mvo dan once severek dinlediğim hic bir sanatcı ve grup yoktu yani miladi düşünürsem mvo once yok mvo dan sonra var benim icin..iyiki de var benim de aynen öyle iyiki varlar
|
||
|
||
yani küçükken teoman-şebnem ferah bide barış manço
|
||
|
||
| teoman-şebnem ferah | ||
|
||
Hatırlamıyorum zaten hatırlamak da istemiyorum.Boşa geçmiş yıllar. haklısın varmı mor ve otesı gıbı?
![]() |
||
|
||
| Aylin Aslım... | ||
|
||
| ferudun düzağaç dinliyodum | ||
|
||
| şebo..dinliyodum | ||
|
||
| hepsi filan dinlerdim... şuan nefret eiyorum onlardan ya... iyi ki rock la tanışmışım... | ||
|
||
| athena dinliyordum ki hala dinlerim KAÇ KERE KAÇ OLA HOOOW!!! dedikleri zamandan itibaren
|
||
|
||
GRUP HEPSİ ŞAKA ŞAKA BEN KÜÇÜKKEN TANIŞTIM MVÖ İLE AMA ATHENA TEOMAN VE ŞEBNEM FERAH DİNLERDİM YİNEDE DİNLİYORUM
|
||